פרסום באתר

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
אם אמינושופ כביכול המקום המומלץ לקנות תוספי תזונה והם חלק מהספונסרים של האתר (נראלי) .
למה יש פרסומות באתר של אתרים למכירת תוספי תזונה אחרים?
@Moshe

אמינושופ אם אני לא טועה של מישל, ש"שותף" עם משה בניהול באתר.
הפרסומות באתר הינם פרסומות של חברות פרסום\גוגל ואותן חברות פרסום בוחרות מה יפורסם בהתאם לחיפושים שלך בד"כ או שזה רנדומאלי..

כמו שעכשיו אני רואה פרסומת של חופשה איכותית בין יקבים וכרמים..

• פותח/ת השרשור
הפרסומות באתר הינם פרסומות של חברות פרסום\גוגל ואותן חברות פרסום בוחרות מה יפורסם בהתאם לחיפושים שלך בד"כ או שזה רנדומאלי..

תודה 😃

eaZhxLg.png

אה רגע זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה ועורכי דין לתיקים של נהיגה בשכרות?

כך תגרמי לו לרדוף אחרייך ב-6 צעדים פשוטים!

אני יודע שאני מנייק ואני דופק למשה את הפרנסה אבל הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה כמו שצריך באמת שאין לי מושג על מה אתם מדברים 😃

אני יודע שאני מנייק ואני דופק למשה את הפרנסה אבל הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה כמו שצריך באמת שאין לי מושג על מה אתם מדברים 😃
אני לא חושב שזה דופק לאף אחד את הפרנסה, אני חושב הסרבר עדיין מקבל שאתה רואה את הפרסומות אבל הקליינט שלך פשוט מסנן אותם ועורך את האתר

ה-ad blocker רק עושה לי בעיות.

כל פעם שאני מתקין אותו על כרום אני מוחק אותו בחזרה.

כמו שהוזכר כאן, כל אחד רואה פרסומות שונות. אני רואה פרסומות אחרות מכם כי זה גם מבוסס מיקום ולכן קשה עד בלתי אפשרי בשבילי לסנן. אם ראיתם פרסומות של "אתרים מתחרים", אשמח לחסום אותם באופן ידני והן לא יופיעו יותר. כנ"ל פרסומות "מטרידות" והיו כאלו בעבר (כל מיני דברים הזויים).
הפרסומות כרגע באתר בגלל סיבה כלשהי והיא לא כספית. האתר לא צריך את הפרסומות הללו כדי לשרוד והורדתי את הפרסומות למינימום באתר (היה פעם יותר פרסומות - הרבה יותר).

ורצוי לציין שזה יוצא דופן לטובה שאתר בקנה מידה כזה גדול מצליח להתקיים ולהתקדם מבחינה טכנולוגית ללא כסף מפרסומות.

זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה
מעניין למה אצלי הפרסומת הכי נפוצה היא דווקא לסקס עם דולפינים. אני נכנס לאתרים ההם רק כדי לללמוד ביולוגיה.
הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה
ששששש.... בן אדם, אתה רוצה להתחיל לקבל את הבאנרים המעצבנים האלה?

upload_2015-7-1_11-17-3.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית