לספר לך הגדרה מויקפידיה?בוא תספר לי
לספר לך כמה המצב הסוציאוקונמי מצליח בארה"ב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לספר לך הגדרה מויקפידיה?בוא תספר לי
לספר לך הגדרה מויקפידיה?
לספר לך כמה המצב הסוציאוקונמי מצליח בארה"ב?
רגע שניה אז המצב הסוציאוקונמי בארה"ב זה באשמת האזרחים? טוב, בסדר הבנתי.זה לא מעניין, להאשים את הקפיטליזם במצב סוציואקונומי של אנשים זאת סתם זריקת אחריות והמספרים לא כל כך מעניינים.
רגע שניה אז המצב הסוציאוקונמי בארה"ב זה באשמת האזרחים? טוב, בסדר הבנתי.
סליחה אני צריך לשלוח לו מכתב כי יש הוכחות שבמדינות אחרות שלא פועלות בצורה הזאת מצליחות ומצבן פי 100 יותר טוב משל ארה"ב. צודק. קפיטליזם לשלטון.תכתוב מכתב תלונה לאיין ראנד אחי
סליחה אני צריך לשלוח לו מכתב כי יש הוכחות שבמדינות אחרות שלא פועלות בצורה הזאת מצליחות ומצבן פי 100 יותר טוב משל ארה"ב. צודק. קפיטליזם לשלטון.
בכ"מ הריב הזה לא ענייני לפוסט והוא גם ככה לא יפתר כי זה בסה"כ 2 גישות כלכליות. שכול אחד יבחר את הצד שלו. 😃
הפלאפון תיקן לי למשהו. 😳לה*
קרל מרקס המלך @coldfire נכון אחי?
באותה מידה אני יכול להגיד תראה את גרמניה הנאצית ותראה איך היא מצליחה עכשיו.@Matty
ביוון התחילה הדמוקרטיה,תראה לאן זה הביא אותם עכשיו.
דמוקרטיה הביא לקריסה שלהם,דיקטטורה זה הכי טוב.
רגע שניה אז המצב הסוציאוקונמי בארה"ב זה באשמת האזרחים? טוב, בסדר הבנתי.
גישת השלטון מבחינה כלכלית *שלטון כלכלי? לא יודע מה זה שלטון כלכלי. אבל קפיטליזם זה מחסור ב״שלטון״.
צורת שלטון מבחינה כלכלית *
יותר טוב?
וקפיטליזם זאת גישה חברתית כלכלית שתומכת בהון הפרטי והתערבות מועטה של הממשל בכלכלה. תתקן אותי אם אני טועה.
אז היא נוטה לקפיטליזם מאשר לסוציאליזם.לא יותר טוב. אתה חושב שהממשלה מגדירה את הכלכלה, אבל היא רק מגדירה את המידה בה היא מפריעה לשוק. זה נכון בארה״ב השלטון מתערב בשוק פחות מהרבה מקומות בעולם, אבל קפיטליזם זה לא. אתה מוזמן לקרוא בערך וויקי שהפנית אליו את DDT.
אז היא נוטה לקפיטליזם מאשר לסוציאליזם.
הפואנטה הייתה שלפי דעתי סוציאליזם עדיף על קפיטליזם.(מדינות שנוטות לסוציאליזם מאשר לקפיטליזם) הכול מובן שיש הבדל בין התיאוריה למציאות.
ולפני שהפנתי את @DDT לערך קראתי את כולו.
אז היא נוטה לקפיטליזם מאשר לסוציאליזם.
הפואנטה הייתה שלפי דעתי סוציאליזם עדיף על קפיטליזם.(מדינות שנוטות לסוציאליזם מאשר לקפיטליזם) הכול מובן שיש הבדל בין התיאוריה למציאות.
ולפני שהפנתי את @DDT לערך קראתי את כולו.