הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תאריך התפוגה באבקות חלבון

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
כמה זמן לדעתכם אחרי שפג התאריך עדיין ניתן להשתמש במוצר? (אני מניח שזה תלוי במלא גורמים, אבל בגדול...) מהם הנזקים הצפויים במידה והתאריך פג תוקף? אם האבקה נראית, מריחה טוב והטעם טוב למרות שהתאריך פג תוקף קיים חשש או שהשימוש בטוח?

כמה זמן לדעתכם אחרי שפג התאריך עדיין ניתן להשתמש במוצר? (אני מניח שזה תלוי במלא גורמים, אבל בגדול...) מהם הנזקים הצפויים במידה והתאריך פג תוקף? אם האבקה נראית, מריחה טוב והטעם טוב למרות שהתאריך פג תוקף קיים חשש או שהשימוש בטוח?
לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.
אם כך הדבר אז למי שלא ממש חשוב הערכים המדוייקים זה בסדר להשתמש 🙄

• פותח/ת השרשור
זאת לא הכוונה.
הראי אתה משתמש באבקת חלבון כדי להגיע לערכים מסוימים אז מה הפואנטה.
כי זה לא יכול להשתנות בקיצוניות כל כך (לפחות לא בהבדל של כמה חודשים) גם אם אני לא אקבל את ה30 גרם חלבון שלי לקבל איזה 20 (ולקחתי את זה יחסית קיצוני) זה סבבה. הפחד היה שנוצרים חומרים רעילים כתוצאה מהפירוק שמזיקים לגוף. בכל מקרה נראה מה עוד אנשים חושבים.

כי זה לא יכול להשתנות בקיצוניות כל כך (לפחות לא בהבדל של כמה חודשים) גם אם אני לא אקבל את ה30 גרם חלבון שלי לקבל איזה 20 (ולקחתי את זה יחסית קיצוני) זה סבבה. הפחד היה שנוצרים חומרים רעילים כתוצאה מהפירוק שמזיקים לגוף. בכל מקרה נראה מה עוד אנשים חושבים.
גם נכון אבל אל תקח את מה שאני אומר כעובדה זה בסה"כ common sense

tumblr_lebushDYXc1qalbwk.jpg

אם המראה הריח והטעם אותו דבר אני הייתי שותה. אבל קח בחשבון שאני לא דוגמה, אני פעם אכלתי יוגורט שהיה פג תוקף איזה חודשיים רק בשביל להוכיח לחבר שאם הטעם וריח כרגיל אז לא יקרה לי כלום

מה אתה רוצה זה מה שהגיון אומר חוץ מהעובדה שאתה יכול לדפוק את עצמך ולהתחיל להקיא וכו'.
לא יודע, לי ההגיון לא אומר שהערכים משתנים כשפג התוקף. הוא אומר לי שמבחינה בריאותית לא מומלץ

לא יודע, לי ההגיון לא אומר שהערכים משתנים כשפג התוקף. הוא אומר לי שמבחינה בריאותית לא מומלץ
כמשהוא מתקלקל החומרים בו עוברים שינויי ביניהם החלבון השומן והפחמימה לכן הדבר לא יכיל את אותם הערכים כשהוא היה בתוקף.

כמשהוא מתקלקל החומרים בו עוברים שינויי ביניהם החלבון השומן והפחמימה לכן הדבר לא יכיל את אותם הערכים כשהוא היה בתוקף.
כשמשהו מתקלקל הערכים שלו הופכים לבעיה הכי קטנה של מי שאוכל את זה

כשמשהו מתקלקל הערכים שלו הופכים לבעיה הכי קטנה של מי שאוכל את זה
לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.
לכן לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף הערכים לא משתנים בצורה דרסטית אלה רק חלקית לדוגמא סקופ נהפך להיות בעל 24 במקום 25.
אך הגרם יחיד הזה נהפך להיות דבר שיכול לפגוע לך במערכות בגוף ולא היה כיף.
(רפרנס אמא כימאית) 🤣

לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.
לכן לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף הערכים לא משתנים בצורה דרסטית אלה רק חלקית לדוגמא סקופ נהפך להיות בעל 24 במקום 25.
(רפרנס אמא כימאית) 🤣
זה נוגד את התגובה הקודמת שלך
ולגבי הסיפור עם היוגורט פג תוקף, לא היה לי קלקול קיבה ולא שום דבר רע 😃

• פותח/ת השרשור
אחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.
(רפרנס אמא כימאית) 🤣
מה שכתבת כאן כבר יותר תואם את מה שאני חושב, בכל מקרה, מעניין אותי כמה זה מזיק לגוף ובאילו דרכים זה מתבטא.
ולגבי הסיפור עם היוגורט פג תוקף, לא היה לי קלקול קיבה ולא שום דבר רע 😃
אה פשוט לא קרה כלום כאילו אכלת יוגורט רגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית