הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה בשינוי התפריט

בדקו לי בחדר כושר לפי משקל וגובה וגם מדדו לי פעם כמו צבת כזה שתפס את הבטן וברגליים
ונכון שאני לא יודעת מה מסת השריר שלי..אבל אני די אוהבת את המראה היום..רק התעניינתי בתפריט שכזה..אם הוא יגרום לדעתכם לשינויים כלשהם או שאמור להשאיר אותי במצב שכזה עכשיו

המכשירים האלה לא מדוייקים בכלל ואפילו רחוקים מה אחוזים האמיתיים.
אם את אוהבת את איך שאת נראית עכשיו את צריכה להיות במאזן קלורי נייטרלי - וכך לא תרדי ולא תעלי במשקל (כמובן בלי להוסיף אירובי)
בשביל לעלות במסת שריר את צריכה להיות במאזן קלורי חיובי. וכמובן להתאמן בהתאם ולראות שאת מתקדמת במשקלי עבודה.

בשביל לעלות במסת שריר את צריכה להיות במאזן קלורי חיובי. וכמובן להתאמן בהתאם ולראות שאת מתקדמת במשקלי עבודה.

אני מחכה... את יודעת שאת רוצה להגיד את זה חחחחח

בדקו לי בחדר כושר לפי משקל וגובה וגם מדדו לי פעם כמו צבת כזה שתפס את הבטן וברגליים
ונכון שאני לא יודעת מה מסת השריר שלי..אבל אני די אוהבת את המראה היום..רק התעניינתי בתפריט שכזה..אם הוא יגרום לדעתכם לשינויים כלשהם או שאמור להשאיר אותי במצב שכזה עכשיו
יש מחשבונים באינטרנט.. תכניסי לשם את כל מה שאת אוכלת ביום ותרשמי לנו פה. ואז זה ייתן לנו מושג על הערכים שאת מגיעה אליהם.
הנה אחד כזה-
http://nutritiondata.self.com/

או זה-
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
למרות שאני לא בטוחה עד כמה הוא מדויק..

• פותח/ת השרשור
אני לא סופרת קלוריות..ומצב ניטרלי זה להכניס קלוריות כמו ששורפים נכון?

אני לא סופרת קלוריות..ומצב ניטרלי זה להכניס קלוריות כמו ששורפים נכון?
כן..
את צריכה לחשב כמה קלוריות את שורפת וכמה את מכניסה כדי לבדוק איך התפריט הנוכחי שהצגת לנו פה ישפיע על הגוף שלך.

frabz-WHY-YOU-NO-GIVE-ME-WHAT-I-WANT-7ce518.jpg

כן..
את צריכה לחשב כמה קלוריות את שורפת וכמה את מכניסה כדי לבדוק איך התפריט הנוכחי שהצגת לנו פה ישפיע על הגוף שלך.

אני מבין למה שאנשים לא ירצו לספור קלוריות ולהתחיל לשקול את האוכל שלהם. למה שלא תתני פשוט לתפריט שלך חודש או קצת יותר ומשם תשני בהתאם לתוצאות ( פיזיות ומנטליות)?! זה לא צריך להיות דבר מסובך להוריד/לעלות/לשמור על משקל הגוף שלך גם בלי לספור ולשקול הכל.

אני מבין למה שאנשים לא ירצו לספור קלוריות ולהתחיל לשקול את האוכל שלהם. למה שלא תתני פשוט לתפריט שלך חודש או קצת יותר ומשם תשני בהתאם לתוצאות ( פיזיות ומנטליות)?! זה לא צריך להיות דבר מסובך להוריד/לעלות/לשמור על משקל הגוף שלך גם בלי לספור ולשקול הכל.

היא התכוונה שתחשב את הrmr שלה, וככה היא תדע כמה היא שורפת במנוחה.
ככה זה יכול לעזור לה להבין אם התפריט קרוב למה שהיא אמורה לאכול או שהוא מעט מדי/הרבה מדי..היא לא התכוונה שתשקול את האוכל..
חוץ מזה שלשקול פעמיים שלושה עד שאתה קולט לבד כמה בערך מכל דבר אתה שם זה לא כזה נורא....

Back
למעלה תחתית