עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.כמה זמן לדעתכם אחרי שפג התאריך עדיין ניתן להשתמש במוצר? (אני מניח שזה תלוי במלא גורמים, אבל בגדול...) מהם הנזקים הצפויים במידה והתאריך פג תוקף? אם האבקה נראית, מריחה טוב והטעם טוב למרות שהתאריך פג תוקף קיים חשש או שהשימוש בטוח?
אם כך הדבר אז למי שלא ממש חשוב הערכים המדוייקים זה בסדר להשתמש 🙄לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.
זאת לא הכוונה.אם כך הדבר אז למי שלא ממש חשוב הערכים המדוייקים זה בסדר להשתמש 🙄
כי זה לא יכול להשתנות בקיצוניות כל כך (לפחות לא בהבדל של כמה חודשים) גם אם אני לא אקבל את ה30 גרם חלבון שלי לקבל איזה 20 (ולקחתי את זה יחסית קיצוני) זה סבבה. הפחד היה שנוצרים חומרים רעילים כתוצאה מהפירוק שמזיקים לגוף. בכל מקרה נראה מה עוד אנשים חושבים.זאת לא הכוונה.
הראי אתה משתמש באבקת חלבון כדי להגיע לערכים מסוימים אז מה הפואנטה.
גם נכון אבל אל תקח את מה שאני אומר כעובדה זה בסה"כ common senseכי זה לא יכול להשתנות בקיצוניות כל כך (לפחות לא בהבדל של כמה חודשים) גם אם אני לא אקבל את ה30 גרם חלבון שלי לקבל איזה 20 (ולקחתי את זה יחסית קיצוני) זה סבבה. הפחד היה שנוצרים חומרים רעילים כתוצאה מהפירוק שמזיקים לגוף. בכל מקרה נראה מה עוד אנשים חושבים.
לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.
ואיך היו הטעם והריח? רגילים?שתיתי פעם אבקה שפג תוקפה חודשיים.
שלשלתי את החיים יומיים.
מה אתה רוצה זה מה שהגיון אומר חוץ מהעובדה שאתה יכול לדפוק את עצמך ולהתחיל להקיא וכו'.
לא יודע, לי ההגיון לא אומר שהערכים משתנים כשפג התוקף. הוא אומר לי שמבחינה בריאותית לא מומלץמה אתה רוצה זה מה שהגיון אומר חוץ מהעובדה שאתה יכול לדפוק את עצמך ולהתחיל להקיא וכו'.
כמשהוא מתקלקל החומרים בו עוברים שינויי ביניהם החלבון השומן והפחמימה לכן הדבר לא יכיל את אותם הערכים כשהוא היה בתוקף.לא יודע, לי ההגיון לא אומר שהערכים משתנים כשפג התוקף. הוא אומר לי שמבחינה בריאותית לא מומלץ
כשמשהו מתקלקל הערכים שלו הופכים לבעיה הכי קטנה של מי שאוכל את זהכמשהוא מתקלקל החומרים בו עוברים שינויי ביניהם החלבון השומן והפחמימה לכן הדבר לא יכיל את אותם הערכים כשהוא היה בתוקף.
לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.כשמשהו מתקלקל הערכים שלו הופכים לבעיה הכי קטנה של מי שאוכל את זה
זה נוגד את התגובה הקודמת שלךלאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.
לכן לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף הערכים לא משתנים בצורה דרסטית אלה רק חלקית לדוגמא סקופ נהפך להיות בעל 24 במקום 25.
אך הגרם יחיד הזה נהפך להיות דבר שיכול לפגוע לך במערכות בגוף ולא היה כיף.
(רפרנס אמא כימאית) 🤣
ולגבי הסיפור עם היוגורט פג תוקף, לא היה לי קלקול קיבה ולא שום דבר רע 😃לפי דעתי זה לא עניין של בריאות זה יותר עניין שלפי דעתי אחרי שתוקף פג הערכים משתנים כי חלק מהדברים מתחילים להתפרק.
מה שכתבת כאן כבר יותר תואם את מה שאני חושב, בכל מקרה, מעניין אותי כמה זה מזיק לגוף ובאילו דרכים זה מתבטא.אחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף חלקים מתוך המוצר עוברים שינויים ומתחילים להתפרק/להגיב.
לכן לאחר שמוצר נהפך להיות פג תוקף הערכים לא משתנים בצורה דרסטית אלה רק חלקית לדוגמא סקופ נהפך להיות בעל 24 במקום 25.
אך הגרם יחיד הזה נהפך להיות דבר שיכול לפגוע לך במערכות בגוף ולא היה כיף.
(רפרנס אמא כימאית) 🤣
אה פשוט לא קרה כלום כאילו אכלת יוגורט רגיל?ולגבי הסיפור עם היוגורט פג תוקף, לא היה לי קלקול קיבה ולא שום דבר רע 😃
אתה חולק על אמא? ילד רע! היום אין ארוחת ערב 🤣לא אמרתי שזה תומך את דעתי אמרתי שזה מה שקורה על פי דעתה של אמא שלי. 😃
אמא צחקה עליי ואמרה לי ללכת לתקן את השטות שכתבתי 😆אתה חולק על אמא? ילד רע! היום אין ארוחת ערב 🤣