הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים בזמן החיטוב

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
בזמן האחרון נכנסתי חזק בכל העניין של האימונים ואני חייב להודות לאתר הזה בזכותו יש לי תכנית אימונים ותפריט תזונה,ועל כל שאלה עונים ממש מהר אז רציתי קודם כל לומר תודה. בגלל שאני חדש בכל העניין לא כל כך הבנתי הכל ב100 אחוז הכל למרות שקראתי כל מאמר אפשרי באתר.
אני עושה תכנית fbw מהאתר של השלוש פעמים בשבוע
1.אם כתוב לי 6 חזרות ואני מרים משקל שאני יכול להגיע איתו ל10 חזרות זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה?
2.ממבט ראשוני כולם אומרים שהתכנית מאוד פשוטה וחלשה אבל ראיתי שאתם כותבים שבכל אימון צריך להעלות משקלים לפחות ב2.5 קילו וזה נראה לי הזוי כי למשל בחזה אני שם 10 קילו כל צד במוט אז איך למשל בעוד 4 אימונים אני אמור לעלות בעוד 10 קילו כל צד? שלא נדבר על עוד 8 אימונים?
במיוחד שאני בחיטוב והשריר לא גודל כמו במסה
3.אני חייל עושה יומיות ומתאמן כל יום אחרי הבסיס בסביבות 1 לכן אין לי את המנוחה לפני האימון (ארוחה טובה לפני אימון יש)קראתי ששינה דבר חשוב מאוד בפיתוח הגוף אבל אין לי בלילה את האפשרות לישון יותר מ6 שעות בלילה ולפעמים גם 5 מפני שאני עובד.רק בחמישי שישי אני ישן טוב.
(חבר המליץ על כדורי מגנזיום לא יודע מזה)
מה אתם אומרים?

חשוב לי לציין שאני הולך לפי תפריט חיטוב מהאתר לא מפספס כלום ממנו
משקל 67 גובה 1.74
אשמח אם תענו על כל השאלות תודה!!

1.אם כתוב לי 6 חזרות ואני מרים משקל שאני יכול להגיע איתו ל10 חזרות זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה?
זה לא צריך להיות ככה, זה אומר שזה קל לך ואתה צריך להוסיף משקל. אם רק התחלת את התכנית ואתה מעלה ב 2.5/5 קילו כל אימון אז תמשיך להעלות כל עוד אתה יכול.
2.ממבט ראשוני כולם אומרים שהתכנית מאוד פשוטה וחלשה אבל ראיתי שאתם כותבים שבכל אימון צריך להעלות משקלים לפחות ב2.5 קילו וזה נראה לי הזוי כי למשל בחזה אני שם 10 קילו כל צד במוט אז איך למשל בעוד 4 אימונים אני אמור לעלות בעוד 10 קילו כל צד? שלא נדבר על עוד 8 אימונים?
במיוחד שאני בחיטוב והשריר לא גודל כמו במסה
בעיקרון כן, בתור מתאמן מתחיל אתה אמור להיות מסוגל להעלות משקלי עבודה כל אימון, כי אתה מתאושש מאימונים הרבה יותר מהר ממתאמן מתקדם לכן גם מתחזק יותר מהר. בחיטוב ההתאוששות כמובן פחות טובה כי אתה לא מקבל מספיק אנרגיה מהאוכל. אני מציע עדיין להעלות משקלי עבודה כל אימון אבל אם אתה מגיע למשקל שאתה ממש בקושי מסיים את החזרות אז אימון אחרי זה לא להעלות, להשאר עם אותו משקל ולראות באימון הבא איך זה הולך.
3.אני חייל עושה יומיות ומתאמן כל יום אחרי הבסיס בסביבות 1 לכן אין לי את המנוחה לפני האימון (ארוחה טובה לפני אימון יש)קראתי ששינה דבר חשוב מאוד בפיתוח הגוף אבל אין לי בלילה את האפשרות לישון יותר מ6 שעות בלילה ולפעמים גם 5 מפני שאני עובד.רק בחמישי שישי אני ישן טוב.
(חבר המליץ על כדורי מגנזיום לא יודע מזה)
מה אתם אומרים?
אם זה המצב אז עובדים עם מה שיש, תישן כמה שמתאפשר לך. מגנזיום אמור לעזור להתאוששות, לא יודע עד כמה זה נחוץ באמת, נחכה למבינים ממני שיענו.
משקל 67 גובה 1.74
עכשיו ראיתי את הנתון הזה. אתה בטוח שאתה רוצה לרדת במשקל? אתה גם ככה שוקל מעט יחסית לגובה

• פותח/ת השרשור
כן בגלל שהאחוז שומן שלי לא כזה נמוך ויש בטן(הייתי אוכל המון שטויות) ולפני שאני עושה מסה רציתי לרדת במשקל קצת

Back
למעלה תחתית