עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@oz25
תמיד בדייט ראשון אני לוקח בחורה לבית קפה לשתות משהו חם...לא מתכוון להשקיע בה על ההתחלה עוד לפני שאני מכיר אותה ויודע מה הכוונות שלה.. אם אחרי שניים שלושה דייטים יש זרימה אז אני מתחיל להשקיע בה יותר.
גם בגלל הכסף וגם בגלל שלדעתי בהתחלה זה לא יפה ללכת למסעדה ולדפוק המבורגר(ולהשאר רעב כדי שלא תחשוב שאני מגרסת מזון), זה מלכלך ולא סקסי ויש ריח של אוכל.
כנל לגביה, היא בטח תתבייש ותזמין סלט. זין שלי הדייט שלי תאכל רק סלט.
בקשר לנושא, נראה כאילו הוא הבין שלא יצא כלום וירד לו ממנה. לגיטימי לבקש חצי חצי אם הבחורה משעממת תחת. תמיד משלם בדייט ראשון כי לא אכפת לי להוציא קפה על סתם בחורה.
ועצם זה שהיא עשתה לו סרט על החצי חצי הוא הבין שהיא לא בשבילו ויצא בן זונה
דייט ראשון זה לבחון את הבחורה, לא לנסוץ לגרום לה לאהוב אותך 🙃גם אני הבנתי את זה אחרי שחבר ייעץ לי לקחת רק לקפה(אחרי שגם הוא למד בדרך הקשה...) ולא להשקיע כ"כ על ההתחלה לפני שאני בכלל מכיר ת'בחורה. למדתי על "בשרי".
אגב יש גברים שבוחנים את הבחורה על דבר כזה כדי לגלות אם הבחורה בסדר או סתם נצלנית.
דייט ראשון זה לבחון את הבחורה, לא לנסוץ לגרום לה לאהוב אותך 🙃
היא מספיק טובה ללילה או שנייםa girl that can be bought is not a girl worth having
בסופו של דבר גן ההישרדות שלנו מחפש להמשיך את השושלתהיא מספיק טובה ללילה או שניים
אני רואה אותך ואותה עושים קניות ב"אושר עד" ל 15 ילדים חרדים עם פיאות בלחיים וזקנים, ויוצאים עם משאית מלאה באוכל...לוקח אותה לשווארמה,אם היא מסיימת הכל אני משלם
אמת ויציב,אני באמת קונה באושר עדאני רואה אותך ואותה עושים קניות ב"אושר עד" ל 15 ילדים חרדים עם פיאות בלחיים וזקנים, ויוצאים עם משאית מלאה באוכל...
אני מקווה שתהיה עשיר עד אז
שתצליח להאכיל 15 ילדים ואישה שאוכלים כמוךאמת ויציב,אני באמת קונה באושר עד
ולמה עשיר? שאקנה בשופרסל ?
אני לא מבין מה הקטע של חלק מהנשים עם ״הפמיניזם״. אתן אומרות שאתן טובות בדיוק כמונו, יכולות לעשות כל מה שאנחנו עושים, ואפילו יותר טוב. אם אתן כל כך טובות, למה שלא תשתתפו בתשלום? לדומה אחותי וחבר שלה.. כל פעם שהם יוצאים לאינשהו הם מתחלקים חצי חצי. וככה צריך להיות. קצת הדדיות.
לא הבנת טוב. תקרא שובאחותך וחבר שלה זה אחרת לגמרי.
אם אחותך מצפה שחבר שלה ישלם עלייה בכל פעם שהם יוצאים אז תסלח לי - היא חיה בסרט.
לא הבנת טוב. תקרא שוב