הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפח מול עצימות

• פותח/ת השרשור oded00
  • פורסם בתאריך
מי אמר שלא?
ואם הוא שואל את השאלה הזאתי סביר להניח שהוא מתחיל
הוא שאל איפה אפשר להתקדם יותר. מה שענית זה לא נכון. ברור שלמתחילים עצימות תהיה טוב. אחרי ss יש תוכניות כמו טקסס ומאד קאוו שבנויות מנפח-התאוששות עצימות. ועוד תוכניות שבנויות מבלוקים של נפח ובלוקים של עצימות.

הוא שאל איפה אפשר להתקדם יותר. מה שענית זה לא נכון. ברור שלמתחילים עצימות תהיה טוב. אחרי ss יש תוכניות כמו טקסס ומאד קאוו שבנויות מנפח-התאוששות עצימות. ועוד תוכניות שבנויות מבלוקים של נפח ובלוקים של עצימות.
אני יודע אני התכוונתי שלמתאמן מתחיל צריך עצימות כדי להתקדם במשקלי עבודה .
על כל דבר מוריד מוניטין 👏

הכל תלוי באיזה שלב אתה נמצא.
כמתאמן מתחיל אימונים בעצימות גבוהה יהיו טובים יותר לטעמי, ולאחר מכן נפח בשילוב עצימות יתרום יותר להתקדמות.

הכל תלוי באיזה שלב אתה נמצא.
כמתאמן מתחיל אימונים בעצימות גבוהה יהיו טובים יותר לטעמי, ולאחר מכן נפח בשילוב עצימות יתרום יותר להתקדמות.
צודק
@Destiny מאוד בוגר להביא שלילי על כלום. לא נורא, השכל שלך כנראה בפיגור. כשתתגבר זה יסתדר 😃
@Destiny מאוד בוגר להביא שלילי על כלום. לא נורא, השכל שלך כנראה בפיגור. כשתתגבר זה יסתדר 😃
אני לא ארד לרמה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית