עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל הייתי משנה את החלוקה: A זה חזה-כתפיים-יד אחורית, ו-B זה רגליים-גב-יד קדמית-בטן.
אוקיי, אז הנה ההמלצות שלי:
אני הייתי מחליף את החזרות בין הסקוואט לתאומים. את הדדליפט רגל ישרה הייתי מחליף במכרעים/לג פרס.
את הלחיצה הצרפתית הייתי מחליף לבנץ' פרס באחיזה צרה.
את המשיכת פולי עליון הייתי מחליף בדדליפט.
בכתפיים הייתי מוסיף איזה סט/שתיים לכתף אחורית.
ובבטן עדיף להוריד את מספר סטים, זה מוגזם מדי. סט אחד/שתיים בבטן יספיק. תרגילי הבסיס עובדים על הבטן טוב מאוד.
יש עוד כמה דברים קטנים שהייתי מחליף (נגיד בין משקולות למוט, ומספר חזרות) אבל זה לא הכרחי.
וסה"כ זהו, בהצלחה 😃
כן, אבל תראה, עדיף לך את מה שאני אמרתי כי יש לך גם את הדדליפט הרגיל בגב, שהוא עובד חזק על ההמסטרינגס, וברגליים עדיף להתמקד יותר על הארבע ראשי. הדדליפט הרגיל ייתן את החיפוי בהמסטרינגס.בקשר לדדליפט רגל ישרה , אני צריך תרגיל להאמסטרינגס , ולג פרס זה לארבע ראשי כמו סקאווט , לא ככה ?
תראה, כל עוד אתה עושה טכניקה נכונה בתרגיל, לא יקרה לך כלום. התרגיל הזה ממש טוב כי הוא מורכב ועובד על עוד שרירים חוץ מהיד אחורית לעומת לחיצה צרפתית.בנץ פרס באחיזה צרה יוסיף עומס על הכתפיים אני מעדיך לחסוך את זה .\
כן, אבל תראה, עדיף לך את מה שאני אמרתי כי יש לך גם את הדדליפט הרגיל בגב, שהוא עובד חזק על ההמסטרינגס, וברגליים עדיף להתמקד יותר על הארבע ראשי. הדדליפט הרגיל ייתן את החיפוי בהמסטרינגס.
תראה, כל עוד אתה עושה טכניקה נכונה בתרגיל, לא יקרה לך כלום. התרגיל הזה ממש טוב כי הוא מורכב ועובד על עוד שרירים חוץ מהיד אחורית לעומת לחיצה צרפתית.
לא יודע, אתה אומר שאתה לא רוצה לעשות את התרגיל הזה. אני רק אומר שאם תעשה טכניקה נכונה, לא תיפצע.תגדיר " טכניקה נכונה" בבנץ פרס אחיזה צרה .
מה יכול להשתבש ?