הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בולמוסים כבר משמידים אותי ... !!

amiri1231

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
22
28
1
אז ככה כל שבוע יש לי 2 בולמוסים, אני נע בן משקל של 65 - 66 על מטר 73 ...

אני מנסה להבין את הסיבה, אולי שאני מחשב קלוריות ? אולי בגלל שאני מגביל מעצמי הכל וחיי על ירקות, חזה עוף, קוטג, טונה, לחם וזהו !

את האמת אין לי מצב רוח, חשק מיני, שום דבר .. אחרי בולמוס הכל טוב ושונה .. פתאום אני חושב ושמח .. אבל בראש אני מת כי פגעתי בעצמי ...

ובא לי על הקוביות שלי ... ובא לי להשאיר רזה ... ואני לפני צבא .. וקשה לי ואני לא יודע מה לעשות .. והייתי בטיפול פסיכולוגי שלא עזר ...

אולי להספיק לחשב קלוריות ? אולי לאכל מהכל במידה ? איך יש לי חברים שאוכלים קבבים ופיתות וכו' ונשארים רזים ? וזה לא רק גנים .. ברור שלא ... מה לעשות ?

אני עכשיו בבולמוס וכותב הכל הכי אמיתי .. בדקתי בבוקר ושקלתי 65 .. עכשיו אני אשקול איזה 70 ... אכלתי גם בשבת בהגזמה כי היה לי בולמוס .. וכל בולמוס זה איזה 5000 - 6000 קל' ואז חצי שבוע תזונה של 1600 קל' - 1400 קל' ... תעזרו לי בבקשה ... איך אני מתמודד ...

אני לא מתאמן חשוב לציין *
***חשוב לציין שהייתי שמן מאוד בעבר וירדתי והייתי אנורקס ועכשיו מאוזן*.

נערך לאחרונה:
זה שאתה כאילו עולה חמש קילו ביום זה לא אמיתי זה הרבה מים וכל האוכל וכו' זה לא באמת עלית חמש קילו. בכל מקרה תתחיל להתאמן גם אם זה בקטנה מה שאתה יכול ותפרגן לעצמך בארוחת צ'יט פעם בשבוע כדי לשמור על השפיות.

6 אלף קלוריות?
מעניין לראות את התפריט.
לדעתי אתה צריך לאכול ולאכול הרבה , זה לא משקל נורמלי לגובה שלך.

אולי בגלל שאני מגביל מעצמי הכל וחיי על ירקות, חזה עוף, קוטג, טונה, לחם וזהו !
יכול להיות.. אתה צריך להבין שאין שום בעיה לאכול גם בשר אדום במקום חזה עוף לדוגמא כל עוד זה נכנס לך בסך הקלוריות היומי.
בא לי על הקוביות שלי
אם אתה רוצה קוביות אולי הגיע הזמן להתאמן ולפתח מסת שריר? קשה להגיע למטרה כשאתה על משקל כזה.
איך יש לי חברים שאוכלים קבבים ופיתות וכו' ונשארים רזים
ערך תזונתי של פיתה שווה ללחם.

בלי קשר לאימונים קוביות וכו, אם תאכל מאוזן יותר החשק לבולמוסים יקטן.
גם על הבולמוסים שלך אפשר להשתלט תכנן לך ארוחה אפשר אפילו ערב למשל, שבה אתה לא מגביל את עצמך ואוכל מה שבא לך.
תעשה את זה מתוכנן פעם בשבוע שבועיים ולא יקרה כלום.
בנוגע למשקל אין לך מה להשקל אחרי בולמוס כזה ולהתחרפן, אתה צובר נוזלים יחד עם הפחמימות שאתה אוכל, העליה במשקל היא לא אמיתית
אלא בעיקר הנוזלים.

כדי לעלות 5 קיל ואמיתיים ולא נוזלים, אתה צריך לאכול בערך 37,000 קלוריות ביום אחד. וגם אז לדעתי לא תעלה הכול..וסביר להניח שתרדם הרבה לפני שתגיע ל10k בכלל..
ככה שכבר אין לך מה לדאוג.
אתה חייב להבין שזה הכול בראש.

כמה פעמים בשבוע/יום אתה נשקל?

