הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 140 ק"ג 5 חזרות

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
בדיוק כמו שאמרו, אתה צריך לשנות קצת כדי שממש יווצר בור בגב בשביל המוט....
בכל מקרה סחה על המשקל הלוואי עליי

אתה עושה סקוואט HB, אצלכם זה לא משנה. אצלנו זה דוחף את החזה החוצה ונועל את המוט ואת הגב העליון.
את הקטע של לדחוף את המוט אל הטרפזים אני מבין אבל אני לא מבין איך זה עוזר לשמור על חזה מורם. אם אתה מרים את המרפקים אתה דוחף את החזה שלך למטה...

אני חושב שההסבר המדויק הוא שהתנועה להרמת המרפקים כשהמוט תקוע במקום הנכון ללאו בר, היא לא מסיבוב של הכתף אלא יותר מקירוב של השכמות. קירוב השכמות פותח ומרים את החזה.

אני חושב שההסבר המדויק הוא שהתנועה להרמת המרפקים כשהמוט תקוע במקום הנכון ללאו בר, היא לא מסיבוב של הכתף אלא יותר מקירוב של השכמות. קירוב השכמות פותח ומרים את החזה.
בשביל לקרב את השכמות לא צריך להרים את המרפקים, רק להצמיד אותם...

אני לא מציע כלום, אני רק רוצה הסבר למה כולם ממליצים על הרמת מרפקים כדי לשמור על חזה מורם.

הרמת מרפקים והרמת חזה הם שני דברים נפרדים. אחד הכרחי בשביל כל סוג סקוואט והשני הכרחי בשביל להחזיק את המוט במצב תקין.

אני מנחש שאנשים שמרימים מרפקים יותר, דוחפים את המוט לכיוון הגוף וזה גורם להם ליישר את הגב = להרים את החזה.

הרמת מרפקים והרמת חזה הם שני דברים נפרדים. אחד הכרחי בשביל כל סוג סקוואט והשני הכרחי בשביל להחזיק את המוט במצב תקין.

אני מנחש שאנשים שמרימים מרפקים יותר, דוחפים את המוט לכיוון הגוף וזה גורם להם ליישר את הגב = להרים את החזה.
עדיין זה לא מסתדר לי...
ברוב הסירטונים שאנשים מעלים אני רואה שהגב העליון מכווץ וסבבה (בעצם נראה לי שאף פעם לא ראיתי מישהו שהגב העליון שלו מתעגל בבאק סקוואט, בפרונט סקוואט זה נפוץ) אבל הגב התחתון מתעגל אז מה זה שווה כל הכיווץ הזה של הגב העליון אם לא מצליחים לשמור על גב תחתון?

עדיין זה לא מסתדר לי...
ברוב הסירטונים שאנשים מעלים אני רואה שהגב העליון מכווץ וסבבה (בעצם נראה לי שאף פעם לא ראיתי מישהו שהגב העליון שלו מתעגל בבאק סקוואט, בפרונט סקוואט זה נפוץ) אבל הגב התחתון מתעגל אז מה זה שווה כל הכיווץ הזה של הגב העליון אם לא מצליחים לשמור על גב תחתון?

לא מדויק. ראיתי אנשים שמאבדים דווקא את הכיווץ בגב העליון כשהם בתחתית של סקוואט. בלי קשר, ברור שהכיווץ חשוב גם בגב העליון וגם בגב התחתון, אבל אין קשר בין הדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית