עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כוח = להרים כמה שיותר משקל בטווח חזרות של 1-5
מסה = יותר שריר
מבחינה הגיונית שתיהם אותו הדבר.כוח = להרים כמה שיותר משקל בטווח חזרות של 1-5
מסה = יותר שריר
אני חושב שהוא שאל יותר על ההגדרה של כוח ושל מסה, קצת קשה להבין את השאלה שלו.מבחינה הגיונית שתיהם אותו הדבר.
כוח=לעלות במסה אבל לא הכי נקייה של שריר( זה תלוי כי יש כאלה שעולים יפה בסס )
עלייה במסה הכוונה ליותר מסת שריר אבל שנחהם זה מסה אז אם אתה שואל איפה אתה תראה יותר טוב זה תלוי כמה אתה אוכל וגנטיקס וכו ובלה
השאלה שלי היא מבחינת גדילה, איך שאתה נראה מבחינה חיצונית, איפה תראה יותר שינוי בזמן יותר מהיר, במסה או בכוח?אני חושב שהוא שאל יותר על ההגדרה של כוח ושל מסה, קצת קשה להבין את השאלה שלו.
אין לזה תשובה משמעית.השאלה שלי היא מבחינת גדילה, איך שאתה נראה מבחינה חיצונית, איפה תראה יותר שינוי בזמן יותר מהיר, במסה או בכוח?
אם אתה יודע, תוכל להסביר בערך מה? למרות שאין תשובה חד משמעית?אין לזה תשובה משמעית.
לכל אחד הגוף מגיב שונה, יש אנשים שגודלים יותר מטווח חזרות נמוך ויש כאלה שגודלים יותר מטווח חזרות גבוה.אם אתה יודע, תוכל להסביר בערך מה? למרות שאין תשובה חד משמעית?
אני לא מתאמן מתחיל, אבל לפי ההגדרה שמישהו רשם פה ״מתאמן מתקדם זה אחד שמרים 110 בנץ במשקל שלי (70 קילו) ״ למרות שזה נשמע לי קצת לא הגיוני אבל לא משנה, לפי זה אני לא מתאמן מתקדם.על פניו אימוני נפח יביאו למראה "שרירי" יותר מכיוון שכמות הגליקוגן והמים שהשריר סופח גדולים יותר (ומתרוקנים מהר יותר),
אני תמיד בעד תוכנית שתשלב עבודה עצימה ונפח גבוה ביחד.
אלא אם אתה מתאמן מתחיל, ואז יהיה עדיף לך קודם לכן להתמקד בתוכנית כוח על מנת להעלות את משקלי העבודה קודם לכן.
יש כל מיני הגדרות. כאן מקובלת זאת של ריפטו. ראה, למשל, את האשכול הזה.מה בדיוק ההגדרה למתאמן מתקדם?
מצליח להתקדם מאימון לאימון? יש התאוששות מלאה בין האימונים?אני לא מתאמן מתחיל, אבל לפי ההגדרה שמישהו רשם פה ״מתאמן מתקדם זה אחד שמרים 110 בנץ במשקל שלי (70 קילו) ״ למרות שזה נשמע לי קצת לא הגיוני אבל לא משנה, לפי זה אני לא מתאמן מתקדם.
מה בדיוק ההגדרה למתאמן מתקדם? את הטכניקה לכל התרגילים אני יודע, רק דדליפט אני לא פרפקט עם הטכניקה וזה למה המשקל די נמוך, בנוסף התחלתי דדליפט וסקוואט לפני חודש וקצת רק.
אני לא ממש מצליח להתקדם מאימון לאימון, פעם ב מצליח לעלות משקלים.מצליח להתקדם מאימון לאימון? יש התאוששות מלאה בין האימונים?
מתאמן מתחיל בעיניי.
וזה בסדר, אפשר להיות חזק ועדיין להיחשב מתחיל.
מה התפריט שלך וכמה אתה אוכל ?אני לא ממש מצליח להתקדם מאימון לאימון, פעם ב מצליח לעלות משקלים.
* בקשר להתאוששות- אתה מתכוון התאוששות מאימון A ל A נגיד נכון? או מ B ל B, לזה אני מספיק להתאושש, אבל לפעמים מאימון, לאימון שאחריו (על שרירים אחרים) אני לא מספיק להתאושש.
במקרה כזה, מקווה שהבנת, מה היית ממליץ לי לעשות? איזה סוג אימון?
שאלת את אותה שאלה פעמיים (?) או שהתכוונת לתוכנית אימונים+תפריט?מה התפריט שלך וכמה אתה אוכל ?
אז פה הבעיה שלך, תאכל יותר. תרים יותר.שאלת את אותה שאלה פעמיים (?) או שהתכוונת לתוכנית אימונים+תפריט?
בעיקרון זה התפריט, ובין לבין אני אוכל עוד,אבל מה שפה כל יום אני אוכל:
1.5 כוסות קורנפלקס
פיתה
קופסא של קוטג'
2 כוסות אורז/פסטה
שניצל
אחרי אימון:
3 פרוסות לחם
קופסת טונה
זה מגיע בסביבות 100+ גרם חלבון ו1823 קלוריות