הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לחלב.

Aviram zahi

משתמש מתחיל
43
2
נק' מוניטין:
2
43
2
Aviram zahi הוסיף לוג חדש:

התייעצות בנוגע לחלב. - טוב או לא?

אהלן חברה אז ככה אני מתאמן מזה כבר חצי שנה ואני התחלתי חיטוב(מאזן שלילי) ואני שותה פעמיים ביום אבקת חלבון שכל סקופ עם 250מ"ל חלב שזה חצי ליטר ביום! השאלה שלי עם זה יתרום לי לחיטוב?
נ.ב החלב 1% שומן ;)

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

לא,אני שואל עם זה טוב?
אני בקטגוריה הנכונה של הפורום?
חחחח כאן זה תת פורום של לוגים(עדכון אימונים). בנוגע לשאלה ששאלת אתה צריך לשאול בתזונה ותוספים, גם במתחילים בתזונה בתוספים יהיה בסדר 😃

• פותח/ת השרשור
חברה מה זה התגובות של אפסים האלה,כולכם חבורה של מאומצים ,אז שמתי בקטגוריה הלר נכונה מה מת העולם , ואוהד אני בטוח שיש לך בעיות בבית אח שלי..

חברה מה זה התגובות של אפסים האלה,כולכם חבורה של מאומצים ,אז שמתי בקטגוריה הלר נכונה מה מת העולם , ואוהד אני בטוח שיש לך בעיות בבית אח שלי..
מסכים זזה לר לעניין, לא צריך להגרר לפסים כאלה.

אין שום חשיבות של משהו שהוא טוב או לא טוב. מה שחשוב זה הערכים שלך בסוף היום. כך שאם החלב נכנס לך בערכים של שומן פחמימה וחלבון אז מצויין

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה, סוכר וכדומה אין "הרבה" בחלב לפי הערכים שרשומים שמה השאלה שלי היא האם זה באמת נכון?

לא משנה כמה חלב הכנסת בסופו של יום, כל עוד הערכים בסדר אין בעיה. דעתי היא שעדיף לאכול פחמימה ממקור איכותי כמו אורז שמשביע יותר ומכיל מינרלים וכו'..אבל גם אם שתית כוס/2 של חלב אין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית