היי.! שבוע טוב ובריא וכולם!
אז קצת רקע, בת 23, כל חיי הייתי סביב דיאטות כאסח, רק תפוחים, רק אורז, ניקוי רעלים וכל מיני דברים כאלו.
הייתי נוזלת במשקל במשך תקופה מאוד קצרה, נניח 4 קילו בשבועיים אבל ללא חלבון או צריכה נורמלית. רק ירק, פחמימה (כגון ניקוי רעלים) או רק תפוחים.
הייתי עושה זו למשך תקופות, ומפסיקה ומעלה במשקל, לאט לאט עם הזמן, כבר לא הצלחתי לרדת.
אחרי שעשיתי הפסקה מהדיאטות למשך 4 חודשים או משהו בסגנון, חזרתי להתאמן ולתזונאי שנתן לי 1200 קל.
רוב הקלוריות הן מחלבון, שומן כפול 0.8 ושאר היתר מפחמימה משהו בסגנון ה 100 גרם.
ב2 השקילות הראשונות עליתי, בערך 800 גרם, והוא אמר שזה בגלל שהגוף התרגל לסהכ קלוריות נמוך בגלל הכנסה לא נכונה של קלוריות לגוף וקיצוץ קלוריות לאורך תקופה.
המשכתי עם התפריט והגברתי אירובי, וירדתי אחרי חודש 1 קג.
אבל... האם זו הדרך? האם זה מה שאני צריכה לעשות ?
עזרה ממישהו?
(אני משלבת אימוני כוח בבית, ועם מאמן אישי + אירובי 40 דק 3 פעמים בשבוע).
משקל התחלתי 68.2
גובה 163
אחרי חודש משקל 67.3
עוד מדדים או דברים שצריכים כדי לעזור לי אשמח לשתף רק תגידו..
תודה רבה
אשמח לתגובה של מרטין!!!!
אז קצת רקע, בת 23, כל חיי הייתי סביב דיאטות כאסח, רק תפוחים, רק אורז, ניקוי רעלים וכל מיני דברים כאלו.
הייתי נוזלת במשקל במשך תקופה מאוד קצרה, נניח 4 קילו בשבועיים אבל ללא חלבון או צריכה נורמלית. רק ירק, פחמימה (כגון ניקוי רעלים) או רק תפוחים.
הייתי עושה זו למשך תקופות, ומפסיקה ומעלה במשקל, לאט לאט עם הזמן, כבר לא הצלחתי לרדת.
אחרי שעשיתי הפסקה מהדיאטות למשך 4 חודשים או משהו בסגנון, חזרתי להתאמן ולתזונאי שנתן לי 1200 קל.
רוב הקלוריות הן מחלבון, שומן כפול 0.8 ושאר היתר מפחמימה משהו בסגנון ה 100 גרם.
ב2 השקילות הראשונות עליתי, בערך 800 גרם, והוא אמר שזה בגלל שהגוף התרגל לסהכ קלוריות נמוך בגלל הכנסה לא נכונה של קלוריות לגוף וקיצוץ קלוריות לאורך תקופה.
המשכתי עם התפריט והגברתי אירובי, וירדתי אחרי חודש 1 קג.
אבל... האם זו הדרך? האם זה מה שאני צריכה לעשות ?
עזרה ממישהו?
(אני משלבת אימוני כוח בבית, ועם מאמן אישי + אירובי 40 דק 3 פעמים בשבוע).
משקל התחלתי 68.2
גובה 163
אחרי חודש משקל 67.3
עוד מדדים או דברים שצריכים כדי לעזור לי אשמח לשתף רק תגידו..
תודה רבה
אשמח לתגובה של מרטין!!!!