עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃אמינושופ אם אני לא טועה של מישל, ש"שותף" עם משה בניהול באתר.
הפרסומות באתר הינם פרסומות של חברות פרסום\גוגל ואותן חברות פרסום בוחרות מה יפורסם בהתאם לחיפושים שלך בד"כ או שזה רנדומאלי..
כמו שעכשיו אני רואה פרסומת של חופשה איכותית בין יקבים וכרמים..
אה רגע זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה ועורכי דין לתיקים של נהיגה בשכרות?אמינושופ אם אני לא טועה של מישל, ש"שותף" עם משה בניהול באתר.
הפרסומות באתר הינם פרסומות של חברות פרסום\גוגל ואותן חברות פרסום בוחרות מה יפורסם בהתאם לחיפושים שלך בד"כ או שזה רנדומאלי..
אני רואה פרסומות של muscle משהו תוספי תזונה.אה רגע זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה ועורכי דין לתיקים של נהיגה בשכרות?
אם אתה מחפש מישהו שינהג במקומך בשכרות לא הייתי בונה על אוקרייניתאה רגע זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה ועורכי דין לתיקים של נהיגה בשכרות?
כך תגרמי לו לרדוף אחרייך ב-6 צעדים פשוטים!אמינושופ אם אני לא טועה של מישל, ש"שותף" עם משה בניהול באתר.
אנחנו יודעיםאני מנייק
אני לא חושב שזה דופק לאף אחד את הפרנסה, אני חושב הסרבר עדיין מקבל שאתה רואה את הפרסומות אבל הקליינט שלך פשוט מסנן אותם ועורך את האתראני יודע שאני מנייק ואני דופק למשה את הפרנסה אבל הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה כמו שצריך באמת שאין לי מושג על מה אתם מדברים 😃
BADASS!!אני יודע שאני מנייק ואני דופק למשה את הפרנסה אבל הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה כמו שצריך באמת שאין לי מושג על מה אתם מדברים 😃
מעניין למה אצלי הפרסומת הכי נפוצה היא דווקא לסקס עם דולפינים. אני נכנס לאתרים ההם רק כדי לללמוד ביולוגיה.זה רק אני רואה פרסומים על ייבוא כלה מאוקראינה
ששששש.... בן אדם, אתה רוצה להתחיל לקבל את הבאנרים המעצבנים האלה?הAD BLOCKER שלי עושה את העבודה
אז מה הסיבה?הפרסומות כרגע באתר בגלל סיבה כלשהי והיא לא כספית.
תמיד דאגת להשלים גרם ויטמין סי ביום, עכשיו יש לך מאיפה לקנותמעניין, אני עכשיו קיבלתי פרסומת על חברה לויטמין C