עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית לא לוקח יותר מ 10 דק׳ מנוחה ב ss בין הסט השני לאחרון אני נח 5-8 דקותלא יודע זה ממש נשמע לי המון עכשיו אני מבין למה נתקעתי בנפח מוקדם בחיים לא הייתי לוקח זמני מנוחות כאלה ואני גם לא מתכוון לעשות את זה בעתיד... אני חושב שלפצל את הנפח זה פיתרון לגיטימי וגם לשמור עליו בעצימות עד גג 80% גם לגיטימי או 90% אבל בפרמידה עם המשקל ולא across
SS זה משהו אחר אבל עדיין מרגיש לי המון זמן מנוחה 8 דקות למרות שלזה אפשר להגיע בסקוואט לפעמים...אני אישית לא לוקח יותר מ 10 דק׳ מנוחה ב ss בין הסט השני לאחרון אני נח 5-8 דקות
יש אצלנו מונוליפט שבקושי משתמשים בו (נוח מאוד אם יודעים מה לעשות במקרה של כשל) ו2 כלובים אז בד״כ אפשר להסתדרSS זה משהו אחר אבל עדיין מרגיש לי המון זמן מנוחה 8 דקות למרות שלזה אפשר להגיע בסקוואט לפעמים...
גם יש את הנושא של הכלוב במכון (אני מתאמן בבית אז פחות יודע אבל מתאר לעצמי) איך אפשר לתפוס אותו לכל כך הרבה זמן??
מלשין@nlr666 באימון נפח מ 1:30 עד חמש בערך
בזמן האחרון הרמה שלך בטרולינג ירדה. אכזבת יצחקמלשין
או שאתה מביא כיבוד,או שאתה "נמחץ" בסקוואטבזמן האחרון הרמה שלך בטרולינג ירדה. אכזבת יצחק
לא בא מתי שאתה בא בשלישי 🤣או שאתה מביא כיבוד,או שאתה "נמחץ" בסקוואט
יום שלישי.
בשישילא בא מתי שאתה בא בשלישי 🤣
סתם, פעם הבאה אביא כיבוד
לא נראה לי אני בא בשישי. בראשוןבשישי
נעשה "קבלת שבת" עם גנאדי ואינה
תמות.לא נראה לי אני בא בשישי. בראשון
מי זאת אינה? השניה?
אם אני ימות, מי יביא לך כיבוד?תמות.
חייםאמות*
אפשר לשאול מי אתה?
תמות