ייעוץ קלוריות של סוכר בתה ירוק ומלפפונים

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
לפי מה שאני יודע , לא מחשיבים קלוריות של ירקות ירוקים נכון? אני בחיטוב וכדי "להשביע את עצמי" אני אוכל איזה 8 מלפפונים ביום חח , עם מלח ופלפל.
זה לא בריא אתם חושבים? או שזה בסדר , כאילו לא צריך להחשיב? כי בנתיים אני יורד סבבה במשקל.
ובתה ירוק , אם אני שם כפית וחצי סוכר ( תה נענע כאילו ) , אני צריך להחשיב את הסוכר בתפריט? בחיטוב כאילו , במסה אני יודע שלא צריך , אבל חיטוב זה משהו אחר.
מה אתם חושבים? בקשר לסוכר של התה , להחשיב לתפריט או שלא כדאי בכלל לשתות תה ירוק?
ומלפפונים זה בסדר? 8~6 ביום. ( בלי ירקות צבע אחר , רק ירוק מלפפון )
אפ?

אני לא הייתי סופר את המלפפונים, ולגבי התה , אל תשתמש בסוכר , זה סתם זבל , תשתמש בסטיביה הכי סבבה וגם בלי פחמימות!

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי סופר את המלפפונים, ולגבי התה , אל תשתמש בסוכר , זה סתם זבל , תשתמש בסטיביה הכי סבבה וגם בלי פחמימות!
זה הבעיה , ממתיקים מלאכותיים לא יכול כל כך ( הורים... )
נגיד בלי סוכר זה מגעיל רצח , אפילו עם כפית סוכר שיש קצ תטעם אני נגעל...
אז אני לא ישתה תה פשוט , לא משנה 😃

זה הבעיה , ממתיקים מלאכותיים לא יכול כל כך ( הורים... )
נגיד בלי סוכר זה מגעיל רצח , אפילו עם כפית סוכר שיש קצ תטעם אני נגעל...
אז אני לא ישתה תה פשוט , לא משנה 😃

למה לסבול אבל? אני לא הייתי מסוגל ...
אבל רק שתדע הסטיביה זה צמח טבעי, זה לא נגיד סוכרזית , נכון שזה עובר תהליך כימי בשביל להפוך לאבקה אבל אני מבטיח לך שהוא הרבה הרבה הרבה יותר בריא מסוכר...!

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
למה לסבול אבל? אני לא הייתי מסוגל ...
אבל רק שתדע הסטיביה זה צמח טבעי, זה לא נגיד סוכרזית , נכון שזה עובר תהליך כימי בשביל להפוך לאבקה אבל אני מבטיח לך שהוא הרבה הרבה הרבה יותר בריא מסוכר...!

בהצלחה.
לצערי אני לא יכול , שאלתי את ההורים ,הם ממש לא רוצים שאני ייקח , אומרים שזה לא בריא הסוכרזית ( אפילו שהיא אמרה שזה הכי טוב מכל הממתיקים המלאכותיים ).
אז שיהיה , לא צריך תה 😃

נערך לאחרונה:
לגבי התה ירוק, אם גם ככה מגעיל לך, אז תוריד אותו, אי אפשר להתעלם בחצי כפית סוכר.
לגבי המלפפונים, אתה יכול לא להחשיב כל עוד אתה יורד.

Back
למעלה תחתית