כדי להפסיק את הבולמוסים אתה צריך להעלות במשקל שזה אומר לאכול יותר + להתאמן אימוני כוח, להוסיף אירובי כדי לסדר את הנוזלים שנוספים..ובעיקר בעיקר בעיקר לשנות גישה! אם תיהיה שמן אז?! למי אכפת...אם מישהו לא יקבל אותך בגלל כרס קטנה תן לו כאפה לאף..

אתה צריך לאהוב את עצמך ולא לחשוב על מה אחרים חושבים עלייך, כי זה פשוט לא מעניין..

ואני ממליץ להמשיך עם הייעוץ הפסיכולוגי, אןלי מישהו שמומחה בהפרעות אכילה.

בשביל להגיע ליעד שלך לא יעזור לך ל"הורד" באוכל. זאת הטעות של האנורקסים. הם חושבים שאם הם יירזו הם ייראו כמו הדוגמנים שבמגזינים. וזה לא נכון.
מה שאתה צריך לעשות זה בדיוק להפך: במידה ואתה לא שמן (אתה רזה לפי יחס גובה-משקל, גם אם יש לך בטן ועוד דברים שאתה חושב שיש לך...) בשביל לקבל את הגוף שאתה רוצה הפתרון הוא בדיוק הפוך: אתה צריך לאכול יותר. לא רק בכמות שאנשים אחרים אוכלים, אלא די הרבה יותר מהם, ואתה צריך להתאמן - ואז הגוף מנצל את האוכל לבניית השרירים ואז תקבל את הגוף "היפה". אבל זה לא אומר שתשקול ממש מעט. אבל אתה תראה חטוב ושרירי.
כמובן שהדברים לא קורים ברגע, אבל כבר לאחר מספר חודשים תתחיל לראות את השינוי, קודם תראה שאתה מתחזק ומקבל שרירים, ולצורך כך אתה צריך לאכול - ואין מה לעשות אתה גם תעלה בשומן, ואח"כ תגיע תקופת חיטוב מוגבלת בזמן (הורדה במשקל) שבה אתה תאכל פחות (אבל לא דרסטית כמו מה שאתה עושה) ואז תחזור להיות חטוב ותראה שהגוף שרירי יותר.
לאחר מספר פעמים של מסה, חיטוב, מסה, חיטוב - תראה את התוצאות שאתה רוצה.

תתחיל לקרוא את המאמר על מסה שנמצא באתר או ב kilogram, תבנה תפריט (70% מההצלחה) ותוכנית אימונים (30 % נוספים),, תשקיע בשניהם אפילו 85-90% (לא חייב להיות ממושמע לחלוטין) וזה יהיה מספיק. העיקר בלי קיצוניות.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם ..למשל בצבא, אני אדבוק במישהו שהוא אוכל הכל מהכל ולא ממש משמין, למשל שותה נסטי, אוכל עוגיה פה ושם וכו' ...

כי אני בראש מנסה להבין מה הבעיה .. ולא מצליח, פשוט יש לי בעיה אדירה והפסיכלוגים לא עוזרים אז זה נמצא בי (התשובה) ...

אולי זה החישוב קל' שלי ? שהוא מאוד פדנטי ? אולי זה ההגבלה הזאת בראש ? למה זה קורה ? כי הריי בעבר שירדתי במשקל זה לא קרה ..

אולי בימי שישי אני אאפשר לעצמי עד 2000 קל' + ריצה וב-2000 קל' האלה אני יאוכל דברים "טיפה מעבר" ? זה יכול לפתור ? (אם כל השבוע אני אהיה באכילה של 1600 כרגיל).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יכול להתאמן, אני עובד אין לי זמן בכלל .. עבודה ממש פיזית ...

גם היום היה לי :( ...

מה הסיכוי שאני אשאר 64 גם אם אכלתי היום כל כך הרבה ? (6000 בערך) ? .... מה הסיכוי שיראו עדיין את הקוביות ?

אולי תסביר מהי הסיבה שאתה כל כך נעול על הקוביות(שעם כל הכבוד במשקל שלך זה צלעות)?
למה להישאר במשקל הזה?איזו סיבה הגיונית יכולה להיות לך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית