עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא בתקופת החיטוב, כאשר אתה צורך פחות מזון, כדאי שכל קלוריה שאתה אוכל תישא איתה גם תועלת מטבולית במידת האפשר. גלידה לא ממש מוצפת בויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון ושאר מזונות קורט שהגוף שלך זקוק להם.זה משנה אם מתוך ה-1600 קל' האלה יהיו נגיד 200 קל' מאיזה גלידה או משהו ?
בעקרון אני מסכים, אבל דווקא גלידה היא לא נוראה מהבחינה הזאת. בגלל שהיא עתירת שומן (אני מקווה שאנחנו לא מדברים על גלידות דיאט) הערך הגליקמי שלה לא מאד גבוה, כך שההשפעה על משק האינסולין היא לא הבעיה העיקרית איתה.יכלת במקום הגלידה שלאחר 20 דק תעשה אותך שוב רעב בגלל האינסולין שיעלה, לאכול כמעט 200 גרם אורז מלא
יש גלידות שכמות השומן בהם נמוכה באופן יחסי אל מול כמות הסוכר.. כמו למשל אחת הגלידות של בן אנד ג'ריז שהייתי קונה בהעמסות תמיד.בעקרון אני מסכים, אבל דווקא גלידה היא לא נוראה מהבחינה הזאת. בגלל שהיא עתירת שומן (אני מקווה שאנחנו לא מדברים על גלידות דיאט) הערך הגליקמי שלה לא מאד גבוה, כך שההשפעה על משק האינסולין היא לא הבעיה העיקרית איתה.
סימוכין: הפריזר שלי 😃