what's ur phone nr?ת'אמת עכשיו אני לא רעב וחייב ללכת לישון כי מתחיל ללמוד מחר ב8 וחצי בבוקר, אבל בכל יום אחר אזרום בכיף 😃
חחח... לא רוצה למות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
what's ur phone nr?ת'אמת עכשיו אני לא רעב וחייב ללכת לישון כי מתחיל ללמוד מחר ב8 וחצי בבוקר, אבל בכל יום אחר אזרום בכיף 😃
חחח... לא רוצה למות.
מה?@yujinius גם אתה תפנק מחר? 😃
הוא רק רוצה מוניטין הפושטק
☝️הוא רק רוצה מוניטין הפושטק
😃*תגובה לקבלת מוניטין בלבד* @Koller
looks damn delicious 🤤thought u meant the cake, dno what u r talking about then lol...
![]()
dude, their FB site says they r open today till 2am, r u hungry now? I can call and ask if the kitchen is open in another 30min
@White Walker מכין כאלה שטויות.נראה לכם אבקת חלבון וניל של אופטימום עם בן&ג׳ריס שוקולד בראוניס יהיה טעים?
כן אבל אבקת חלבון בטעם וניל זה הדבר הכי מגעיל שיש. אז חשבתי אולי קצת גלידה בטעם שוקולד תהפוך את זה לטעים+פצצת קלוריות@White Walker מכין כאלה שטויות.
תאיר קצת את עינינו.
חכה לתגובה שלו.כן אבל אבקת חלבון בטעם וניל זה הדבר הכי מגעיל שיש. אז חשבתי אולי קצת גלידה בטעם שוקולד תהפוך את זה לטעים+פצצת קלוריות
כולה שייק עם גלידה 😃@White Walker מכין כאלה שטויות.
תאיר קצת את עינינו.
בקיצר אבקת חלבון וניל+ בן&ג׳ריס שוקולד ילך ביחד?כולה שייק עם גלידה 😃
לא הגעתי עדיין לרמות של עוגות ודברים כאלה.. כמו ש @stitch עושה
מי לעזאזל תייג אותי בבוץ הטובעני שנקרא הלוג של מתי?!כולה שייק עם גלידה 😃
לא הגעתי עדיין לרמות של עוגות ודברים כאלה.. כמו ש @stitch עושה
גיליתי ששוקו וגלידה ביחד עם אבקת חלבון גם אם מגעילה יעבור בשלום.בקיצר אבקת חלבון וניל+ בן&ג׳ריס שוקולד ילך ביחד?
😛
אה... זה WWF (ה-F זה בשביל fat).
זה בלתי נמנע
מה WWF? 😲אה... זה WWF (ה-F זה בשביל fat).
טוב...
אני ארשה לך לחיות.
White Walker ה-Fat!מה WWF? 😲