דג מ1זרק 😆בנתיים, בכל יום שאכלתי ככה סלמון, היו לי אימונים פצצה, עם שיאים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דג מ1זרק 😆בנתיים, בכל יום שאכלתי ככה סלמון, היו לי אימונים פצצה, עם שיאים
אני חושב שהעלתי כבר בדיקת טכניקה אז לפני חודש+ עם משקל של 4 פלטות של 5 קילוחוב לראק
אצלם את זה בפאוז סקוואט בשבילך באימון הבא אם תרצהאני חושב שהעלתי כבר בדיקת טכניקה אז לפני חודש+ עם משקל של 4 פלטות של 5 קילו
אסור אצלך סקוואטאני חושב שהעלתי כבר בדיקת טכניקה אז לפני חודש+ עם משקל של 4 פלטות של 5 קילו
אצלם את זה בפאוז סקוואט בשבילך באימון הבא אם תרצה
ואללה לא ידעתי.. זה חדש?אסור אצלך סקוואט
שמע,אין שום סיכוי בעולם שאני לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך, אני פשוט מוריד קוטגים עם מים, או מאלתר, אבל להתייחס לאוכל כדלק-זה מבאס.אני חושב שזה עניין מאוד מנטלי.
לאורך כשנתיים, החלבון היחיד שלי היה חזה עוף, מה שאומר שאכלתי כק"ג של חזה עוף ביום.
זה ממש לא היה כיף, ובתקופות שהייתי מכין אותו יבש נצרכתי לליטרים של מים בשביל לבלוע אותו,
אבל הגישה לא הייתה כאל אוכל אלא כאל מטלה. ברגע שניגשים בצורה הזאת אז גם פחות מתעסקים בטעם ובאומללות שלך.
כיום בחרתי לגוון יותר בשביל "ליהנות" מהאוכל.
אני שותה הרבה אבקת חלבון, והשאר מגיע מביצים טונה וגבנצ. למרות שזה תפריט קבוע אין תלונות.
בכל אופן הנקודה של הדברים שלי היא שכנראה אם לא תשקיע הרבה כסף בתזונה,
לא תוכל להתענג מהחלבון ולכן העיקר זה להבין שזה חלק מהמסגרת שבחרת
זה תלוי כמה כסף אתה מוכן/יכול להשקיע בתזונה. חזה עוף זה המקור חלבון הכי זול, אבל אתה יכול לקנות בשרים פי 2 ופי 3 יותר יקרים ולאכול כל יום סינטה, אנטריקוט, פרגית וכו' וגם לקבל את החלבון שאתה צריך וגם להנות מהאוכל. תלוי אם יש לך אפשרות/רצון להשקיע סכומים גבוהים בזה כי גם הצריכה שלך יא מן הסתם גבוהה יחסית לאדם לא מתאמן.אבל להתייחס לאוכל כדלק-זה מבאס.
לגבי קוטג', אם אתה אוהב חריף, שים כפית סחוג, זה משדרג אותו. או שים כפית-שתיים של ריבה או דבש, גם משדרג פצצות.אני פשוט מוריד קוטגים עם מים
ומה הכוונה מאלתר?או מאלתר
חביתה עם טונה?
חביטונה זה אחד הדברים.חביתה עם טונה?
וואלה? לא ניסיתי.. פשוט זורקים טונה למחבת?חביטונה זה אחד הדברים.
מוסיף טונה לחביתה בדיוק כמו שהיית מוסיף גבנ"צ או פטרוזוליה או כל דבר אחרוואלה? לא ניסיתי.. פשוט זורקים טונה למחבת?
להשים אותה בכוס עם הביצים ואז לערבב או להשים כשהביצים במחבת?מוסיף טונה לחביתה בדיוק כמו שהיית מוסיף גבנ"צ או פטרוזוליה או כל דבר אחר
איך שבא לךלהשים אותה בכוס עם הביצים ואז לערבב או להשים כשהביצים במחבת?
זה מקס הכין, לי אין מושג.חביתה עם טונה?
אתה דוחה אותי. 🤢חביטונה זה אחד הדברים.
אולי זה יעזור לך.אתה דוחה אותי.