הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא נמאס לכם.. ?

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
אני שואל כי אני עומד להתחרפן, לא משגע אותכם לאכול כל יום כמויות אדירות של חלבון ?
אני מוצא את עצמי כבר כמה שבועות ברצף אוכל כל יום ביצים עם חמאה, קוטג' 9%, בשר.. לוקח ביס מוריד עם מים, כבר בא לי להקיא מזה. עכשיו יש לי בסביבות החצי קילו סלמון מוכן ובאתי לקחת ביס אני פשוט ירקתי אותו, ושלא תבינו לא נכון, אני אוהב סלמון.
רק לי מגעיל לאכול כל יום אותו דבר ?

אני שואל כי אני עומד להתחרפן, לא משגע אותכם לאכול כל יום כמויות אדירות של חלבון ?
אני מוצא את עצמי כבר כמה שבועות ברצף אוכל כל יום ביצים עם חמאה, קוטג' 9%, בשר.. לוקח ביס מוריד עם מים, כבר בא לי להקיא מזה. עכשיו יש לי בסביבות החצי קילו סלמון מוכן ובאתי לקחת ביס אני פשוט ירקתי אותו, ושלא תבינו לא נכון, אני אוהב סלמון.
א.תמיד אפשר לגוון.
ב. תלמד לבשל.
ג. יש אבקות חלבון בישביל זה.
ד. זה לא כזה מייגע כמו לא לאכול.
הרבה חלבון>דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
א.תמיד אפשר לגוון.
ב. תלמד לבשל.
ג. יש אבקות חלבון בישביל זה.
ד. זה לא כזה מייגע כמו לא לאכול.
הרבה חלבון>דל פחמימה.
לגוון במה? כמה כבר מקורות חלבון יש
אין לי חלבון ואין אפשרות לקנות

רגע, אתה לא הקושקוש שסיפר לנו כמה כיף בדיאטה קטוגנית כשאוכלים ימבה חלבון ושומן ולא צריך לדאוג מכלום ולא לספור קלוריות והשמיים כחולים והציפורים מצייצות? מה קרה, trouble in paradise?

רגע, אתה לא הקושקוש שסיפר לנו כמה כיף בדיאטה קטוגנית כשאוכלים ימבה חלבון ושומן ולא צריך לדאוג מכלום ולא לספור קלוריות והשמיים כחולים והציפורים מצייצות? מה קרה, trouble in paradise?
תשובה לעניין 🤣

• פותח/ת השרשור
לא, זה בחיטוב. כשצריך לאכול 1800 קל' ביום זה קל.
latest

יצירתיות היא שם המשחק.
תחפש מתכונים, יש ה מ ו ן
מתכונים ? את מדברת לבן אדם ששורף סלט
גיינר? חזה עוף? תבלינים לסלמון? לא חסר מה. פשוט תגוון.
גיינר ? אני נראה כמו ילד שאכל ילד ששותה גיינר

• פותח/ת השרשור
כל פעם שמצב כזה קורה לי אני לוקח את זה כסימן משמיים לעבור לתקופת תחזוקה ולתת מנוחה של שבועיים מהשגרה. ממליץ לך לנסות. אם הגעת למצב שאתה שונא את מה שאתה עושה אז הפסקה לא תפריעה.

כל פעם שמצב כזה קורה לי אני לוקח את זה כסימן משמיים לעבור לתקופת תחזוקה ולתת מנוחה של שבועיים מהשגרה. ממליץ לך לנסות. אם הגעת למצב שאתה שונא את מה שאתה עושה אז הפסקה לא תפריעה.

1+
השלב שמגיע אחרי זה, זה השלב שבו שאתה מבין שאתה לא מתקדם על ניטרלי. לאחר מכן אתה חוזר לטרוף בלי שום תירוצים.

תפתח סיבולת קיבה וזה בא בקלות
לדוגמא אני אכלתי לארוחת ערב 5 ביצי xl (חביתה) ו5גבנצ (2 טוסטים) עם קצת טונה וחצי קופסאת קוטג..
(סכה 8 פרוסות לחם עבות שאני פורס חח)

זה כבר יוצא מינימום 100 גרם וזה ארוחה אחת..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תפתח סיבולת קיבה וזה בא בקלות
לדוגמא אני אכלתי לארוחת ערב 5 ביצי xl (חביתה) ו5גבנצ (2 טוסטים) עם קצת טונה וחצי קופסאת קוטג..
(סכה 8 פרוסות לחם עבות שאני פורס חח)

זה כבר יוצא איזה 100 גרם לארוחה אחת..
סיבולת לב-קיבה
סופרסטים בין חזה עוף לקוטג' ?
@nlr666 התבלבלתי, בייקון וקוטג

מה זה כמויות אדירות בשבילך? אני אוכל לפחות 200 גרם ביום בקלות (גם לפני החיטוב לא ראיתי בעיה להכניס כמות כזאת) ולא שותה אבקה כל יום, ואני מניח שאתה אוכל פחות חלבון מזה. בגדול בשר זה ה-דבר, בכל בשר יש הרבה חלבון, חצי קילו ביום (לפני בישול) כבר סוגר איזה 100 גרם וקצת, וזה שתי חתיכות לא ממש גדולות. בנוסף פה כמה ביצים, שם קופסת טונה, כאן גביע קוטג', כאן כמה פרוסות גבנ"ץ וסגרת עניין

אני אישית יכול לסיים ימים גם על 100 ואפילו פחות גרם חלבון כי אני פשוט לא רעב+האבקה שלי דוחה.
ולמרות שאני מבשל כל יום וכל הזמן חושב על רעיונות חדשים ושיפורים, עדיין בסופו של יום זה מסתובב סביב טונה, בשר ולפעמים ביצים.
מוצרי חלב לא אכלתי כבר די הרבה זמן רק כי אני לא מסוגל לאכול משום מה, רפלקס הקאה מיידי, ביצים נמאס כבר, בהתחלה הייתי מכין סלט ביצים ועכשיו גם הוא נמאס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית