בטן שלא יורדת :(

shani671

משתמש מתחיל
33
3
נק' מוניטין:
3
33
3
היי אני בת 28 שוקלת 67 על 1.67 ירדתי 6 קילו ואני רוצה להוריד עוד 5 לפחות בנתיים אני יורדת חצי קילו בשבוע שזה בסדר..
אני עושה אימוני כוח 3 פעמים בשבוע על מנת לשמור על שריר קיים ולחטב
אני רואה חיטוב בישבן רגליים וידיים אבל הבטן אצלי עוד קצת יש בטן ואני קצת רחבה ולא מצליחה כל כך לצמצם הקיקפים בבטן .. אני לא עברתי לידות אם זה משנה
מה יכול לגרום לבטן להיות יותר חטובה אני עושה כפיפות בטן 5 עד 10 דק 3 פעמים בשבוע.
אני אוכלת עד 1200- 1400קלוריות

היי אני בת 28 שוקלת 67 על 1.67 ירדתי 6 קילו ואני רוצה להוריד עוד 5 לפחות בנתיים אני יורדת חצי קילו בשבוע שזה בסדר..
אני עושה אימוני כוח 3 פעמים בשבוע על מנת לשמור על שריר קיים ולחטב
אני רואה חיטוב בישבן רגליים וידיים אבל הבטן אצלי עוד קצת יש בטן ואני קצת רחבה ולא מצליחה כל כך לצמצם הקיקפים בבטן .. אני לא עברתי לידות אם זה משנה
מה יכול לגרום לבטן להיות יותר חטובה אני עושה כפיפות בטן 5 עד 10 דק 3 פעמים בשבוע.
אני אוכלת עד 1200- 1400קלוריות

היי שני, קודם כל כל הכבוד על הירידה! והקצב שלך מצויין..
לצערנו אין לנו שום שליטה על מיקום השומן אותו אנו שורפים וזה מזתנה בין אדם לאדם..מה שכן, גם אם הבטן נשארת "אחרונה" בתור לירידה, היכ גם תרד בסוף. כל עוד תמשיכי כך אני בטוח שמהר מאוד את תראב תוצאות מעולות. חיטוב זה תהליך שלוקח זמן וצריך להיות סבלניים.

בהצלחה! 😃

אני עושה כפיפות בטן 5 עד 10 דק 3 פעמים בשבוע.
את עושה בדיוק מה שצריך כדי לחטב את הבטן. למעט הציטוט למעלה!
כדי לחטב את הבטן את צריכה להוריד באחוז השומן והקפדה על תזונה גרעונית היא הדרך היחידה.
שילוב אימוני כוח ואימונים ארוביים ימקסמו את התהליך ואת התוצאות הסופיות אבל העיקר זה התזונה. אבל (כאילו שלהקפיד על תזונה לא קשה מספיק) כאן נכנס גם אלמנט גנטי (מבנה גוף) וג'נדר (לנשים קשה יותר לרדת לאחוזי שומן נמוכים).
זה לא אומר שאת לא יכולה להגיע למטרה זה רק אומר שהדרך קשה - מאוד!

אצלי למשל בשיא החיטוב במשקל 57.5 (גובה 1.65), מידה 36, לפחות מידה פחות בחזיה (לדעתי שתיים), פנים רזות בצורה חולנית (זה מה שאמרו לי בכל אופן כי בעיני זה היה יפה) ומבט זומבי בעיניים (סוף החיטוב היתה תקופה קשה ☠️ )..
ועדיין היתה לי בטן!
ההערכה היתה שצריך עוד 4-5 ק"ג כדי להגיע לשם... ☠️
בחרתי בחיים 😆

• פותח/ת השרשור
חח תודה על התשובות זה מעודד .. אני פשוט רוצה לחטב ואז לעשות תקופה של מסה לעלות טיפה בשריר ואני מפחדת שזה יגרום לי להשמין בבטן .. אני לא רוצה בטן רזה מאוד רק שתהיה חטובה וטיפה שריר ושתהיה מוצקה 😃 אבל כנראה שזה עניין של זמן ;)

Back
למעלה תחתית