מה שכתבתי זה היה כתגובה של רונה הזאת שירד לה ממנו בגלל שהוא רצה להתחלק בתשלום..אתה כנראה לא הבנת אחי.
זה ברור שהיא צריכה לשלם חצי חצי, אף גבר לא יצפה לפחות מזה במערכת יחסים. זה המינימום.
ד״א מה הקשר עכשיו גשם 😳
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שכתבתי זה היה כתגובה של רונה הזאת שירד לה ממנו בגלל שהוא רצה להתחלק בתשלום..אתה כנראה לא הבנת אחי.
זה ברור שהיא צריכה לשלם חצי חצי, אף גבר לא יצפה לפחות מזה במערכת יחסים. זה המינימום.
בעזרת השםשתצליח להאכיל 15 ילדים ואישה שאוכלים כמוך
לוקח חשבונית בשביל לקבל החזר על הוצאה מוכרת.."בית קפה"
http://www.cofix.co.il/
בחיים לא תהיה לך חברה רוסיה..לא מתכוון להשקיע בה על ההתחלה עוד לפני שאני מכיר אותה ויודע מה הכוונות שלה..
מסכים איתך. למרות שאני תמיד משלם בדייט ראשון, אבל אני לא חושב שבחורה צריכה ישר להניח שככה זה צריך להיות ולעשות פרצוף אם הוא רוצה להתחלק. זה גם די מפריע כשהבחורה אפילו לא מנסה להושיט את היד לארנק להוציא כסף, לפחות בשביל לשמוע אותי אומר "זה בסדר לא צריך".אני חושב שזה מגיע לה.
רק על המשפטים האלה שאותי אישית עצבנו : "הוא ישר אמר שנתחלק חצי חצי... עשיתי לו פרצוף ושאלתי אם הוא רציני", "כל כך ירד לי ממנו" והכי חשוב "להתנקם בו?"
החשיבה שלה פשוט מציקה לי
אחותך וחבר שלה זה משהו אחר, זה קשר, מעבר לשלב הדייטים. דווקא בזוגיות אני לא חושב שצריך להתחשבן ולעשות חצי חצי, אלא שכל אחד יפעיל שיקול דעת ויידע מתי לשלם, גם בהתאם להכנסות של כל אחד מהבני זוג.לדומה אחותי וחבר שלה.. כל פעם שהם יוצאים לאינשהו הם מתחלקים חצי חצי. וככה צריך להיות. קצת הדדיות.
בתור סטודנט די חסר אמצעים, כל קשר שהיה מעבר לדייטים בודדים הבחורה הייתה מוציאה לא פחות כסף ממני (רק רוסיות כן? אני דווקא כן גזען, לא יוצא עם לא דוברות רוסית חח), כי הן היו עובדות ואני לא. ככה שלא כל הבחורות הרוסיות צריכות שיוציאי עליהן כסף בכמויותבחיים לא תהיה לך חברה רוסיה
רוסייה עם תימני? 😱יש לי חברה רוסיה כבר 7 חודשים 🤣
רוסייה עם תימני? 😱
רוסייה עם תימני? 😱
תן לה כמה עלים של גת בדייט הראשון, זה כבר עשה ת'עבודה.
אני בן 15, מותר לי להיות תמים 😛אתם חמודים....😃 ותמימים.......😆
תיאמתן גרסאות? @sunshine
חשבתי שדוקטורים למתמטיקה הם עניים מרודים 🙄אחי, אתה גזען. זה ידוע שכל מי שיש לו כסף יכול למצוא חברה רוסיה.
חשבתי שדוקטורים למתמטיקה הם עניים מרודים 🙄