הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת צהריים של מלכים

Doron M

משתמש קבוע
1,642
1,171
נק' מוניטין:
7,290
1,642
1,171
Great Shape כ"ס
5 ביצים מטוגנות (בחמאה כמובן)
250ג' סלמון נא עם פתיתי מלח אטלנטי.
אגב, לשם ההבהרה, הוא גם היה נע כשעה לפני שנאכל.

20150630_121745.jpg

ביצים עם חמאה זה אדיר. כל דבר עם חמאה זה אדיר.
דג נא.. אישית אני לא אוהב.. נסבל בעיניי רק בתוך סושי.

בתיאבון! 😋🍴

• פותח/ת השרשור
טוב שטרחת להרוג אותו לפני שאכלת אותו. למה בשם אלוהים לאכול נא?

בשם מי? מצטער, לא הבנתי. בדיוק נקטעת אחרי ה"בשם".
ביצים עם חמאה זה אדיר. כל דבר עם חמאה זה אדיר.
דג נא.. אישית אני לא אוהב.. נסבל בעיניי רק בתוך סושי.

בתיאבון! 😋🍴

אז תן לי להבין משהו. אילו, במקום מלח, הייתי מפזר כמה גרגרי אורז, זה היה טעים?

• פותח/ת השרשור
אלוהים. זה שאם תמשיך לעצבן אותו יתן לך באן שלא חוזרים ממנו.

הפעם נקטעת בדיוק בתחילת ההודעה.

אבל שאלתי חבר עם קליטה טובה יותר. הבנתי שאתה מדבר על איזה אל, או אלילים. איזה מהן בדיוק? "זה שאם תמשיך לעצבן אותו...." מתאים לכל אליל שנברא ע"י האדם מאז ראשית הג'ינוס שלנו, הומו סאפיאנס. יש כמה אלפים כאלו

הפעם נקטעת בדיוק בתחילת ההודעה.

אבל שאלתי חבר עם קליטה טובה יותר. הבנתי שאתה מדבר על איזה אל, או אלילים. איזה מהן בדיוק? "זה שאם תמשיך לעצבן אותו...." מתאים לכל אליל שנברא ע"י האדם מאז ראשית הג'ינוס שלנו, הומו סאפיאנס. יש כמה אלפים כאלו
אה. החלטת לגרור אותי לשטויות המעייפות שלך כי חשבת שאני נוזף בך בגלל כשרות. אז לא. סתם בגלל שהדג שלך נראה לי דוחה. נרגעת? או שאתה רוצה להתייעץ עם החבר הקולט שיסביר לך?

• פותח/ת השרשור
מילא נא, אבל ללא תיבול/השרייה במרינדה ... משהו...?🙄

מלח ים אטלנטי זה מספיק תיבול בשבילי.
למה לחכות למרינדה אם אפשר לאכול טרי מייד. ולמה להשרות אם הטעם של הדג נפלא ועשיר דיו?
אה. החלטת לגרור אותי לשטויות המעייפות שלך כי חשבת שאני נוזף בך בגלל כשרות. אז לא. סתם בגלל שהדג שלך נראה לי דוחה. נרגעת? או שאתה רוצה להתייעץ עם החבר הקולט שיסביר לך?

לא חשבתי שאתה נוזף בי - שומו שמיים - בגלל כשרות. גם איזו בעיית כשרות יכולה להיות פה, עם דג סלמון!? קצת התבלבלת, לא?

אתה כנראה היחיד (+ אי אילו טבעונים) שחושבים שהדג נראה דוחה. ע"ע כל התגובות שמעליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית