הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חדש לחיטוב- חוות דעתכם

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
אני אתן קצת מידע.
בן 28 מתאמן בחדר כושר שנה פלוס ולפני 4 חודשים הפסקתי ועברתי לקרוספיט
התחלתי במשקל 78 .

כרגע
משקל .75 גובה 172
אני עושה קרוספיט 5-6 אימונים שבועיים עם יום מנוחה.
יש אימונים שהם רק מתחיות
ויש אימונים שהם רק אירובי
יש 4 יחדות כוח הבסיסיות- שאני עובר על כולן במשך השבוע
ויש יום מנוחה אחד.

תזונה:
2 ביצים קשות + חלבון ביצה + כף שמן זית + פרוסת לחם קל
100 גרם חזה עוף 2 פרוסות לחם קל
150{כוס פלסיטק} עדישם/ כוסמת/ בטטה/אורז מלא + 200 גרם חזה עוף 7 שקדים/2 אגיז ברזיל / 6 חצי אגוזי מלך
2 תמרים
שייק חלבון
טונה במים + כף טחינה גולמית

1700 קלוריות
60 גרם פחממה
180 גרם חלבון
90 גרם שומן
**כמעט בכל ארוחה יש ירקות- עגבניות-מלפפון- ברוקולי- שועית-
פעם ב10 ימים אני עושה 24 שעות של העמסה.

הRMR שלי יוצא 2500 שזה מוזר לי מאוד
הBMR שלי יוצא 1800
אני כנראה לא יודע איך מחשבים את זה...

תוספים. אומגה3.מגנזיום.קריאטין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה ממש שמן..

לא מבין איפה בתפריט הזה יש 90 גרם שומן

זה 800 קלוריות מתחת לנייטרלי שלך, זה אוברקיל מוגזם להתחלת חיטוב. תתחיל יותר על אזור ה2000.

תודה על התגובה..
75זה המשקל.
90גרם שומן זה מה שהמחשבון חישב.
ולא חישבתי את.ההוצאה הקלורית של האימון..
מה אתה ממליץ להסויף?

תודה על התגובה..
75זה המשקל.
90גרם שומן זה מה שהמחשבון חישב.
ולא חישבתי את.ההוצאה הקלורית של האימון..
מה אתה ממליץ להסויף?
תבדוק את הערכים שוב, אולי במחשבון אחר. מ2 ביצים, כף שמן ו7 שקדים אתה לא מתקרב ל9 גרם שומן. יותר באזור ה20-30
ולכן הייתי ממלית להוסיף שומן

• פותח/ת השרשור
טוב חישבתי במחשבון נוסף...והוספתי שומן...אשמח להתיחסות

אני לא מבין למה כל מחשבון מחשב בצורה שונה...
נהייתי רעב רק מלקרוא את התפריט הדל שומן /פחמימה הזה...
תבדוק את הערכים שוב, אולי במחשבון אחר. מ2 ביצים, כף שמן ו7 שקדים אתה לא מתקרב ל9 גרם שומן. יותר באזור ה20-30
ולכן הייתי ממלית להוסיף שומן

אשמח להתיחסות

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-06-21-07-41-21.png
    Screenshot_2015-06-21-07-41-21.png
    KB 55.7 · צפיות: 170
1700 היה נמוך מדי, עכשיו יש לך 1600..אל תחפש איך להרעיב את עצמך..זה יגיע לבד אל תדאג. תעלה לאזור ה2000 קל'

• פותח/ת השרשור
1700 היה נמוך מדי, עכשיו יש לך 1600..אל תחפש איך להרעיב את עצמך..זה יגיע לבד אל תדאג. תעלה לאזור ה2000 קל'
זה בלי השייק חלבוון. אבל אני אוסיף.. עדיף להוסיף שומן או חלבון מאשר להוסיף פחממה נכוו?

והאם התפריט הזה נחשב לדל פחממה??

