הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גדילה מקסימאלית במסת שרירו

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
נגיד ואסור לי סקוואט ודדליפט
קראתי הרבה מאמרים כמו זהhttp://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/ והבנתי שבשביל לגדול צריך לעשות את התרגילים מכיוון שגודלים הכי הרבה במשיכות ובלחיצות ולא בתרגילים כמו כפיפות מרפקים פשיטות מרפקים בגלל שאתה לא יכול להרים בהם משקלים גבוהים כמו בסקוואט והדדליפט ופרס ושכל הגוף גודל בתרגילים האלה... האם זה נכון שאם אני לא יעשה את התרגילים האלה אני לא אגדל טוב ?
אין שום תחליף ??
אני לא רוצה להיות באדי בילדר כלומר אני לא רוצה להגזים...
תודה רבה לעוזרים!!!! 😃

כן כי אימוני כוח לא גורמים להיפרטרופיה ברור. בגלל זה מתאמני כוח ענקיים כאלה. מדהים כמה המאמנים בארץ חבורה של פאקינג ליצנים! גם מתאמן שימשוך 200 קילו דדליפט או יעשה 200 קילו סקוואט לא תיהיה לו היפרטרופיה והוא לא יגדל בכלל כמובן

כן כי אימוני כוח לא גורמים להיפרטרופיה ברור. בגלל זה מתאמני כוח ענקיים כאלה. מדהים כמה המאמנים בארץ חבורה של פאקינג ליצנים!
סליחה על השאלה המפגרת אולי,
אבל מה זה בדיוק היפרטרופיה?
ואם אימוני כוח "יהפכו אנשים לגדולים" אז מלא מבזבזים את הזמן על תוכנית מסה רגילה כשהם יכולים לעשות אימוני כוח? (רק מהבחינה של גודל חיצוני)

ואם אימוני כוח "יהפכו אנשים לגדולים" אז מלא מבזבזים את הזמן על תוכנית מסה רגילה כשהם יכולים לעשות אימוני כוח? (רק מהבחינה של גודל חיצוני)
המתאמנים של היום חושבים שאם הם יעשו מאתיים סטים ומיליון חזרות רק אז הם יגדלו. זאת טעות ענקית! זה שאתה אונס את השרירים עד שהם שורפים ואז יום למחרות אתה מרגיש דומס (כיווץ שרירים) לא אומר שאתה גדל ושעשיתה אימון יעיל! שריר זקוק לעומס מסויים כדי לגדול. הרי למה שריר גדל ולמה הוא מתרגל? למשקל מסויים. ברגע שתרים יותר משקל, השריר יבנה בהתאם ובכך תצבור יותר מאסת שריר! זה שתרים אותו משקל בכל אימון סתם תבזבז תזמן שלך. היפרטרופיה - גדילה של שריר שנוצרת מעומס על השריר ממשקל מסויים, תזונה מספקת ושינה. כל המרכיבים האלה גורמים להיפרטרופיה.

לא
כי באימוני היפרטרופיה (בילדינג יעני) אתה תגדל מהר יותר מאימוני כוח

ומאיפה הטענה הזאת?
תגיד לי ממה תגדל מהר יותר
מאימונים שהמטרה שלהם היא בילדינג (אימוני בילדינג)
או אימוני כוח?
זאת לא טענה מוכחת או משהו כזה
ואם אני טועה ואתה יכול להוכיח את זה אין לי בעיה לחזור בעצמי

אז לא הבנתי מה לעשות איך התכנית הזאת בשבילי ?
לג פרס 3*6
סט אחד לתאומים במכונה בשכיבה 10 חזרות
בנץ פרס 4*8 או 3*5 מה לעשות ? המטרה היא מסה ופיתוח גוף
מתח 4*MAX
פרס 3*8
יד קדמית 2 סטים 10 חזרות
יד אחורית 2 סטים 10 חזרות
מישהו יכול לסדר לי את התכנית צריך לעשות רוטציה בין הבנץ לפרס? תודה על העזרה חברים

תגיד לי ממה תגדל מהר יותר
מאימונים שהמטרה שלהם היא בילדינג (אימוני בילדינג)
או אימוני כוח?
זאת לא טענה מוכחת או משהו כזה
ואם אני טועה ואתה יכול להוכיח את זה אין לי בעיה לחזור בעצמי
קודם כל הינה מאמר שמבוסס על מחקרים
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

דבר שני, מתאמן טבעי לא זקוק למספר סטים וחזרות בצורה מוגזמת כמו שרוב המתאמנים עושים ואז באים לפה לפורום ושואלים ״למה אני לא גדל״.
וכן, מאימוני כוח גדלים הרבה יותר מהר! למה? כי יש התקדמות במשקלי עבודה אם זה בכל אימון ואם זה בכל שבוע (תלוי במתאמן).

קודם כל הינה מאמר שמבוסס על מחקרים
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

דבר שני, מתאמן טבעי לא זקוק למספר סטים וחזרות בצורה מוגזמת כמו שרוב המתאמנים עושים ואז באים לפה לפורום ושואלים ״למה אני לא גדל״.
וכן, מאימוני כוח גדלים הרבה יותר מהר! למה? כי יש התקדמות במשקלי עבודה אם זה בכל אימון ואם זה בכל שבוע (תלוי במתאמן).
אל תדאג חבר, קראתי את כל המאמרים בפורטל 😉

אפשר הצעות לשיפור?? בבקשה.
דרך אגב גודזילה כתוב 5-8 חזרות אידיאליות אז בטח מתכוונים לכוח 5 ו8 היפר.. כי 8 זה לא כוח

אז בעצם אתה רוצה להגיד לי
שכל הבילדרים למינהם
מטומטמים, וצריכים לעשות אימוני כוח בלבד בשביל לגדול? AKA SS וחבריו?
הבילדרים האלה לא טבעיים! הסינטזת חלבון שלהם הרבה יותר מהירה ממתאמן טבעי ולכן זמן ההתאוששות שלהם הרבה הרבה הרבה יותר קצרה!

אני מדבר איתך על הטיבעיים (הבודדים) שבניהם
ותראה כמה מהם חוזרים לפה עם שאלות. כמה מתאמנים יצא לך לראות שתקועים שנה על אותו משקל עבודה ולא זזים במשקל גוף? וסתם שתדע, היום החומרים נגישים מאוד! ילדים בני 16 לוקחים אותם לפני שבכלל הספיקו להתפתח אז אל תאמין לכל ילד שנראה כמו מוטציה שלא סיים בית ספר שאומר שהוא טבעי
לגבי התכנית שלי ???
קראתי גם את כל המאמרים
מה משקלי העבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנצ?

ILANMK11 זה אני אני פשוט במשתמש של חבר שלי כאילו זה אני שלא עושה סקוואט ודדליפט בבנץ המשקל 58 ל 5 חזרות בלחיצת כתפיים עם משקולות יד בערך 35 קילו ל 8 חזרות דדליפט וסקקוואט עקב בעיות גב אינני עושה

אגב אופק - אצלי במכון אנשים חושבים שאני לא טבעי (זה מחמיא כן?!) ולמה? כי עקפתי אותם בהרבה אם זה במשקלי עבודה ואם זה במשקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית