עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Amen.Good night fellow iron pumpers, may ur biceps' b healthy and fruitful. 😴
נכון,בגלל זה אתה לא רואה אנשים קורעים את הבייספסים שלהם על ימין ועל שמאל . לא אמרתי בשום מקום שזה בהכרח יקרה .
אבל בכל מקרה,בדדליפט במשקל גדול הסיכון קיים,בעיקר על היד ה"מסופנת" בה אתה מותח את הבייספס הרבה יותר .הכל עניין של סטטיסטיקה .
As far as I know they said in the news that he died as a result of a heart attack brought on my steroid abuse, but don't quote me on that, I'll Google it myself tmrwבאמת? בגיל 22 מתים מסטרואידים? לא נראה לי.
ואני ראיתי בחדשות של רוסיה מתישהו שאיזה בודיבילדר עשה נזק לכבד בגלל חלבונים וסטרואידים. לא צריך להאמין לכל מה שאומרים בחדשות.they said in the news
I'm fairly certain if u abuse steroids u could die pretty fast... He might have abused it rather than been conscious about it, or maybe u r right that he got fucked from other drugs.ואני ראיתי בחדשות של רוסיה מתישהו שאיזה בודיבילדר עשה נזק לכבד בגלל חלבונים וסטרואידים. לא צריך להאמין לכל מה שאומרים בחדשות.
ממה שאני שמעתי חוץ מסטרואידים הוא היה חובב קוק ואקסטזי (או דברים בסגנון) ואולי היתה לו בכלל איזה בעיה בלב מלידה.
אני לא בטוח בדברים האלה זה דברים שקראתי עליו פה ושם. בכל מקרה אני לא מאמין שסטרואידים גורמים לנזק כזה מהיר שבנאדם מת בגיל 22.
אם אתה לא יודע איך להשתמש בהם נכון אתה יכול גם למות מפעם אחת .בכל מקרה אני לא מאמין שסטרואידים גורמים לנזק כזה מהיר שבנאדם מת בגיל 22.
Exactly...אם אתה לא יודע איך להשתמש בהם נכון אתה יכול גם למות מפעם אחת .
נו באמת, זה לא הרואין שאפשר למות ממנת יתר. אני מניח שזה עושה נזק מצטבר לטווח הרחוק, ובשימוש לא נכון יכול לגרום לבעיות בכבד, כליות, לב, הורמונים וכו', אבל אני לא יודע איזה כמויות צריך להזריק בשביל למות על המקום, אם בכלל זה אפשרי.אם אתה לא יודע איך להשתמש בהם נכון אתה יכול גם למות מפעם אחת .
!!!!Matty is still walking around not dead, how do u explain that
Srsly? Matty has a point, do u realize u can OD on fucking water? Water... Obviously it's easier on steroids...נו באמת, זה לא הרואין שאפשר למות ממנת יתר. אני מניח שזה עושה נזק מצטבר לטווח הרחוק, ובשימוש לא נכון יכול לגרום לבעיות בכבד, כליות, לב, הורמונים וכו', אבל אני לא יודע איזה כמויות צריך להזריק בשביל למות על המקום, אם בכלל זה אפשרי.
כל מה שאמרתי זה שאני לא מאמין שהבנאדם מת מ"מנת יתר" של סטרואידים, אני פשוט לא בטוח שקיים דבר כזה. נכון, יש אנשים שלוקחים קוק, אקסטזי ושלל דברים אחרי במשך שנים, מה לעשות, הוא לא היה כזה בר מזלIf u blame it on the xtz and the coke, the same applies.. Matty is still walking around not dead, how do u explain that?
אתה מתייחס לזה בעת שימוש נכון ויחסית תקין.נו באמת, זה לא הרואין שאפשר למות ממנת יתר. אני מניח שזה עושה נזק מצטבר לטווח הרחוק, ובשימוש לא נכון יכול לגרום לבעיות בכבד, כליות, לב, הורמונים וכו', אבל אני לא יודע איזה כמויות צריך להזריק בשביל למות על המקום, אם בכלל זה אפשרי.
Where is @berdan when we need him? Give us ur steroid wisdom. (We all know those forearms rnt natural)zכל מה שאמרתי זה שאני לא מאמין שהבנאדם מת מ"מנת יתר" של סטרואידים, אני פשוט לא בטוח שקיים דבר כזה. נכון, יש אנשים שלוקחים קוק, אקסטזי ושלל דברים אחרי במשך שנים, מה לעשות, הוא לא היה כזה בר מזל
אוי נו... בסדר אפשר למות מכל דבר, גם ממים. אבל זיז כנראה השתמש בסטרואידים כמה שנים לפני שהוא מת, וכנראה ידע קצת על מינונים כי אחרת אולי היו גודלים לו ציצים ושיט כזה...Srsly? Matty has a point, do u realize u can OD on fucking water? Water... Obviously it's easier on steroids...
Zyzz was a god, he could never get gyno!אוי נו... בסדר אפשר למות מכל דבר, גם ממים. אבל זיז כנראה השתמש בסטרואידים כמה שנים לפני שהוא מת, וכנראה ידע קצת על מינונים כי אחרת אולי היו גודלים לו ציצים ושיט כזה...
כמו כל דיון באינטרנטGotten pretty far from the original point
גם כשאני מציץ בלוג, הולך להשתין ונכנס להציץ שוב, עוברים 7 עמודים.@stitch איזה דילאיי כבר נכתבו 7 עמודים בזמן הזה.. 🙄