הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לא יודע אם להתחיל מסה במצב כזה

• פותח/ת השרשור E60d
  • פורסם בתאריך

E60d

משתמש קבוע
1,369
43
נק' מוניטין:
64
1,369
43
הי, הסיפור הוא שכל הזמן הייתי ילד שמן.
הגעתי למצב של לפני 3 שנים שקלתי 96 קילו על 1.71
החלטתי (החלטה שגויה ביותר, לא יודע אם אני מצטער עליה כי אולי היא עדיפה על פני להישאר שמן) לעשות דיאטת כסאח (טעות ואני יודע את זה) רק עם ריצות והורדתי בחצי שנה מ96 ל70 קילו. כמובן שנשאר לי עור עודף והכל בגלל הטעות הקריטית הזאת.
עכשיו כעבור 3 שנים שמרתי על המשקל בלי אימונים מחוסר תקווה, אמרתי לעצמי שאי אפשר לשנות את העור העודף בלי ניתוח..
בקיצור עכשיו כשנכנסתי למסגרת שעוזרת לי ללכת למכון ולהתאמן על בסיס קבוע החלטתי שאני אקח את עצמי בידיים ואעשה את השינוי. אז התחלתי לפני 3 חודשים להתאמן עם נתונים של 70 קילו 1.76
עכשיו לאחר שהתחלתי חיטוב אני שוקל 66 1.76 (יש תמונות של לפני ואחרי ב3 חודשים)
חבר שמאוד עוזר לי ממליץ להתחיל עכשיו מסה אבל אני מאוד חושש מזה כי אני עדיין אש גבוה, אבל אולי בכל זאת עדיף, לכן באתי לפה בשביל ייעוץ מה לעשות מכאן? התכנון הוא ב 65 קילו לסיים חיטוב ולהתחיל מסה נקייה, אבל מפחד שאני אש גבוה מידי בשביל מסה כרגע ואולי כדאי לרדת עוד.
תסתכלו על התמונות תגידו אם יש קצת שינוי באש (לא אמור להיות הבדל גדול) והעור העודף שהוא הבעיה העיקרית שלי, אני רוצה להעלים אותו ! אשמח לייעוץ, תודה מראש
עריכה : אני בן 18.5

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 15.6 · צפיות: 275
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 16.4 · צפיות: 290
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 16.6 · צפיות: 280
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 18.6 · צפיות: 298
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 16.7 · צפיות: 284
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 279
אהלן וברוכה הבאה לפורום

קודם כל שאפו על הורדת הקילוגרמים זה ממש לא מובן מאליו.

לטעמי אני מסכים עם חברך - להיות בגובה 1.76 ובמשקל 66KG אין יותר מדי לאן לרדת מכאן.

חושב שאם תתחיל מסה אתה תתחיל לראות שמסת השריר שאתה תצבור תטשטש במעט את המתיחה בעור ובעקבות זאת זה יראה הרבה יותר טוב.

אתה יכול לבדוק תכניות תזונה ומסה בפורטל - הייתי ממליץ לבדוק את תכנית SS - תכנית שבונה מסת שריר ומותאמת למתחילים.

תצטרך ללמוד תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט בנץ' ופרס

• פותח/ת השרשור
אהלן וברוכה הבאה לפורום

קודם כל שאפו על הורדת הקילוגרמים זה ממש לא מובן מאליו.

לטעמי אני מסכים עם חברך - להיות בגובה 1.76 ובמשקל 66KG אין יותר מדי לאן לרדת מכאן.

חושב שאם תתחיל מסה אתה תתחיל לראות שמסת השריר שאתה תצבור תטשטש במעט את המתיחה בעור ובעקבות זאת זה יראה הרבה יותר טוב.

אתה יכול לבדוק תכניות תזונה ומסה בפורטל - הייתי ממליץ לבדוק את תכנית SS - תכנית שבונה מסת שריר ומותאמת למתחילים.

תצטרך ללמוד תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט בנץ' ופרס
תודה על התגובה
שאלה .. אני לא באחוז שומן גבוה מידי בשביל להתחיל מסה כרגע?
ובתור מסה, איזה מאזן קלורי לעשות? של 500 ? של 200?
ובכלל איזה אש אני

אתה לא באחוז שומן גבוה, מעריך ש13-14.

זה נראה לך יותר בגלל המחסור במסת שריר שיש לך.
ברגע שתתחיל לגדול אתה תתקשח יותר ותקבל צורה יותר טובה!
מציע לך להתחיל מסה עם פלוס קלורי לא גבוהה.

גם אם תרד עוד 5,6 KG נוספים אני לא בטוח שתגיע לא"ש מספק.

אתה יכול להתחיל עם פלוס קלורי של 300 קל'

כמו שציינו כאן אם תגדל במסה צורת הגוף תשתפר ועודף העור יעלם קצת וזה לא יראה כך, תבנה לך תוכנית תזונה טובה ותתחיל במסה אין לך מה לרדת עוד.

• פותח/ת השרשור
אתה לא באחוז שומן גבוה, מעריך ש13-14.

זה נראה לך יותר בגלל המחסור במסת שריר שיש לך.
ברגע שתתחיל לגדול אתה תתקשח יותר ותקבל צורה יותר טובה!
מציע לך להתחיל מסה עם פלוס קלורי לא גבוהה.

תודה
עכשיו תגידו, כשהגוף שלי נראה ככה.. קצת נוזלי לדעתי, אתם בטוחים שמסה תעשה לי טוב? אני חושב שה״צדדים״ יגדלו בחזרה ושאני אראה קצת שמן .. (אני יודע שזה הכל גנטיקה, אבל אני שואל בכללי ביותר)
ועוד משו, אפשרי להתאמן כך :
ABABXXX או שעדיף AXBXAXX ובשבוע שלאחר מכן BXAXB ?
זה 2 האופציות היחידות שיש לי

תודה
עכשיו תגידו, כשהגוף שלי נראה ככה.. קצת נוזלי לדעתי, אתם בטוחים שמסה תעשה לי טוב? אני חושב שה״צדדים״ יגדלו בחזרה ושאני אראה קצת שמן .. (אני יודע שזה הכל גנטיקה, אבל אני שואל בכללי ביותר)
ועוד משו, אפשרי להתאמן כך :
ABABXXX או שעדיף AXBXAXX ובשבוע שלאחר מכן BXAXB ?
זה 2 האופציות היחידות שיש לי
אם תרצה לצבור שריר אתה צריך בשביל זה להיות במסה וחלק בלתי נפרד מהמסה הוא השמנה. קח את זה בקלות כולם מחטבים בסופו של דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית