הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברכיים

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
שלום לכולם..

חשוב לי להבהיר שהזמנתי תור לאורתופד אבל זה ייקח טיפה זמן ככה שאני אשמח לחוות דעת שלכם לבינתיים..

התחילו לי כאבים בברכיים בהתחלה זה הופיע רק בתור קליקים ללא כאבים וגם רק בברך שמאל, לאחר תקופה של חודשיים בערך זה התחיל להיות מלווה בחולשה כללית של הברכיים לאחר אימוני רגליים, ועכשיו זה כבר מגיע בצורת כאבים מלבד הקליקים והחולשה (הכאבים באים והולכים והם לא מופיעים בעת ביצוע תרגילי רגליים).
חוץ מזה שכרגע אני במנוחה מאימוני רגלים כי קיימים אצלי כאבים גם בעצם שמחברת בין הרגליים לבטן מתחת למותן.. (מופיע בתחתית של הסקוואט\ לחיצת רגליים)
למישהו יש מושג מה זה הכאבים האלה? של שני המקרים?

ברור לי שכנראה הם הגיעו כתוצאה של טכניקה לקויה למרות שאני כבר שלושה חודשים עובד רק על טכניקה 😣 אני פשוט לא מצליח לשפר אותה..
אגב יש לי פלטפוס ברגל לדעתי הלא מקצועית יש קשר בין הכאבים גם לפלטפוס כתוצאה מעמידה לקויה אבל גם זה בטיפול הזמנתי מדרסים..
תודה מראש

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 6.3 · צפיות: 118
נערך לאחרונה:
שלום לכולם..

חשוב לי להבהיר שהזמנתי תור לאורתופד אבל זה ייקח טיפה זמן ככה שאני אשמח לחוות דעת שלכם לבינתיים..

התחילו לי כאבים בברכיים בהתחלה זה הופיע רק בתור קליקים ללא כאבים וגם רק בברך שמאל, לאחר תקופה של חודשיים בערך זה התחיל להיות מלווה בחולשה כללית של הברכיים לאחר אימוני רגליים, ועכשיו זה כבר מגיע בצורת כאבים מלבד הקליקים והחולשה (הכאבים באים והולכים והם לא מופיעים בעת ביצוע תרגילי רגליים).
חוץ מזה שכרגע אני במנוחה מאימוני רגלים כי קיימים אצלי כאבים גם בעצם שמחברת בין הרגליים לבטן מתחת למותן.. (מופיע בתחתית של הסקוואט\ לחיצת רגליים)
למישהו יש מושג מה זה הכאבים האלה? של שני המקרים?

ברור לי שכנראה הם הגיעו כתוצאה של טכניקה לקויה למרות שאני כבר שלושה חודשים עובד רק על טכניקה 😣 אני פשוט לא מצליח לשפר אותה..
אגב יש לי פלטפוס ברגל לדעתי הלא מקצועית יש קשר בין הכאבים גם לפלטפוס כתוצאה מעמידה לקויה אבל גם זה בטיפול הזמנתי מדרסים..
תודה מראש

א. אין שום סיכוי לכתוב באינטרנט "מה זה הכאבים האלה" כי בלי בדיקה פיזית שלך ושל ביצוע התרגילים שלך זה יהיה חסר משמעות.
ב. אם הכאבים קשורים לאימון שלך , הסיכוי שהאורטופד יעזור לך הוא נמוך. סביר להניח שתקבל הנחייה למנוחה ואולי כדורים משכחי כאב / אנטי דלקתיים.

• פותח/ת השרשור
א. אין שום סיכוי לכתוב באינטרנט "מה זה הכאבים האלה" כי בלי בדיקה פיזית שלך ושל ביצוע התרגילים שלך זה יהיה חסר משמעות.
ב. אם הכאבים קשורים לאימון שלך , הסיכוי שהאורטופד יעזור לך הוא נמוך. סביר להניח שתקבל הנחייה למנוחה ואולי כדורים משכחי כאב / אנטי דלקתיים.

קודם כל תודה על התשובה

הבנתי את העובדה שקשה יהיה להגיד לי מה זה דרך האינטרנט אבל סתם השערה שלך לאור הניסיון ולאור זה שאני בטח לא הראשון שמרגיש כאבים במיוחד בעצם מתחת למותן..
ראיתי שהמון אנשים מתלוננים על כאב באזור הזה בתחתית הסקוואט והלחיצת רגליים..

בלי לראות \לאבחן אותך אי אפשר לחשוב על חצי אבחנה של מה יש לך ודרכי טיפול.

יש לא מעט סיבות לכאבים מתחת למותן , החל מקיצור שרירים ועד קרעים במקומות שונים בירך איך נדע מה יש לך מבלי לבדוק?

גש לפזיו בסביבת מגוריך שיש לו נסיון בעבודה עם ספורטאים

• פותח/ת השרשור
בלי לראות \לאבחן אותך אי אפשר לחשוב על חצי אבחנה של מה יש לך ודרכי טיפול.

יש לא מעט סיבות לכאבים מתחת למותן , החל מקיצור שרירים ועד קרעים במקומות שונים בירך איך נדע מה יש לך מבלי לבדוק?

גש לפזיו בסביבת מגוריך שיש לו נסיון בעבודה עם ספורטאים
כן זה כנראה מה שאני אעשה.. תודה רבה על העזרה

כן זה כנראה מה שאני אעשה.. תודה רבה על העזרה
תיגש לפיזוטרפיסט טוב אני הייתי אצל אורטופד ופיזוטרפיסטים של קופת חולים סתם חרטא לא מבינים כלום מהחיים שלהם 6 חודשיים סבלתי מקרע במיניסקוס ואף אחד לא עזר לי הביאו לי כדורים וזהו .
ממליץ לך ללכת לפיזוטרפיסט פרטי שיאבחן לך תבעיה עולה כסף אבל הכי טוב
נ.ב (הפיזוטרפיסט הפרטי זה מה שעזר לי בכל אופן)

תיגש לפיזוטרפיסט טוב אני הייתי אצל אורטופד ופיזוטרפיסטים של קופת חולים סתם חרטא לא מבינים כלום מהחיים שלהם 6 חודשיים סבלתי מקרע במיניסקוס ואף אחד לא עזר לי הביאו לי כדורים וזהו .
ממליץ לך ללכת לפיזוטרפיסט פרטי שיאבחן לך תבעיה עולה כסף אבל הכי טוב
נ.ב (הפיזוטרפיסט הפרטי זה מה שעזר לי בכל אופן)
לפעמים שווה להשקיע 200-300 שקל בשביל לקבל הבחנה מקצועית
פציעה זה דבר יקר אין מה לעשות

• פותח/ת השרשור
לפעמים שווה להשקיע 200-300 שקל בשביל לקבל הבחנה מקצועית
פציעה זה דבר יקר אין מה לעשות

חחח תאמין לי שאני יודע..

יש לי פציעה לא מוסברת בכתף (טריגר פוינט בשכמה) עלו לי המון כסף הטיפולים של הדבר הזה אצל מישהו פרטי..
אפילו שזה לא עבר במאה אחוז..
(גר באילת אין פה יותר מידי אופציות לפזיוטרפסיטים מהתחום לצערי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית