עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יצא לי לשחק במשחק אבל אני אוהד שרוף של האנימה והמנגה 😃יצא למישהו לשחק במשחק החדש של וואן פיס?
לא הולך לשחק בזה אבל המשחק יוצא רק עוד 3 ימים אז איך אתה רוצה שמישהו בדיוק ישחק בזה?יצא למישהו לשחק במשחק החדש של וואן פיס?
אני מתלבט אם לקנות אותו ל ps4 או את האוסף של unchartedלא יצא לי לשחק במשחק אבל אני אוהד שרוף של האנימה והמנגה 😃
לא יודע מתי זה יצא סתם ראיתי באיזה אתרלא הולך לשחק בזה אבל המשחק יוצא רק עוד 3 ימים אז איך אתה רוצה שמישהו בדיוק ישחק בזה?
Ps4 זה לא הקטע שלי אני יותר איש של pc.אני מתלבט אם לקנות אותו ל ps4 או את האוסף של uncharted
לא יודע מתי זה יצא סתם ראיתי באיזה אתר
אין גרסת סטים למחשב?
המשחק יוצא רק עוד 3 ימים
כן.אתם מדברים על הPirate Warriors 3?
בדיוק.יוצא ב28 לחודש
אתה דפוק.. המשחק של וואן פיס כנראה יהיה כושל או בדומה לשאר המשחקים של האנימה-משעמם אחושרמוטה.אני מתלבט אם לקנות אותו ל ps4 או את האוסף של uncharted
לא יודע מתי זה יצא סתם ראיתי באיזה אתר
לא, אתאתה דפוק
🤩ויש מלא אנשים שמצליחים להגיע למספרים מטורפים לגמרי (למעשי שיאנים בדדליפט) בלי חגורה .
יש זמן.. בואו נראה איך הכל מתקדם מקסימום נזמין קצת מאוחר מידי ואז היה שבועיים של תקיעה במשקלים (עד שזה יגיע) . לא ביג דיל.לאומת זאת , אתה תצתרך להשקיע בחגורה מתישהו עבור הסקוואטים בכל מקרה .
חברה אני מעדכן שחזרתי. אני שם שיר, הייתה הפסקה של שבוע
רומניה שבוע. לא שמת לב שהוא היה חסר? 🥷חזרת מאיפה?
😭😭😭😭רומניה שבוע. לא שמת לב שהוא היה חסר? 🥷
חשבתי הוא סתם מנסה להיגמל מהפורוםרומניה שבוע. לא שמת לב שהוא היה חסר? 🥷
ומאימונים?חשבתי הוא סתם מנסה להיגמל מהפורום
אני עד כדי כך מכור? 😏חשבתי הוא סתם מנסה להיגמל מהפורום