הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | דיאטות כאסח תקופה ארוכה

• פותח/ת השרשור MatanZ
  • פורסם בתאריך

MatanZ

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
53
38
4
היי.! שבוע טוב ובריא וכולם!

אז קצת רקע, בת 23, כל חיי הייתי סביב דיאטות כאסח, רק תפוחים, רק אורז, ניקוי רעלים וכל מיני דברים כאלו.
הייתי נוזלת במשקל במשך תקופה מאוד קצרה, נניח 4 קילו בשבועיים אבל ללא חלבון או צריכה נורמלית. רק ירק, פחמימה (כגון ניקוי רעלים) או רק תפוחים.
הייתי עושה זו למשך תקופות, ומפסיקה ומעלה במשקל, לאט לאט עם הזמן, כבר לא הצלחתי לרדת.
אחרי שעשיתי הפסקה מהדיאטות למשך 4 חודשים או משהו בסגנון, חזרתי להתאמן ולתזונאי שנתן לי 1200 קל.
רוב הקלוריות הן מחלבון, שומן כפול 0.8 ושאר היתר מפחמימה משהו בסגנון ה 100 גרם.
ב2 השקילות הראשונות עליתי, בערך 800 גרם, והוא אמר שזה בגלל שהגוף התרגל לסהכ קלוריות נמוך בגלל הכנסה לא נכונה של קלוריות לגוף וקיצוץ קלוריות לאורך תקופה.

המשכתי עם התפריט והגברתי אירובי, וירדתי אחרי חודש 1 קג.
אבל... האם זו הדרך? האם זה מה שאני צריכה לעשות ?
עזרה ממישהו?
(אני משלבת אימוני כוח בבית, ועם מאמן אישי + אירובי 40 דק 3 פעמים בשבוע).

משקל התחלתי 68.2
גובה 163
אחרי חודש משקל 67.3
עוד מדדים או דברים שצריכים כדי לעזור לי אשמח לשתף רק תגידו..
תודה רבה
אשמח לתגובה של מרטין!!!!

אבל... האם זו הדרך? האם זה מה שאני צריכה לעשות ?
זו הדרך אבל היא לא רק עד להשגת המטרה אלא מעתה ולתמיד.

על פניו 1200 קלוריות נראה כמו נקודת התחלה נמוכה מידי לנתונים שלך אבל בהחלט יתכן שבגלל אותן דיאטות כאסח, חילוף החומרים שלך נפגע.
אני מאוד ממליצה לך בעתיד לעבוד על העלאת מסת השריר שלך.

בנוסף, את כבר יודעת ששום טובה לא תצמח מדיאטות הכאסח למיניהן אבל גם כשהדיאטה מאוזנת ואת שומרת על שגרת האימונים יש את המשברים שבדרך ובעיקר את "היום שאחרי".
היום כשיש לך מוטיבציה גבוהה להצליח את צריכה להתרכז בלמצוא את הדרך הנכונה ביותר עבורך כדי להתמיד.
תשתמשי בתזונאי שמלווה אותך:
תחפשי תחליפים שיהיו נוחים לסדר היום שלך ומספקים.
תשלבי ארוחות צ'יט ומאכלים שאת אוהבת במיוחד ותוותרי לחלוטין על מה שלא.
בקיצור תתחילי כבר לחשוב על איך יראה התפריט הנייטרלי שלך ואיך הוא משרת אותך בלי לשתעבד.
אני מבטיחה לך ששנה מהיום חילוף החומרים שלך יהיה במקום אחר לגמרי.
בהצלחה
😃

Back
למעלה תחתית