הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור לabc או לעשות ss?

anukhejh

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
כבר שאלתי פה את השאלה הזאת לגבי מעבר לab הציעו לי ss ואז ab אבל בסוף אני מניח שעשיתי טעות ולא הקשבתי..
אני בן 17 משקל 64 משקלים דד-110 סקוואט-85 (כנראה יכול 90) בנץ-65 פרס 32.5 הכל זה 5-6 חזרות כל סט בלי להגיע לכשל. את כל התרגילים האלו עשיתי במתכונת של כח באימון ab.
עכשיו אני מתלבט האם לעבור לabc 5 פעמים בשבוע או לעשות ss במשך חודש חודשיים ולהגיע למשקלים יותר סבירים, למרות שאני מסוגל לדעתי להגיע ל120 בדד ו100 בסקווט כאשר אני עדיין בab הבנץ׳ והפרס הם הבעייתים מבחינתי.
בנוסף קניתי 6.8 קילו גיינר כי אני פשוט לא מסוגל להגיע למספר הקלוריות שאני צריך, אם זה חשוב..
אה ואני במסה.. לא כזאת מוצלחת עד עכשיו (6 קילו ב3 חודשים, אני אנסה לאכול יותר במהלך החודשיים הקרובים)

דרך אגב, המעבר לabc הוא מפני שעכשיו חופש ויש לי זמן ללכת למכון ולא ללמוד כל הזמן, אם אתם חושבים שזה מיותר פשוט תגידו.
תודה 😃

נערך לאחרונה:
הSS לדעתי מיותר לעשות עכשיו, המשקלים שלך לא מספיק נמוכים כדי שתתקדם הרבה..
אם מיצית את הab אז תחליף תוכנית, או abc או מתחיל תרגילים מסויימים ויחסי סטים חזרות או שניהם..

אני אישית עושה ABC ומשלב אספקטים של כוח
ביום של הרגליים אני עושה רוטציה בין סקוואט לדדליפט (בעצת @WeaKid ), ככה שנגיד C1 זה:
סקוואט 5X5
דדליפט BBB
*אפשרות לעוד תרגיל מבודד פה נגיד
ופה כבר כתפיים

C2:
דדליפט 5X5
סקוואט BBB
כנ"ל
כתפיים

אתה פשוט צריך להתאים את התכנית אליך ואתה כבר תצליח להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אני אישית עושה ABC ומשלב אספקטים של כוח
ביום של הרגליים אני עושה רוטציה בין סקוואט לדדליפט (בעצת @WeaKid ), ככה שנגיד C1 זה:
סקוואט 5X5
דדליפט BBB
*אפשרות לעוד תרגיל מבודד פה נגיד
ופה כבר כתפיים

C2:
דדליפט 5X5
סקוואט BBB
כנ"ל
כתפיים

אתה פשוט צריך להתאים את התכנית אליך ואתה כבר תצליח להתקדם.
חשבתי על זה.. אבל יש לי בעיה בבבנץ בעיקר, בפרס אני חושב שהיא תיהיה בעתיד.
אני עובד כח בבנץ (3x5 ו5x5 ברוטציות) זה עבד לי מעולה במהלך חודש וחצי והתקדמתי כ20 קילו במהלך האימונים ואפילו הגעתי ל70 כאשר אני מגיע לכשל רק בסט השלישי. אני לא יודע מה קרה אבל שבוע אחרי בבת אחת אני לא מצליח אפילו סט אחד שבוע אחרי אותו דבר וניסית להוריד משקל.
אני מרגיש שאני תקוע בבנץ והמשקל שלי בו נמוך למדי. מה אני יכול לעשות כדי לעבור את הבעיה הזאת ולהצליח להרים משקל סביר, גם בפרס. (זאת בעצם הסיבה למה חשבתי על הss)

חשבתי על זה.. אבל יש לי בעיה בבבנץ בעיקר, בפרס אני חושב שהיא תיהיה בעתיד.
אני עובד כח בבנץ (3x5 ו5x5 ברוטציות) זה עבד לי מעולה במהלך חודש וחצי והתקדמתי כ20 קילו במהלך האימונים ואפילו הגעתי ל70 כאשר אני מגיע לכשל רק בסט השלישי. אני לא יודע מה קרה אבל שבוע אחרי בבת אחת אני לא מצליח אפילו סט אחד שבוע אחרי אותו דבר וניסית להוריד משקל.
אני מרגיש שאני תקוע בבנץ והמשקל שלי בו נמוך למדי. מה אני יכול לעשות כדי לעבור את הבעיה הזאת ולהצליח להרים משקל סביר, גם בפרס. (זאת בעצם הסיבה למה חשבתי על הss)
תבדוק אם אתה אוכל\יושן טוב, אם השניים האלה בסדר ואתה עדיין תקוע תעשה ריסט ותמשיך להתקדם.
תבדוק גם אם יש נפח מיותר שמפריע לך\שאין מספיק נפח.

• פותח/ת השרשור
תבדוק אם אתה אוכל\יושן טוב, אם השניים האלה בסדר ואתה עדיין תקוע תעשה ריסט ותמשיך להתקדם.
תבדוק גם אם יש נפח מיותר שמפריע לך\שאין מספיק נפח.
לא הבנתי את החלק האחרון.. איך אני בודק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית