עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה אתה חושב שאתה מרגיש לורדוזה . אני חושב שאתה מרגיש את הכיווץתחילה תודה רבה על העצות
עכשיו כל מה שציינתם אני מודע לכך ומשתדל ליישם יש לי מודעות גופנית אבל לא הבנתי האם כל ששת הדברים שרשמתם לי לא מתקיימים אצלי כי אני לא בטוח בכך אבל אני ינסה לשים לב לכך תודה
מה שכן בולט בעיני זה שאני יורד מהר מידי את זה אני ממש צריך לשפר ולרדת יותר לאט ובריכוז וויסות .
אני מקפיד להוציא בהונות החוצה ולשמור על ברכיים בחוץ האם ראיתם מהווידאו שזה לא מתקיים ?
נקודה נוספת חשובה חזה בחוץ כאשר אני מוציא חזה החוצה אני מרגיש לורד וזה מותנית בגב התחתון כלומר לחץ על גב תחתון אז מה לעשות בנדון?
האופציה הראשונה גרועה ביותרלגבי הטכניקה כבר ענו לך יפה הנקודה המרכזית זה באמת היציבות: יש 2 דרכים עיקריות בסקוואט:
1. "לצלול" ולנצל את המומנטום של הירידה המהירה ולעלות בתנופה.
2. לרדת לאט (לא סלואו מויישן אבל לאט) ובשליטה ולעשות בשיא הכוח.
האופציה הראשונה גרועה ביותר
לך על השניה
זה בבית שלך או שאני מדמיין?
להגיד למישהו "לכווץ את הבטן" בלי להסביר מה זה לא עוזר. יציאה מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה "לכווץ את הבטן", או שיש רק דרך אחת "לכווץ את הבטן", היא לא נכונה. מעבר לעובדה שכל מה שצריך זה לקחת אוויר ולהשאיר בפנים, לא צריך להשתמש בשום שריר באופן מכוון, בטח שלא כרגע, כשהוא עוד לא מנוסה מספיק.1. יציבות: לוקח לך הרבה זמן להתייצב עם הרגליים. מה שאני ממליץ לך לעשות בנושא, זה שבזמן שאתה מוציא את המוט מהראק, תעשה נשימה עמוקה ותכווץ את הבטן. זה עוזר לשמור על יציבות.
2. כפי שציינתי בסעיף 1, נשימה נכונה: הזמן בין כל חזרה הוא מהיר מדי. אתה לא מספיק להכניס אוויר ולכווץ את הבטן, וכתוצאה מכך משקל העבודה שלך יכול להיות גבוה יותר. אני ממליץ לך לפני כל ירידה בחזרה, זה שתנשום עמוק, ובזמן החזרה העצמה תכווץ את הבטן.
לא ככה מודדים עומק.3. אתה לא שובר מקביל: כדי לבצע סקוואט תקין, אתה צריך להגיע למצב שבו התחת שלך עובר את הברכיים בשיא הירידה.
אימון הבא תעבוד עם 40 קילו ל3 סטים של 5 אחרי חימום של 2 סטים עם מוט ריק + סט אחד עם 30. הכל לחמישיות.לקחתי מכאן את כל הנקודות שרשמתם לי הבעיה האמיתית קורת כאשר אני שם משקל גבוה סביב ה 70 קילו בשבילי זה ממש קשה ואז אני יורד בפחד שאולי לא אצליח להתרומם ואז אני מאבד את הטכניקה אז אני ממש אובד עצות מה לעשות אין לי כלוב כוח ומי שישמור עלי
ממש מפחיד אותי לעלות במשקלים אני במלכוד מה לעשות.
לא הבנתי את מה שכתבת בקישור ששלחת.לא ככה מודדים עומק.
https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-13#post-721881
לא אידיאלי הציוד שיש לך, אם אתה רציני בנוגע לאימונים שלך - תמצא מקום להתאמן בו.תודה רבה אנסה
רק מה לגבי בטיחות בסקוואט מה אתה אומר בלי שומר וללא כלוב ועבודה עם מתקן לא ממש יעודי לסקוואט האם זה אפשרי להמשיך לעבוד כך המטרה שלי היא לעשות סקוואט 100-120 קילו ולשמור על כך יש רעיונות
120 קילו למשקל גוף 75 ל חמש חזרות זה כבר תוצאה יפה למסת כוח מכובדת נכון או שאני טועה ? אין לי כוונה להיות לא ליפטר ולא באדי בילידינג אלא להיות יותר חזק ולהנות מהאימון לעשות טכניקה מושלמת וגם ללמד אחרים
פשוט המטרה שלי להתחזק ולהרגיש יותר חזק ולהראות חטוב בצורה פרופורציונאלית לגוף ולא מאיימת ונפוחה
מה אתם אומרים להגדיר יעדים לאימון זה דבר טוב לשאוף אליו ולהגיע לא ?
דדליפט-140
סקוואט -120
בנץ-100
פרס - 70 קצת פחות ממשקל הגוף
זה מטרותיי מקווה להגשים אותם תוך שנה
תקרא שוב, זה כתוב בצורה מאוד ברורה וכולל גם תמונה שממחישה. תראה אותה.לא הבנתי את מה שכתבת בקישור ששלחת.
תוכל בבקשה להסביר לי מהו העומק המינימלי שצריך להגיע אליו בסקוואט תקין?
תודה
המונחים לא כל כך ברורים לי, לא כל כך הבנתי מה זה הפיקה של הברך, ומפרק הירך...תקרא שוב, זה כתוב בצורה מאוד ברורה וכולל גם תמונה שממחישה. תראה אותה.
אני דיברתי על גובה מינימלי, לא מקסימלי. ואם לזה התכוונת אז עצם זה שאתה יורד לעומק מינימלי בסקוואט תקין אומר שאתה שובר מקביל.עמית הגובה המקסימאלי הוא למעשה לא כזה משנה העיקר לשבור מקביל אבל לדעתי הגובה המקסימאלי הוא עד ששריר האמסטרינג נוגע בשריר התאומים אבל מה זה משנה שבור מקביל עד לנקודה שאתה מרגיש נוח בה וזהו
תקנו אותי אם אני מפספס פה משהו קריטי.
מדוע ולמההאופציה הראשונה גרועה ביותר