הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נכון,בגלל זה אתה לא רואה אנשים קורעים את הבייספסים שלהם על ימין ועל שמאל . לא אמרתי בשום מקום שזה בהכרח יקרה .
אבל בכל מקרה,בדדליפט במשקל גדול הסיכון קיים,בעיקר על היד ה"מסופנת" בה אתה מותח את הבייספס הרבה יותר .הכל עניין של סטטיסטיקה .

הסיכון קיים, אבל אני חושב שזה מהסיבה שאמרתי לפני, כשהמשקל כבד והרגליים והגב מתקשים להתמודד איתו הגוף מנסה פשוט להפעיל כל שריר שהוא יכול בשביל להרים את המוט.

they said in the news
ואני ראיתי בחדשות של רוסיה מתישהו שאיזה בודיבילדר עשה נזק לכבד בגלל חלבונים וסטרואידים. לא צריך להאמין לכל מה שאומרים בחדשות.
ממה שאני שמעתי חוץ מסטרואידים הוא היה חובב קוק ואקסטזי (או דברים בסגנון) ואולי היתה לו בכלל איזה בעיה בלב מלידה.
אני לא בטוח בדברים האלה זה דברים שקראתי עליו פה ושם. בכל מקרה אני לא מאמין שסטרואידים גורמים לנזק כזה מהיר שבנאדם מת בגיל 22.

ואני ראיתי בחדשות של רוסיה מתישהו שאיזה בודיבילדר עשה נזק לכבד בגלל חלבונים וסטרואידים. לא צריך להאמין לכל מה שאומרים בחדשות.
ממה שאני שמעתי חוץ מסטרואידים הוא היה חובב קוק ואקסטזי (או דברים בסגנון) ואולי היתה לו בכלל איזה בעיה בלב מלידה.
אני לא בטוח בדברים האלה זה דברים שקראתי עליו פה ושם. בכל מקרה אני לא מאמין שסטרואידים גורמים לנזק כזה מהיר שבנאדם מת בגיל 22.
I'm fairly certain if u abuse steroids u could die pretty fast... He might have abused it rather than been conscious about it, or maybe u r right that he got fucked from other drugs.
Btw, too much protein isn't good for u :/ u can get kidney stones from a diet with too much protein and too little water and calcium

בכל מקרה אני לא מאמין שסטרואידים גורמים לנזק כזה מהיר שבנאדם מת בגיל 22.
אם אתה לא יודע איך להשתמש בהם נכון אתה יכול גם למות מפעם אחת .

אם אתה לא יודע איך להשתמש בהם נכון אתה יכול גם למות מפעם אחת .
נו באמת, זה לא הרואין שאפשר למות ממנת יתר. אני מניח שזה עושה נזק מצטבר לטווח הרחוק, ובשימוש לא נכון יכול לגרום לבעיות בכבד, כליות, לב, הורמונים וכו', אבל אני לא יודע איזה כמויות צריך להזריק בשביל למות על המקום, אם בכלל זה אפשרי.

נו באמת, זה לא הרואין שאפשר למות ממנת יתר. אני מניח שזה עושה נזק מצטבר לטווח הרחוק, ובשימוש לא נכון יכול לגרום לבעיות בכבד, כליות, לב, הורמונים וכו', אבל אני לא יודע איזה כמויות צריך להזריק בשביל למות על המקום, אם בכלל זה אפשרי.
Srsly? Matty has a point, do u realize u can OD on fucking water? Water... Obviously it's easier on steroids...

If u blame it on the xtz and the coke, the same applies.. Matty is still walking around not dead, how do u explain that?
כל מה שאמרתי זה שאני לא מאמין שהבנאדם מת מ"מנת יתר" של סטרואידים, אני פשוט לא בטוח שקיים דבר כזה. נכון, יש אנשים שלוקחים קוק, אקסטזי ושלל דברים אחרי במשך שנים, מה לעשות, הוא לא היה כזה בר מזל

אתה מתייחס לזה בעת שימוש נכון ויחסית תקין.
אני לא מספיק מבין בזה אבל זה לא רחוק ושונה מכל תרופה אחרת שיכולה לדפוק אותך.

כל מה שאמרתי זה שאני לא מאמין שהבנאדם מת מ"מנת יתר" של סטרואידים, אני פשוט לא בטוח שקיים דבר כזה. נכון, יש אנשים שלוקחים קוק, אקסטזי ושלל דברים אחרי במשך שנים, מה לעשות, הוא לא היה כזה בר מזל
Where is @berdan when we need him? Give us ur steroid wisdom. (We all know those forearms rnt natural)z

Srsly? Matty has a point, do u realize u can OD on fucking water? Water... Obviously it's easier on steroids...
אוי נו... בסדר אפשר למות מכל דבר, גם ממים. אבל זיז כנראה השתמש בסטרואידים כמה שנים לפני שהוא מת, וכנראה ידע קצת על מינונים כי אחרת אולי היו גודלים לו ציצים ושיט כזה...

אוי נו... בסדר אפשר למות מכל דבר, גם ממים. אבל זיז כנראה השתמש בסטרואידים כמה שנים לפני שהוא מת, וכנראה ידע קצת על מינונים כי אחרת אולי היו גודלים לו ציצים ושיט כזה...
Zyzz was a god, he could never get gyno!

I don't care too much, Zyzz was a dumbass either way. Gotten pretty far from the original point..

קיצר דיון מיותר תכלס, אף אחד מאיתנו לא יודע ממה הוא מת, אני חושב שזה אולי היה שילוב. גם סטרואידים, גם סמים למיניהם וגם מום בלב, ו..בום! הלב מתפוצץ בסאונה.
ובאמת לא כזה מעניין ממה הוא מת, מעניין אם הוא עשה דדליפט כשהוא היה בחיים.
Gotten pretty far from the original point
כמו כל דיון באינטרנט

אמצע הלילה אז אני אתייחס ממשב קצרה להודעה של מקס:
1.זה כן הייתי אני, זה בגלל שבילאל מדבר שטויות ואומר שהוא יעבור אותי בדדליפט כבר שנתיים כשהוא עובד בתוכניות מפגרות ונמצא יותר מ50 ק"ג מאחורי ולא מתקדם. אחיזה של ילדה קטנה ומדבר איתי על דדליפט 300 ק"ג.
2. אני תמיד מרים עם אחיזה משולבת, אין לי שום חוסר פרופורציה נראה לעין.
3. כשהמרפקים ישרים אין שום סיבה שהבייספס יקרעו, אם תרים עם הידיים גם 140 יכולים לגרום לנזק.
4. בילדרים יכולים לעשות מה שבא להם, עד שהם יפצעו ויפסיקו לחרטט בשכל - מה שאתה לא מצליח להרים מהרצפה עדיף שישאר על הרצפה.
5. עבודת נפח בדדליפט היא היוצא מן הכלל, אבל אז צריך לשאול למה אתה עושה כל כך הרבה נפח בדדליפט.

@stitch איזה דילאיי כבר נכתבו 7 עמודים בזמן הזה.. 🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית