נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאסלאפ על טבעות החזיר לי את הדלקת לכתף אבל עובדים על מה שאפשרלמה אתה ממשיך עם המזוכיזם הזה? 190X14 ? 😆
מה עם הפרס? הפסקת? 😲
נו נו כמה עשית תולעת?מלך!!
אני רואה אתה אוהב את התוכנית דדליפט 😃 תענוג
בנוגע למתח, בוא רק נגיד שניסיתי סינגל עם אחיזה יותר צרה (הייתי חייב לבדוק מקסימום), והיה מאוד מעניין, לצערי אין סרטון אז המשקל לא משנה.
בכל מקרה בהצלחה בצ'ינאפ! מחכה לסרטון.
דרך אגב- אתה עושה לי חשק לחזור לעשות PC, מזמן לא עשיתי....
בעיקר ברמת האויר, אחרי ה185*18 לקח לי 25 דקות לחזור למצב סביר לתפקוד חחחתותח כואב לי לראות אותך נראה קצת מזוכיסטי.😃
חחחחח מרחם 🙌בעיקר ברמת האויר, אחרי ה185*18 לקח לי 25 דקות לחזור למצב סביר לתפקוד חחח
בעיקר ברמת האויר, אחרי ה185*18 לקח לי 25 דקות לחזור למצב סביר לתפקוד חחח
נתתי אחרי זה סט של צ'ינאפס עם משקל 1*8 +45 קילו שזה שיא אז כנראה שאני בסדר אחרי זה 😃זה לא מגביל אותך באיזו שהיא צורה?
זה פשוט נשמע קשה ברמה קשה מאד לתפקד אחרי זה
אכן אמרתי, עדיף שלא לנסות לבד אבל לא בלתי אפשרימטורף.
אני זוכר שנאמר פה מתי שהוא (יש סיכוי שאתה אמרת) שהרמות אולימפיות זה לא משהו שלומדים לבד (בלי מאמן).
אין סיכוי ללמוד PC בצורה טובה לבד מהאינטרנט?
@Fatty למד לעשות די יפה מהסרטונים של פנדלימטורף.
אני זוכר שנאמר פה מתי שהוא (יש סיכוי שאתה אמרת) שהרמות אולימפיות זה לא משהו שלומדים לבד (בלי מאמן).
אין סיכוי ללמוד PC בצורה טובה לבד מהאינטרנט?
לא נראה לי שהוא צילם אבל כשהייתי איתו במכון ראיתי אותו עושה די טוב.. מאמין שהוא השתפר מאז.. זה היה לפני חודשיים בערךוידאו?
אוקיי, מעניין לראותלא נראה לי שהוא צילם אבל כשהייתי איתו במכון ראיתי אותו עושה די טוב.. מאמין שהוא השתפר מאז.. זה היה לפני חודשיים בערך
תצלם פעם הבאה שאתה עושהלא חושב שאפשר להגיד שעשיתי טוב, אבל אני בטוח שיש הרבה מאוד איפה לשפר.
הרבה זמן לא עשיתי, ועכשיו לאט לאט התחלתי לחזור.תצלם פעם הבאה שאתה עושה
אל תצטנע, אתה תצלם ואנחנו נתחשב 😃הרבה זמן לא עשיתי, ועכשיו לאט לאט התחלתי לחזור.
יקח זמן עד שהוא יהיה שווה בדיקה אפילו.
צלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםצלםהרבה זמן לא עשיתי, ועכשיו לאט לאט התחלתי לחזור.
יקח זמן עד שהוא יהיה שווה בדיקה אפילו.