הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ל-AB?

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
שלום, אני בן 14 (תכף 15) אני שוקל 63 על 1.80 (בערך..), התאמנתי בתוכנית FBW במשך חצי שנה במסה ודי טיפסתי במשקלים וגם במשקל גוף (העלתי 13 קילו בשנה האחרונה) עד עכשיו (אני מתקדם בערך כל 3 אימונים בסקאוט, כל 4 אימונים בבנץ', כל 2 אימונים בדדליפט).. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.
הרבה אמרו לי לעבור לAB כאשר אני מפסיק להתקדם ומתחיל להיות לי קשה להתאושש בין אימון לאימון, אז היום זה קרה:
הלכתי למכון ביום רביעי אחרי מנוחה מאז יום ראשון והיה לי אימון מעולה, העלתי כמעט בכל התרגילים.
היום הלכתי שוב והיה לי אימון פשוט נורא, לא העלתי משקל בשום דבר ובקושי הצלחתי לשרוד את האימון. (אחרי הרבה שעות שינה)

המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 65 ל6 חזרות 2 סטים
סקאוט - 62.5 ל6 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 3 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב

אז כדאי לי לעבור ל-AB לדעתם?
תודה מראש!

לדעתי לא. זה נראה כמו מקרה חד פעמי, המשקלים שלך עדיין לא גבוהים ואתה יכול להוציא עוד מה-FBW ולהתקדם בה עוד הרבה.

שלום, אני בן 14 (תכף 15) אני שוקל 63 על 1.80 (בערך..), התאמנתי בתוכנית FBW במשך חצי שנה במסה ודי טיפסתי במשקלים וגם במשקל גוף (העלתי 13 קילו בשנה האחרונה) עד עכשיו (אני מתקדם בערך כל 3 אימונים בסקאוט, כל 4 אימונים בבנץ', כל 2 אימונים בדדליפט).. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.
הרבה אמרו לי לעבור לAB כאשר אני מפסיק להתקדם ומתחיל להיות לי קשה להתאושש בין אימון לאימון, אז היום זה קרה:
הלכתי למכון ביום רביעי אחרי מנוחה מאז יום ראשון והיה לי אימון מעולה, העלתי כמעט בכל התרגילים.
היום הלכתי שוב והיה לי אימון פשוט נורא, לא העלתי משקל בשום דבר ובקושי הצלחתי לשרוד את האימון. (אחרי הרבה שעות שינה)

המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 65 ל6 חזרות 2 סטים
סקאוט - 62.5 ל6 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 3 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב

אז כדאי לי לעבור ל-AB לדעתם?
תודה מראש!
המשקלים שלך לא גבוהים ואני ממליץ לך לעשות 5 חזרות בתרגילי הבסיס כדי להתקדם במשקל עבודה תמשיך עם ה FBW ותעלה את התכנית שאתה עושה אני יעזור לך לשנות אותה שתהיה טובה אתה לא מעלה במשקלים בגלל שאתה עושה 8 חזרות תעשה 5 חזרות
או שאולי לא אכלת טוב
תקרא את המדריך השלם לעלייה במסת שריר
זה קורה לפעמים שנתקעים

• פותח/ת השרשור
המשק

המשקלים שלך לא גבוהים ואני ממליץ לך לעשות 5 חזרות בתרגילי הבסיס כדי להתקדם במשקל עבודה תמשיך עם ה FBW ותעלה את התכנית שאתה עושה אני יעזור לך לשנות אותה שתהיה טובה אתה לא מעלה במשקלים בגלל שאתה עושה 8 חזרות תעשה 5 חזרות
או שאולי לא אכלת טוב
המשק

או שאולי לא אכלת טוב
זה קורה לפעמים שנתקעים

אני דווקא מתקדם יותר טוב בזמן האחרון (משהו כמו 2 אימונים בסקואט, 2 אימונים בדדליפט, כל 4 אימונים בבנץ')
אבל הבעיה היא שהאימון לוקח המון זמן: לפעמים אם יש עומס אז שעתיים, בדרך כלל שעה וחצי.
בנוסף לכך, אני רוצה להוסיף עוד נפח כי יש תרגילים שאני רוצה לעשות אבל אני לא יכול: למשל: חתירה.

התוכנית שלי היא:
סקואט 3*6
דדליפט 2*6
בנץ': 3*8
מתח: 3*8
מילטרי פרס: 3*8
מקבילים: 3*8
כפיפות מרפק במוט W: 8*3
בטן סטטי

אני לא יכול לעשות SS מכיוון אני מתאמן בג'ודו במקביל ובנוסף לכך אני רק חוזר מפציעה בכתף ולכן אמרו לי שSS לא בא בחשבון.
מה אתם ממליצים?

FBW a1
סקוואט 3*5
בנץ פרס 3*5 עצימות
חתירה עם מוט 3*6
פרס 3*8 נפח
יד קדמית 2 סטים של 8 כפיפות מרפקים עם מוט W
יד אחורית 2 סטים של מקבילים כמה אתה עושה ברצף ?

FBW a2
דדליפט 1*5
פרס 3*5 עצימות
מתח כמה אתה עושה מקסימום??
בנץ פרס 3*8 נפח
סקוואט 3*8 נפח
יד אחורית 2-1 סטים של בנץ אחיזה צרה 10 חזרות
יד קדמית כפיפות מרפקים עם מוט 1-2 8 חזרות

....A1xA2xA1xxA2xA1xA2xxA1xA2xA1xx

אמנם אני לא האנשים שציינת אבל אני רואה שהתקיעה הייתה חד פעמית ואפשר להמשיך איתה
אבל אם היא לא חד פעמית אתה יכול לקחת את התוכנית AB מהפורטל
גם אם אתה מרגיש משועמם מאותה התכונית תחליף(אין טעם לעשות משהו שלא נהנים ממנו)

בלי קשר לפוסט, כתבת שיש לך דלקת בכתף ובגלל זה אתה לא עושה מילטרי פרס אבל בנצ' פרס אתה עושה? קצת תמוה.... אתה מקפיד ללחוץ חזה עם קשת בגב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית