עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל סקוואט לא ממש מחזק את התאומים , לא? הוא מחזק ועיקר את הארבע ראשי וההמסטרינגסקוואט
סקוואט מחזק לך את כל הרגל.אבל סקוואט לא ממש מחזק את התאומים , לא? הוא מחזק ועיקר את הארבע ראשי וההמסטרינג
אבל באופן שווה? או שבעיקר את הארבע ראשי?סקוואט מחזק לך את כל הרגל.
השרירים העיקריים שעובדים לך בסקוואט זה 4 ראשי אמסטרנג ותחת.אבל באופן שווה? או שבעיקר את הארבע ראשי?
השרירים העיקריים שעובדים לך בסקוואט זה 4 ראשי אמסטרנג ותחת.
המשניים זה התאומיים והבטן.
יש עוד תרגילים?סקוואט
מה לא היה מובן?השרירים העיקריים שעובדים לך בסקוואט זה 4 ראשי המסטרינג ותחת.
המשניים זה התאומיים והבטן.
לא שמתי לב שרשמת המסטרינג...מה לא היה מובן?
לא מספיק? 😆לא שמתי לב שרשמת המסטרינג...
בקיצור יש עוד תרגילים לחיזוק התאומים באופן לא מבודד?
כמה שאלות....לא מספיק? 😆
זה לא טרולינג...אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.
אתה רוצה תרגיל שעובד גם על התאומים אבל לא מבודד?
לא ברור.
תרגיל מבודד לתאומים קיים, הוא יעבוד לך "רק" על התאומים.
כל שאר תרגילי הרגליים יעבדו בעקיפין על התאומים.
\אני מאוד מקווה שזה לא טרולינג.
אוקיי 😃זה לא טרולינג...
אני די חדש. אני לא כל כך מבין.
אם זה לא יעזור לך, למה אתה רוצה לעבוד על התאומים? ואגב כל התרגילים המורכבים שהתאומים עוזרים בהם, הם לא כל כך משמעותיים, התאומים חזקים בעיקר בתנועות:זה לא אסור... אבל זה לא יעזור לך כספורטאי...
למה שהתאומים לא יעזרו לי? אני מתכוון שתרגילים מבודדים לא יעזרו לי כספורטאי... כי בתרגילים מבודדים קיימת עבודה של שרירים מייצבים, ואין תרגול וחיזוק תנועות ספציפיות האופייניות למיומנויות המשחק של הספורטאי, אותן הוא רוצה לחזק כדי למנוע פציעות, ולשפר את רמת הביצועלחשוב שסקוואט יחזק את התאומים זו בדיחה, התאומים הם שריר דו מפרקי, שבדומה לבייספס, כשהם מתקצרים במפרק מסויים כוחם מנוטרל, בייספס ינוטרל כשבמרפק כף היד תהיה פרונציה, התאומים ינוטרלו כשהברך תהיה כפופה, בדיוק כמו שקורה בסקוואט, הברך נמצאת בכפיפת מלאה בתחתית הסקוואט, כוחו של התאומים ממנח זה במפרק הקרסול הוא כלום ושום דבר, כשעולים למעלה הוא מתחזק וכך יכול לעזור יותר במפרק הקרסול אבל המבצע העיקרי בתנועה שם הוא ללא ספק הסוליאוס, לא הייתי אומר שסקוואט יחזק את התאומים בצורה משמעותית שאפשר בכלל לדבר עליה.
אם זה לא יעזור לך, למה אתה רוצה לעבוד על התאומים? ואגב כל התרגילים המורכבים שהתאומים עוזרים בהם, הם לא כל כך משמעותיים, התאומים חזקים בעיקר בתנועות:
1. כפיפת ברך - בגלל זרוע הכוח הגדולה שלהם ביחס לההמסטרינגס, הם יהיו סינרגיסטים חזקים מאוד בתחילת תנועת הכפיפה.
2. הרמת עקב בעמידה
הבחור לא רצה תרגילים מבודדים, מה עוד אפשר להציע שיכיל מעורבות (גם אם המינורית ביותר) של השריר?לחשוב שסקוואט יחזק את התאומים זו בדיחה
אני חושב שמבחינת תנועות מורכבות, רק אימון פליאומטרי עם קפיצות גבוהות וניתורים יערבו את התאומים בצורה משמעותית, או קפיצה בחבל - אבל זה לא תנועה מורכבתהבחור לא רצה תרגילים מבודדים, מה עוד אפשר להציע שיכיל מעורבות (גם אם המינורית ביותר) של השריר?