הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נגיד ואני בחיטוב ואוכל חלבון כמו שצריך.

amiri1231

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
22
28
1
היי,

נגיד אני בחיטוב ואוכל 1600 קל' וחלבון כמו שצריך, זה משנה אם מתוך ה-1600 קל' האלה יהיו נגיד 200 קל' מאיזה גלידה או משהו ?

יהיו כאלה שיגידו שזה לא משנה, העיקר להגיע לערכים.
אבל אני אומר נגד. עדיף לך לשמור בחיטוב עם מאכלים בריאים שלא גורמים לשיגעון מטבולי (גלידה=הפצצת סוכר)

בחיטוב אני לא בעד לאכול שטויות כדי להגיע לערכים.ממילא הרעב משחק תפקיד בשלב מסוים,עדיף לאכול דברים שישביעו אותך.מה גם שיש משחק עם הפחמימות בחיטוב לרוב

זה משנה אם מתוך ה-1600 קל' האלה יהיו נגיד 200 קל' מאיזה גלידה או משהו ?
דווקא בתקופת החיטוב, כאשר אתה צורך פחות מזון, כדאי שכל קלוריה שאתה אוכל תישא איתה גם תועלת מטבולית במידת האפשר. גלידה לא ממש מוצפת בויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון ושאר מזונות קורט שהגוף שלך זקוק להם.

עדיף שלא מהסיבה שבמבה ציין.
תחשוב שיכלת במקום הגלידה שלאחר 20 דק תעשה אותך שוב רעב בגלל האינסולין שיעלה, לאכול כמעט 200 גרם אורז מלא.
הרבה, אבל הרבה יותר משביע ועדיף.

יכלת במקום הגלידה שלאחר 20 דק תעשה אותך שוב רעב בגלל האינסולין שיעלה, לאכול כמעט 200 גרם אורז מלא
בעקרון אני מסכים, אבל דווקא גלידה היא לא נוראה מהבחינה הזאת. בגלל שהיא עתירת שומן (אני מקווה שאנחנו לא מדברים על גלידות דיאט) הערך הגליקמי שלה לא מאד גבוה, כך שההשפעה על משק האינסולין היא לא הבעיה העיקרית איתה.

סימוכין: הפריזר שלי 😃

בעקרון אני מסכים, אבל דווקא גלידה היא לא נוראה מהבחינה הזאת. בגלל שהיא עתירת שומן (אני מקווה שאנחנו לא מדברים על גלידות דיאט) הערך הגליקמי שלה לא מאד גבוה, כך שההשפעה על משק האינסולין היא לא הבעיה העיקרית איתה.

סימוכין: הפריזר שלי 😃
יש גלידות שכמות השומן בהם נמוכה באופן יחסי אל מול כמות הסוכר.. כמו למשל אחת הגלידות של בן אנד ג'ריז שהייתי קונה בהעמסות תמיד.
על כל 100 גרם היה 5 גרם שומן ו 30 גרם סוכר.
גלידת יוגורט וניל דבש קרמל.. מאוד טעימה אגב. 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית