הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

אתה כנראה לא הבנת אחי.

זה ברור שהיא צריכה לשלם חצי חצי, אף גבר לא יצפה לפחות מזה במערכת יחסים. זה המינימום.
מה שכתבתי זה היה כתגובה של רונה הזאת שירד לה ממנו בגלל שהוא רצה להתחלק בתשלום..
ד״א מה הקשר עכשיו גשם 😳

אני חושב שזה מגיע לה.

רק על המשפטים האלה שאותי אישית עצבנו : "הוא ישר אמר שנתחלק חצי חצי... עשיתי לו פרצוף ושאלתי אם הוא רציני", "כל כך ירד לי ממנו" והכי חשוב "להתנקם בו?"

החשיבה שלה פשוט מציקה לי.

אם היא באמת היתה רוצה להכיר אותו עוד אז היא היתה שמה את הX שקלים האלה ויוצאת איתו שוב

לבחור מגיע מדליה. למה שישלם את החלק שלו אם היא לא היתה מוכנה לשלם את החלק שלה? נסיכה של דיסני פוסלת מישהו שכיף וזורם לה איתו כי הוא לא משלם עליה? אין צדק גדול יותר מלהשאיר אותה לבד עם החשבון שתרגיש את הצד השני.

..לא מתכוון להשקיע בה על ההתחלה עוד לפני שאני מכיר אותה ויודע מה הכוונות שלה..
בחיים לא תהיה לך חברה רוסיה

(ולפני שיגידו שאני גזען, אדם אינו ממש יכול להיו גזען כלפי עצמו. אלא אם אתם @coldfire ותמצא בדברי כשל לוגי משנת 5000 לפני הספירה ע"י פילוסופר לא ידוע). וכן בכוונה הכתב מאוד קטן כדי ש @coldfire יסבול.

אני חושב שזה מגיע לה.

רק על המשפטים האלה שאותי אישית עצבנו : "הוא ישר אמר שנתחלק חצי חצי... עשיתי לו פרצוף ושאלתי אם הוא רציני", "כל כך ירד לי ממנו" והכי חשוב "להתנקם בו?"

החשיבה שלה פשוט מציקה לי
מסכים איתך. למרות שאני תמיד משלם בדייט ראשון, אבל אני לא חושב שבחורה צריכה ישר להניח שככה זה צריך להיות ולעשות פרצוף אם הוא רוצה להתחלק. זה גם די מפריע כשהבחורה אפילו לא מנסה להושיט את היד לארנק להוציא כסף, לפחות בשביל לשמוע אותי אומר "זה בסדר לא צריך".
לדומה אחותי וחבר שלה.. כל פעם שהם יוצאים לאינשהו הם מתחלקים חצי חצי. וככה צריך להיות. קצת הדדיות.
אחותך וחבר שלה זה משהו אחר, זה קשר, מעבר לשלב הדייטים. דווקא בזוגיות אני לא חושב שצריך להתחשבן ולעשות חצי חצי, אלא שכל אחד יפעיל שיקול דעת ויידע מתי לשלם, גם בהתאם להכנסות של כל אחד מהבני זוג.
בתור סטודנט די חסר אמצעים, כל קשר שהיה מעבר לדייטים בודדים הבחורה הייתה מוציאה לא פחות כסף ממני (רק רוסיות כן? אני דווקא כן גזען, לא יוצא עם לא דוברות רוסית חח), כי הן היו עובדות ואני לא. ככה שלא כל הבחורות הרוסיות צריכות שיוציאי עליהן כסף בכמויות

(ולפני שיגידו שאני גזען, אדם אינו ממש יכול להיו גזען כלפי עצמו. אלא אם אתם @coldfire ותמצא בדברי כשל לוגי משנת 5000 לפני הספירה ע"י פילוסופר לא ידוע). וכן בכוונה הכתב מאוד קטן כדי ש @coldfire יסבול.
יש לי חברה רוסיה כבר 7 חודשים 🤣

אחי, אתה גזען. זה ידוע שכל מי שיש לו כסף יכול למצוא חברה רוסיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית