הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב שלא מתקדם

אני רק חייב להגיד פה משהו כנגד כמה דברים שאמרו פה שלדעתי די מטעים
הורדת אחוז שומן לא אומר בהכרח ירידה במשקל וזה לא מחייב להיות בגירעון קלורי
ירידה באחוז שומן אומר ירידה בחלק היחסי של השומן בגוף שלך, שיכול להיות גם במצב שבו את עולה במשקל, ועולה בשומן! הקטע שפשוט החלק היחסי יהיה נמוך יותר
נכון שזה לא פשוט, אבל גם הורדה במשקל לא מחייבת הורדה באחוז שומן, כמו שהעלאה במסה לא מחייבת עליה גדולה בשומן

רידה באחוז שומן אומר ירידה בחלק היחסי של השומן בגוף שלך, שיכול להיות גם במצב שבו את עולה במשקל, ועולה בשומן!

ברור שהמושג אחוז שומן הוא יחסי בגלל זה מדברים על אחוזים ולא על משקל מוחלט. אני מבינה מה שאתה מנסה להגיד אבל אתה לא לחלוטין צודק.
יכול להיות מצב שאדם יורד באחוז השומן תוך עליה במסת השריר. זה יקרה לרוב אצל מתאמנים מתחילים וזה יקרה בגרעון קלורי.
ברור שבמצב של פלוס קלורי תהיה עליה בשומן ובמסת השריר והיחס ביניהם יהיה פונקציה של גנטיקה ושמירה על תפריט נקי. אין כאן שום חידוש.

ברור שהמושג אחוז שומן הוא יחסי בגלל זה מדברים על אחוזים ולא על משקל מוחלט. אני מבינה מה שאתה מנסה להגיד אבל אתה לא לחלוטין צודק.
יכול להיות מצב שאדם יורד באחוז השומן תוך עליה במסת השריר. זה יקרה לרוב אצל מתאמנים מתחילים וזה יקרה בגרעון קלורי.
ברור שבמצב של פלוס קלורי תהיה עליה בשומן ובמסת השריר והיחס ביניהם יהיה פונקציה של גנטיקה ושמירה על תפריט נקי. אין כאן שום חידוש.
אני מסכים איתך פה
נכון שלמתחילים יותר קל לעשות את זה, וכן יש פה את הפונקציה של גנטיקה, אבל גם מתאמנים מתקדמים יכולים, פשוט להם זה יותר קשה
הייתי פשוט חייב להגיד את זה, כי כשקראתי את כל ההודעות פה, עלה מסר אחד וברור: "את לא יכולה להיות חטובה אלא אם תהיי רזה יותר", וזה מסר לא נכון ואפילו מסוכן
רק נותן פה את דעתי לגבי מה אני הבנתי מההודעות פה, אני לא מאמין לפחות שאני היחיד

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך פה
נכון שלמתחילים יותר קל לעשות את זה, וכן יש פה את הפונקציה של גנטיקה, אבל גם מתאמנים מתקדמים יכולים, פשוט להם זה יותר קשה
הייתי פשוט חייב להגיד את זה, כי כשקראתי את כל ההודעות פה, עלה מסר אחד וברור: "את לא יכולה להיות חטובה אלא אם תהיי רזה יותר", וזה מסר לא נכון ואפילו מסוכן
רק נותן פה את דעתי לגבי מה אני הבנתי מההודעות פה, אני לא מאמין לפחות שאני היחיד
אני לא הבנתי הרבה...

אני לא הבנתי הרבה...
יש מצב שבו מתאמן יכול להעלות מסת שריר למרות שהוא בחיטוב כך שתיאורטית הוא יורד באחוז השומן וגם עולה במסת השריר בו זמנית.
זה לא רלוונטי עבורך כל כך כי את זקוקה לעודף הקלורי (או לפחות למאזן נייטרלי) כדי לצבור מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שבו מתאמן יכול להעלות מסת שריר למרות שהוא בחיטוב כך שתיאורטית הוא יורד באחוז השומן וגם עולה במסת השריר בו זמנית.
זה לא רלוונטי עבורך כל כך כי את זקוקה לעודף הקלורי (או לפחות למאזן נייטרלי) כדי לצבור מסת שריר.

הבנתי.
כמה קלוריות עלי להוסיף לדעתך?

תודה

האם המטרה שלך היא מסה? (אולי כדאי לעדכן את הנושא של השרשור הזה)
את יכולה למשוך עוד קצת על נייטרלי אם את מעדיפה ואז להעלות בהדרגה לכ 2000 קלוריות.
לאכול זה חשוב אבל חשוב גם מה בדיוק כוללים האימונים שלך. מה כוללת התכנית? כמה זמן את על התכנית הנוכחית? האם את מרוצה ממנה?

Back
למעלה תחתית