הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא נמאס לכם.. ?

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
אסור אצלך סקוואט
ואללה לא ידעתי.. זה חדש?

הסתדרנו על זה בסוף, פשוט באתי ודיברתי עם המאמן והוא אמר לי שהוא פשוט לא שנראה דוגמה לילדים קטנים ושהם גם יתחילו דדליפט וסקוואט עם טכניקה רעה.

אני חושב שזה עניין מאוד מנטלי.

לאורך כשנתיים, החלבון היחיד שלי היה חזה עוף, מה שאומר שאכלתי כק"ג של חזה עוף ביום.
זה ממש לא היה כיף, ובתקופות שהייתי מכין אותו יבש נצרכתי לליטרים של מים בשביל לבלוע אותו,
אבל הגישה לא הייתה כאל אוכל אלא כאל מטלה. ברגע שניגשים בצורה הזאת אז גם פחות מתעסקים בטעם ובאומללות שלך.

כיום בחרתי לגוון יותר בשביל "ליהנות" מהאוכל.
אני שותה הרבה אבקת חלבון, והשאר מגיע מביצים טונה וגבנצ. למרות שזה תפריט קבוע אין תלונות.

בכל אופן הנקודה של הדברים שלי היא שכנראה אם לא תשקיע הרבה כסף בתזונה,
לא תוכל להתענג מהחלבון ולכן העיקר זה להבין שזה חלק מהמסגרת שבחרת

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה עניין מאוד מנטלי.

לאורך כשנתיים, החלבון היחיד שלי היה חזה עוף, מה שאומר שאכלתי כק"ג של חזה עוף ביום.
זה ממש לא היה כיף, ובתקופות שהייתי מכין אותו יבש נצרכתי לליטרים של מים בשביל לבלוע אותו,
אבל הגישה לא הייתה כאל אוכל אלא כאל מטלה. ברגע שניגשים בצורה הזאת אז גם פחות מתעסקים בטעם ובאומללות שלך.

כיום בחרתי לגוון יותר בשביל "ליהנות" מהאוכל.
אני שותה הרבה אבקת חלבון, והשאר מגיע מביצים טונה וגבנצ. למרות שזה תפריט קבוע אין תלונות.

בכל אופן הנקודה של הדברים שלי היא שכנראה אם לא תשקיע הרבה כסף בתזונה,
לא תוכל להתענג מהחלבון ולכן העיקר זה להבין שזה חלק מהמסגרת שבחרת
שמע,אין שום סיכוי בעולם שאני לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך, אני פשוט מוריד קוטגים עם מים, או מאלתר, אבל להתייחס לאוכל כדלק-זה מבאס.

אבל להתייחס לאוכל כדלק-זה מבאס.
זה תלוי כמה כסף אתה מוכן/יכול להשקיע בתזונה. חזה עוף זה המקור חלבון הכי זול, אבל אתה יכול לקנות בשרים פי 2 ופי 3 יותר יקרים ולאכול כל יום סינטה, אנטריקוט, פרגית וכו' וגם לקבל את החלבון שאתה צריך וגם להנות מהאוכל. תלוי אם יש לך אפשרות/רצון להשקיע סכומים גבוהים בזה כי גם הצריכה שלך יא מן הסתם גבוהה יחסית לאדם לא מתאמן.
דיברתי רק על חלבון כי מקורות פחמימה ושומן זה הרבה יותר פשוט למצוא משהו טעים ומזין
אני פשוט מוריד קוטגים עם מים
לגבי קוטג', אם אתה אוהב חריף, שים כפית סחוג, זה משדרג אותו. או שים כפית-שתיים של ריבה או דבש, גם משדרג פצצות.
רק אל תשים ריבה יחד עם סחוג 😆
ומה הכוונה מאלתר?

לאפה שווארמה
המבורגר 400 גרם
מגש פיצה
באגט חזה עוף
באגט קבב
באגט פרגית
באגט שניצל
על האש
מעורב ירושלמי בפיתה
אוכל של אמא
אוכל של אבא
אוכל של סבתא
שייקים של חלבון בבלנדר עם גלידה

🤣 עכשיו @yujinius רעב.... 🤣

תקשיב, עכשיו ברצינות. כמו כל תחביב, ככל שתיקח אותו יותר ברצינות, תצטרך להשקיע בו יותר, והוא יקח ממך יותר זמן, מאמצים ומשאבים. ככה זה. רוצה להוריד הילוך? יש לזה מחיר.

תתנחם שיש צרות יותר גדולות. ראית את דיאטת ה-10K של איש המערות? הבנאדם יושב מול הצלחת וכמעט מקיא לתוכה כבר. ימים שלמים שכל מה שהוא עשה זה ישן, בישל, אכל, ונכנס לשירותים. אה, והתאמן פה ושם.

כשהוא סיים את התקופה הוא דיבר עליה, וכמה היא קשה. כדאי לך לראות, יהב, בין הדקות 6:20 ל-6:30 הוא מגלה איך הוא התאמן להיות סטרונגמן חזק כמו שהוא 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית