הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ bcaa - אירובי על קיבה ריקה בבוקר

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שלום לכולם,

אני יודע שהנושא נטחן פה דיי הרבה פעמים ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית.

האם בחיטוב שבאים לבצע אירובי מתון בבוקר על קיבה ריקה לאחר צום לילה מומלץ

1. לקחת כ - 5 גרם BCAA לפני האירובי ? (לפי מה שקראתי לא עובר דרך הכבד ולא מקפיץ אינסולין)
2. לא לקחת כלום לפני האירובי
3. לקחת כחצי שעה לפני סקופ חלבון?

מה ייטיב הכי הרבה (למתאמן טבעי) לצרכי שמירה מקסימלית על מסת שריר ?

תודה

אני הייתי שותה סקופ חלבון בזמן האירובי פשוט.
BCAA כן מעלה רמות אינסולין.
תגיד מה אתה אומר על שתיית תוספי BCAA כדוגמת הXTEND במהלך אימון משקולות? מבחינה מחקרית יש הוכחה שזה באמת "מביא אנרגיות" במהלך אימון? או יש הסבר ביולוגי לתועלת של BCAA והאם ההשפעה תהיה דומה על רוב האוכלוסיה או שזה תוסף שיעבוד על חלק יותר וחלק פחות בהתאם לגנטיקה?

תגיד מה אתה אומר על שתיית תוספי BCAA כדוגמת הXTEND במהלך אימון משקולות? מבחינה מחקרית יש הוכחה שזה באמת "מביא אנרגיות" במהלך אימון? או יש הסבר ביולוגי לתועלת של BCAA והאם ההשפעה תהיה דומה על רוב האוכלוסיה או שזה תוסף שיעבוד על חלק יותר וחלק פחות בהתאם לגנטיקה?
רוב המחקרים מציינים את הלאוצין כחשוב באמת מבין השלוש. אבל בכל מקרה, זה די בזבוז כסף אם אתה אוכל מספיק חלבון.
אם זה נותן אנרגיה? זה כבר תלוי באפקט הפלצבו.

רוב המחקרים מציינים את הלאוצין כחשוב באמת מבין השלוש. אבל בכל מקרה, זה די בזבוז כסף אם אתה אוכל מספיק חלבון.
אם זה נותן אנרגיה? זה כבר תלוי באפקט הפלצבו.
אז בעצם כמו שחשבתי, כל מה שאומרים באתרי הבילדינג למיניהם ואפילו על המדבקה של המוצר זה בעצם חרטוט אחד גדול. טוב לדעת, בכל מקרה קיבלתי את המוצר בחינם אז לפחות נשתה את זה כמיץ. ואם כבר אתה אומר שאין לזה אפקט כנראה בזמן אימון אני אשתה אותו עם אחת מהארוחות להוסיף קצת לטעם

אז בעצם כמו שחשבתי, כל מה שאומרים באתרי הבילדינג למיניהם ואפילו על המדבקה של המוצר זה בעצם חרטוט אחד גדול. טוב לדעת, בכל מקרה קיבלתי את המוצר בחינם אז לפחות נשתה את זה כמיץ. ואם כבר אתה אומר שאין לזה אפקט כנראה בזמן אימון אני אשתה אותו עם אחת מהארוחות להוסיף קצת לטעם
אין בזה תועלת ממשית/מוכחת מחקרית, מיותר.
תמכור את זה, יש מספיק אנשים שיקפצו על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית