יותר ממה שקורה כבר עכשיו? 😕אם זה יקרה אני אפתח בטרור של ילדי FXP על הפורום. 🤡
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר ממה שקורה כבר עכשיו? 😕אם זה יקרה אני אפתח בטרור של ילדי FXP על הפורום. 🤡
כמה אנשים אנחנו שיעקב יהיה עם אוטו?שיעקב יהיה עם אוטו
חחחח אני יכול להיות מאוד יצרתי. 😆יותר ממה שקורה כבר עכשיו? 😕
ונשר וקריות.גר בחיפה
למה רק חיפה נשר וקריות? אם מישהו רוצה לבוא היום מב"ש לחונטה אנחנו נשמח גםונשר וקריות.
אבל רצוי שיבוא עם מלווה. יש 1+1 על בירות מהחבית. או שילך לישון אצל מתי ומחר בבוקר יסע הביתה, איך שהוא מעדיף.למה רק חיפה נשר וקריות? אם מישהו רוצה לבוא היום מב"ש לחונטה אנחנו נשמח גם
לא יודע כמה אנשים, אני וסיימון גרים ליד יעקב 😛כמה אנשים אנחנו שיעקב יהיה עם אוטו?
ואני לא בטוח שהאוטו סוחב כזאת מסה.
חחחח הוא מוזמן להתחיל בלקיחת רכבת כבר עכשיו.למה רק חיפה נשר וקריות? אם מישהו רוצה לבוא היום מב"ש לחונטה אנחנו נשמח גם
יש לי מיטת אחד וחצי אז אני מוכן לעשות כפיות עם מישהו רוצה. 👉👌אבל רצוי שיבוא עם מלווה. יש 1+1 על בירות מהחבית. או שילך לישון אצל מתי ומחר בבוקר יסע הביתה, איך שהוא מעדיף.
אתה בטוח?יש לי מיטת אחד וחצי אז אני מוכן לעשות כפיות עם מישהו רוצה. 👉👌
מעוניין? 👹אתה בטוח?
אני אבוא מירושלים, בתנאי שחונטה משלם לי על הדלק, ויש לי B3 ככה שאני יעיף איזה 3 מיכלים בדרך.למה רק חיפה נשר וקריות? אם מישהו רוצה לבוא היום מב"ש לחונטה אנחנו נשמח גם
יאללה צא לדרך 🚴אני אבוא מירושלים, בתנאי שחונטה משלם לי על הדלק, ויש לי B3 ככה שאני יעיף איזה 3 מיכלים בדרך.
לפי הסמיילי אני מבין שאתה רוצה שאני יצא עם אופניים, יקמצן 😛יאללה צא לדרך 🚴
אני מעדיף לא לפתח את השיחה לכיוון שאתה לוקח אותה אז הנה תמונה של תפוח אדמה חרמןמעוניין? 👹
אין לי מושג מי הבחור. והוא מוזמן בכ"מ.@Aftermath
Was never tagged and he was disappointed he wasn't invited last time.
(If he even lives in Haifa anymore)
אבל זה היה הכיוון!!אני מעדיף לא לפתח את השיחה לכיוון שאתה לוקח אותה אז הנה תמונה של תפוח אדמה חרמן
![]()
He benches like u, rlly narrow just that he lowers it to the right spot..אין לי מושג מי הבחור. והוא מוזמן בכ"מ.
Looks like uve got some mad drawing skills right there. Ever considered dropping the idea of going to the technion, and studying art instead? U have a bright future in it and let's face it, the hightech industry is just a bubble. Lol. @berdanאני מעדיף לא לפתח את השיחה לכיוון שאתה לוקח אותה אז הנה תמונה של תפוח אדמה חרמן
![]()
מצווה לרדת עליי. 🤬u, rlly narrow just that he lowers it to the right spo