נק' מוניטין:
52
- 135
- 22
שלום, אני בן 14 (תכף 15) אני שוקל 63 על 1.80 (בערך..), התאמנתי בתוכנית FBW במשך חצי שנה במסה ודי טיפסתי במשקלים וגם במשקל גוף (העלתי 13 קילו בשנה האחרונה) עד עכשיו (אני מתקדם בערך כל 3 אימונים בסקאוט, כל 4 אימונים בבנץ', כל 2 אימונים בדדליפט).. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.
הרבה אמרו לי לעבור לAB כאשר אני מפסיק להתקדם ומתחיל להיות לי קשה להתאושש בין אימון לאימון, אז היום זה קרה:
הלכתי למכון ביום רביעי אחרי מנוחה מאז יום ראשון והיה לי אימון מעולה, העלתי כמעט בכל התרגילים.
היום הלכתי שוב והיה לי אימון פשוט נורא, לא העלתי משקל בשום דבר ובקושי הצלחתי לשרוד את האימון. (אחרי הרבה שעות שינה)
המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 65 ל6 חזרות 2 סטים
סקאוט - 62.5 ל6 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 3 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב
אז כדאי לי לעבור ל-AB לדעתם?
תודה מראש!
הרבה אמרו לי לעבור לAB כאשר אני מפסיק להתקדם ומתחיל להיות לי קשה להתאושש בין אימון לאימון, אז היום זה קרה:
הלכתי למכון ביום רביעי אחרי מנוחה מאז יום ראשון והיה לי אימון מעולה, העלתי כמעט בכל התרגילים.
היום הלכתי שוב והיה לי אימון פשוט נורא, לא העלתי משקל בשום דבר ובקושי הצלחתי לשרוד את האימון. (אחרי הרבה שעות שינה)
המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 65 ל6 חזרות 2 סטים
סקאוט - 62.5 ל6 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 3 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב
אז כדאי לי לעבור ל-AB לדעתם?
תודה מראש!