יותר מתקרב לאנורקסיה מאשר חיטוב... להתאמן 5-6 פעמים בשבוע ולאכול רק את זה זה התעללות ללא תועלת

אוקי..אז מה וכמה היית מוסיף...
אני אשמח שתגיד...
קודם כל אני הייתי מנסה למצוא מחשבון קלוריות אחר כי כמו שאמרו מעליי אני לא רואה פה 90 גרם שומן ולכן הייתי מוסיף שומן - קפסולות אומגה 3 חיוניות לחיטוב הייתי ממליץ להוסיף בלי קשר (אלא אם כן באמת אתה אוכל כל יום אגוזי מלך ואז יופי).
בגלל שזה תחילת החיטוב אם תתחיל עם גירעון קלורי גבוה מדי אתה תירה לעצמך ברגל (תאבד מסת שריר רבה, היכולות שלך באימונים ירדו, יהיה לך קשה להתאושש מהאימונים ואתה מגדיל את הסיכון לפציעה ואתה תיהיה רעב)
הייתי מעלה במקומך לאיזור ה120 גרם פחמימה (אל תתבייש להוסיף עוד קצת לכוס פחמימה שאתה אוכל ולהוסיף איזה 4 פרוסות לחם קל נוספות נגיד עם הטונה והטחינה תעשה לך סנדוויץ')

בהצלחה מקווה שעזרתי במשהו

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני הייתי מנסה למצוא מחשבון קלוריות אחר כי כמו שאמרו מעליי אני לא רואה פה 90 גרם שומן ולכן הייתי מוסיף שומן - קפסולות אומגה 3 חיוניות לחיטוב הייתי ממליץ להוסיף בלי קשר (אלא אם כן באמת אתה אוכל כל יום אגוזי מלך ואז יופי).
בגלל שזה תחילת החיטוב אם תתחיל עם גירעון קלורי גבוה מדי אתה תירה לעצמך ברגל (תאבד מסת שריר רבה, היכולות שלך באימונים ירדו, יהיה לך קשה להתאושש מהאימונים ואתה מגדיל את הסיכון לפציעה ואתה תיהיה רעב)
הייתי מעלה במקומך לאיזור ה120 גרם פחמימה (אל תתבייש להוסיף עוד קצת לכוס פחמימה שאתה אוכל ולהוסיף איזה 4 פרוסות לחם קל נוספות נגיד עם הטונה והטחינה תעשה לך סנדוויץ')

בהצלחה מקווה שעזרתי במשהו
אומגה 3 אני לוקח..כבר הרבה מלפני החיטוב...

אם אני רוצה להוסיף עוד סקופ חלבון ועוד שומן בערב כמו טחינה ומשלים מזה עוד קלוריות....זה תופס?

אומגה 3 אני לוקח..כבר הרבה מלפני החיטוב...

אם אני רוצה להוסיף עוד סקופ חלבון ועוד שומן בערב כמו טחינה ומשלים מזה עוד קלוריות....זה תופס?
יש לך מספיק חלבון בתפריט, לא שזה יזיק אבל לא רואה כל כך הרבה טעם אל תיפחד להוסיף פחמימות זה לא רעל (בניגוד לכל מעריצי הפליאו)

• פותח/ת השרשור
יש לך מספיק חלבון בתפריט, לא שזה יזיק אבל לא רואה כל כך הרבה טעם אל תיפחד להוסיף פחמימות זה לא רעל (בניגוד לכל מעריצי הפליאו)

אני פשוט במגמת ירידה..ואני מפחד שאם אוסיף פחממה ככה אני יעצר או יחזור למשקל הקודם...

אני פשוט במגמת ירידה..ואני מפחד שאם אוסיף פחממה ככה אני יעצר או יחזור למשקל הקודם...
א. חשבתי שעוד לא התחלת, אם אתה מסתדר והירידה לא מהירה מדי (מאמין שהיא כן מהירה מדי) אתה יכול להמשיך ככה זאת החלטה שלך רק אני לא הייתי ממליץ על זה
ב. אתה יכול בכיף לעלות עכשיו אז ל100 גרם פחמימה לא חייב 120 ועוד שבועיים לרדת ל80 ואז שבועיים אחרוני תן 60 גרם ואם אתה רוצה תוסיף עוד אירובי למרות שנראה לי שאין צורך. ואז תוכל לסיים את החיטוב ולזחור להיות בנאדם

• פותח/ת השרשור
א. חשבתי שעוד לא התחלת, אם אתה מסתדר והירידה לא מהירה מדי (מאמין שהיא כן מהירה מדי) אתה יכול להמשיך ככה זאת החלטה שלך רק אני לא הייתי ממליץ על זה
ב. אתה יכול בכיף לעלות עכשיו אז ל100 גרם פחמימה לא חייב 120 ועוד שבועיים לרדת ל80 ואז שבועיים אחרוני תן 60 גרם ואם אתה רוצה תוסיף עוד אירובי למרות שנראה לי שאין צורך. ואז תוכל לסיים את החיטוב ולזחור להיות בנאדם

אוקי אז תודה
וכן בקרוספיט אין כל כך צורך באירובי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית