הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר כמה שאלות

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
1)האם שאנחנו עובדים גב בפולי רחב/צר/מתח וכל זה הכתף אחורית עובדת?
2)האם BCAA במהלך אימון באמת עוזר?
3)למי שמתאמן 6 פעמים בשבוע כמה סטים מקסימום צריך להיות באימון?
4) באימון רגליים צריך לאמן את הארבע ראשי מקרבים תאומים והמסטרינג נכון לא שכחתי כלום?

נערך לאחרונה:
1) הכתף האחורית יכולה לעבוד במתח/פולי רחב אם אתה מבצע את התרגילים הנ"ל עם מוט מאחורי העורף.. קצת בעייתי, כי דורש גמישות בכתפיים. אבל בחתירה במצב צר/מתח צר הכתף האחורית אכן עובדת.
2) BCAA זה בעצם תוצר פירוק של חלבונים בגוף, דבר שקורה באופן טבעי, אני אישית לא מאמין בשימוש במוצר הזה..
3) אימון 6 פעמים נשמע לי יותר מדי.. בכללי, מומלץ לעשות 24-27 סטים באימון, על מנת שלא להגיע לאימון ארוך מדי מצד אחד, ומצד שני כדי לתת מספיק גירוי לשרירים שעובדים.

מקווה שהצלחתי לענות לך מהידע שלי

1. כן
2. כן, אבל זה לא משמעותי למתאמן מתחיל.
3. תלוי בנתוני המתאמן, לא ניתן לענות על השאלה. אבל 99% מהמתאמנים לא צריכים להתאמן 6 פעמים בשבוע.
4. אימון רגליים צריך להכיל סקוואט מלא, עם משקל כבד יותר מאימון הרגליים הקודם. הוא עובד על הרגליים בצורה מלאה.

1)האם שאנחנו עובדים גב בפולי רחב/צר/מתח וכל זה הכתף אחורית עובדת?
2)האם BCAA במהלך אימון באמת עוזר?
3)למי שמתאמן 6 פעמים בשבוע כמה סטים מקסימום צריך להיות באימון?
4) באימון רגליים צריך לאמן את הארבע ראשי מקרבים תאומים והמסטרינג נכון לא שכחתי כלום?
1. כן
2. עוזר לאימונים אחרי צום או אימוני אירובי ארוכים מאוד
3+4. חסר לך ידע שתוכל להשלים אותו בקריאת מאמרים פה באתר www.kilogram.co.il

1) הכתף האחורית יכולה לעבוד במתח/פולי רחב אם אתה מבצע את התרגילים הנ"ל עם מוט מאחורי העורף.. קצת בעייתי, כי דורש גמישות בכתפיים. אבל בחתירה במצב צר/מתח צר הכתף האחורית אכן עובדת.
2) BCAA זה בעצם תוצר פירוק של חלבונים בגוף, דבר שקורה באופן טבעי, אני אישית לא מאמין בשימוש במוצר הזה..
3) אימון 6 פעמים נשמע לי יותר מדי.. בכללי, מומלץ לעשות 24-27 סטים באימון, על מנת שלא להגיע לאימון ארוך מדי מצד אחד, ומצד שני כדי לתת מספיק גירוי לשרירים שעובדים.

מקווה שהצלחתי לענות לך מהידע שלי
מי המליץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית