כמובן שזה לא מדד מושלם הכוונה היא
שצריך להסתכל על כמה קריטריונים.
: )
ומה עם הנגיחות של רונלדו?!
מתי אני באמת מצטער אבל התגובות שלך לא מתחברות אצלי בראש למשהו ברור ולכן לא נוכל להמשיך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמובן שזה לא מדד מושלם הכוונה היא
שצריך להסתכל על כמה קריטריונים.
מה לא מובן חחח: )
ומה עם הנגיחות של רונלדו?!
מתי אני באמת מצטער אבל התגובות שלך לא מתחברות אצלי בראש למשהו ברור ולכן לא נוכל להמשיך.
לא אמרתי שיש לי מדד טוב. הנושא מורכב מדי לטעמי מכדי שאפשר יהיה למדוד אותו במספר. ואם אין מדד טוב זה לא אומר שצריך להשתמש במדד גרוע.
הוא מתכוון אליי 😆אם לא במדד ולא במספר אנשים פה לא יידעו "מי צודק/ניצח".
טוב, נחכה לדיון הבא כאן שבו יוקלדו מאות תגובות מאנשים שלרובם המוחלט אין מושג ירוק בנושא עליו הם מקלידים (אני לא מתכוון אליך אגב)
מה לא מובן חחח
סה"כ חיזקתי את עמדתו של אלכס בטענה כי אי אפשר לקבוע עם זה כלום וצריך עוד דברים להתייחס אליהם כי זה נושא מורכב.
תודה. 🤣אז תסתפק בלייק וכד'.
אני לא מתחמק, ואני גם לא מורה לאנגלית. אני לא הולך לתרגם לך פסקאות בשביל הזכות לשמוע את הגיגי החוכמה שלך עליהן, לא משעמם לי עד כדי כך.
אתה מתחמק מלקרוא את כול המאמר.
נהוג ואני חושב שאנשים רואים את זה לנכון שכשאתה מדבר על מאמר מסוים עם אנשים אחרים נהוג לקורא את כולו כדי לדבר אליו. אנחנו לא יכולים להביא טיעונים ותוך כדי להסביר לך על מה המאמר מדבר. ראבאק אתה פוץ מידי לקרוא את זה באנגלית תקרא את זה בעברית העיקר שתקרא.אתם שומעים את עצמכם? זה בדיוק מה שטענתי מקודם עם הדמגוגיה של המאמרים. אם אתם לא מסוגלים להגיד על מה המאמר מדבר אין לכם את הפריבילגיה להגיד שהוא צודק.
אני מנסה להבין איך ממה שכתוב שם הבנת שקפיטליזם עדיף, קראתי.נהוג ואני חושב שאנשים רואים את זה לנכון שכשאתה מדבר על מאמר מסוים עם אנשים אחרים נהוג לקורא את כולו כדי לדבר אליו. אנחנו לא יכולים להביא טיעונים ותוך כדי להסביר לך על מה המאמר מדבר. ראבאק אתה פוץ מידי לקרוא את זה באנגלית תקרא את זה בעברית העיקר שתקרא.
ניצחת. אין לי איך להגיב למה שכתבת פה. 😵אתם שומעים את עצמכם? זה בדיוק מה שטענתי מקודם עם הדמגוגיה של המאמרים. אם אתם לא מסוגלים להגיד על מה המאמר מדבר אין לכם את הפריבילגיה להגיד שהוא צודק.
סליחה מתי בדיוק ציינתי שאני מעדיף קפיטליזם?אני מנסה להבין איך ממה שכתוב שם הבנת שקפיטליזם עדיף, קראתי.
לא אמרתי שאתה אישית מעדיף קפיטליזם, דיברת איתי על המאמר אז שאלתי מה הבנת ממנו.סליחה מתי בדיוק ציינתי שאני מעדיף קפיטליזם?
בסה"כ ציינתי שהמאמרים שלו עניינים.
הבנתי את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו. מה שאתה כנראה לא.לא אמרתי שאתה אישית מעדיף קפיטליזם, דיברת איתי על המאמר אז שאלתי מה הבנת ממנו.
אם לא במדד ולא במספר אנשים פה לא יידעו "מי צודק/ניצח".
טוב, נחכה לדיון הבא כאן שבו יוקלדו מאות תגובות מאנשים שלרובם המוחלט אין מושג ירוק בנושא עליו הם מקלידים (אני לא מתכוון אליך אגב)
נכון, אז האר את עיניי.הבנתי את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו. מה שאתה כנראה לא.
להערכתי אבי טוען שאפשר לזרוק את הנושא הזה לפח כי כמעט אף אחד פה אין לו מושג בשיט על מה הוא מדבר. (@אבי כהן תאמת את זה/תקן אותי.)אני כבר לא בטוח על מה מתווכחים 🥷
מה זה ביקוש והיצע?!!!
בעולם קיים הרבה חוסר צדק וניצול מבעלי הכוח שבונים בדיוק על הגישה שלך. "הרי למה לא לקחת כסף ממתחרים למרות שזה לא הוגן ולא צודק? במילא הם יבואו... אז בואו נרוויח גם על המתחרים וגם על האנשים שמשלמים בשביל כרטיס, הידד! "
עדיין לא הבנתי באיזה רעיון אתה תומך (???)להערכתי אבי טוען שאפשר לזרוק את הנושא הזה לפח כי כמעט אף אחד פה אין לו מושג בשיט על מה הוא מדבר. (@אבי כהן תאמת את זה/תקן אותי.)
וגם זה לא במאה אחוז.עדיין לא הבנתי באיזה רעיון אתה תומך (???)
ברור! כי אף אחת מהן לא מוצלחת. בשתיהן יש רמיסה של אנשים ועידוד אלימות בדרך כלשהי..בסוציאליזם.
וגם זה לא במאה אחוז.
יש יתרונות וחסרונות לכול אחד מהגישות.
וכדי ליצור מדינה טובה ויציבה יש לקחת דברים מכול גישה וליצור דרך חדשה.