עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את מתכוונת כל מי שהולך למכון ושומר על תפריט? או על אנשים שזאת העבודה שלהם?אין מי שעוסק בתחום הזה ולא סובל מהפרעה כלשהי.
על מקצוענים שעוסקים בבודיבילדינגאנשים שזאת העבודה שלהם?
אני חושב שבעולם של היום זה נכון לכל ספורטאי מקצועני בצמרת הענף שלו.על מקצוענים שעוסקים בבודיבילדינג
לדעתי כל עוד האובססיה היא לשגרת האימונים - עד כמה שהיא מפרכת - יש לך עדין מראית עין של שפיותספורטאי מקצועני בצמרת הענף שלו
ואף מילה על סטרואידים...
על מקצוענים שעוסקים בבודיבילדינג
אני עדיין מתכחשת להפרעה האישית שלי...🙄
זה כיףמה לגבי פאוורליפטיניג? אפשר לומר על אדם שרודף אחר משיכה של 300 קילו שהוא נורמלי? שמה שמשמח אותו זה מאות קילוגרמים על הגב שלו, ומה עם זה שהוא מכור להרגשה שדרסה אותו משאית?
לכל אחד יש הפרעה כל שהיא. מי שאין לו הפרעה כל שהיא הוא הלא בסדר.מה לגבי פאוורליפטיניג? אפשר לומר על אדם שרודף אחר משיכה של 300 קילו שהוא נורמלי? שמה שמשמח אותו זה מאות קילוגרמים על הגב שלו, ומה עם זה שהוא מכור להרגשה שדרסה אותו משאית?
אם זה היה נגמר בצלחת, כל ספורטאי עילית היה נחשב כ"לא שפוי".
יכול להיות שזה המצב, השאלה מה מגדיר אותנו כ"לא שפויים"? הרצונות שלנו? או הגדרות של פסיכיאטרים?
בשביל להיות ברמה עולמית במשהו (לא בהכרח ספורט) אתה לא יכול לחיות כמו כולם, ואם ההגדרה של שפוי זה "לחיות כמו כולם" אז אף אחד מהאנשים ששינו את העולם הוא לא "שפוי".