הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בעצם הזנב

yuval197

משתמש פעיל
413
232
נק' מוניטין:
408
413
232
לפני שבוע היה אימון נפח בטקסס, עשיתי סקוואט ובסט הרביעי חזרה אחרונה איבדתי ריכוז וקרסתי קדימה, העלייה הייתה בגוד מורנינג. אחרי הסט לא הרגשתי כלום אבל אז התכופפתי והתחלתי להרגיש כאבים בעצם הזנב ובכל האזור של התחת, בקושי הלכתי בלי להרגיש כאב ובטח שלא להתכופף, כשהשתעלתי הרגשתי את הכאב, לא הייתי במצב להתאמן ולכן הלכתי הביתה. עבר שבוע, היום מרגיש יותר טוב אבל עדיין כואב, ביום יום כשאני מתכופף הטווח תנועה שלי מוגבל, אחרי ישיבה ממושכת כשאני קם אני מרגיש כאב חד בעצם הזנב לכמה שניות ולאחר מכן הכאב עובר אך לא לגמרי.
בזמן אימון אחרי חימום הכאב עובר, רק כשאני לוקח נשימה עמוקה הכאב מורגש. בזמן התרגילים הכאב לא מורגש, בסקוואט, בנץ', דדליפט.
אחרי שבוע קל חזרתי ללחיצות, סקוואט ודדליפט נשארים קלים.
איך לפעול? איך להמשיך הלאה?

• פותח/ת השרשור
לקרוס בול ניסית?
בשבילי זה עשה הבדל של שמיים וארץ
על איזה איזור לעשות? תחת? כי לעשות על עצם הזנב לא נשמע רעיון כל כך טוב, עדיין לא ניסיתי אבל אתחיל לעשות נראה איך זה הולך.

על איזה איזור לעשות? תחת? כי לעשות על עצם הזנב לא נשמע רעיון כל כך טוב, עדיין לא ניסיתי אבל אתחיל לעשות נראה איך זה הולך.
אני הייתי עושה באיזור התחת - גב תחתון, לא ממש על עמוד השידרה אלא קרוב לו ומסביבו, בשכיבה על הרצפה, ככה הייתי שולט בכמות הלחץ המופעל על העלאת/הורדת האגן באוויר.

בהתחלה סיבובים סביב נק כואבות, אחר כך עצירה בדיוק על אותה נקודה למשך 30-40 שניות.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה באיזור התחת - גב תחתון, לא ממש על עמוד השידרה אלא קרוב לו ומסביבו, בשכיבה על הרצפה, ככה הייתי שולט בכמות הלחץ המופעל על העלאת/הורדת האגן באוויר.

בהתחלה סיבובים סביב נק כואבות, אחר כך עצירה בדיוק על אותה נקודה למשך 30-40 שניות.
הבנתי, תודה
@Psycho אדוני אתה פשוט קוסם, עכשיו סיימתי סשן של לקרוס בול ואני מרגיש כל כך טוב, תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית