אה אתה הולך הביתה לפני זה? תביא לי שייקר? 🙄יש שינוי בתוכנית.
אני עובר בבית לפני שאני יוצא אז יביא גם חלבון. 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה אתה הולך הביתה לפני זה? תביא לי שייקר? 🙄יש שינוי בתוכנית.
אני עובר בבית לפני שאני יוצא אז יביא גם חלבון. 🤩
נו כןאה אתה הולך הביתה לפני זה? תביא לי שייקר? 🙄
לא אכלתי קוטג' היום זה יפצה על זה.. תביא סקופ מדוד, אל תתקמצן:sarcastic:נו כן
אה אתה הולך הביתה לפני זה? תביא לי שייקר? 🙄
רק אל תפספסו את חלון ההזדמנויות האנעבולינו כן
ו 3 עדכוניםשמע.. 500 תגובות בשבוע וחצי של לוג.
😵
אני אומר נסגור אותו בשיא. שלא נתדרדר לקצב מסכן של איזה 50 תגובות ליום.שמע.. 500 תגובות בשבוע וחצי של לוג.
😵
דיי תפסיקו עם ההצגה כולם יודעים שאתם מתים מקנאה. 👑אני אומר נסגור אותו בשיא. שלא נתדרדר לקצב מסכן של איזה 50 תגובות ליום.
מורן, אתה מתכבד בסגירה ואני נותן באן לכל המשתתפים? או להפך?
freedom of speech לא תופס כאן? 🤣אני אומר נסגור אותו בשיא. שלא נתדרדר לקצב מסכן של איזה 50 תגובות ליום.
מורן, אתה מתכבד בסגירה ואני נותן באן לכל המשתתפים? או להפך?
😳באן לכל המשתתפים
freedom of speech שיקבלו ברוסיה! ראינו מה קרה כשנתנו חופש ביטוי לרוסים דובוני אכפת לי ורודים, התחילו להטיף לאנרכיה.freedom of speech לא תופס כאן? 🤣
אלכס זה משהו מיוחד.freedom of speech שיקבלו ברוסיה! ראינו מה קרה כשנתנו חופש ביטוי לרוסים דובוני אכפת לי ורודים, התחילו להטיף לאנרכיה.
אנרכיה זה הסדר החדש אחי.freedom of speech שיקבלו ברוסיה! ראינו מה קרה כשנתנו חופש ביטוי לרוסים דובוני אכפת לי ורודים, התחילו להטיף לאנרכיה.
ו-ורוד זה השחור החדש. yeah rightאנרכיה זה הסדר החדש אחי.
בייספס בראק זה השחור החדשו-ורוד זה השחור החדש. yeah right
אני עושה בייספס בראק.בייספס בראק זה השחור החדש
🚔@yujinius 🚔אני עושה בייספס בראק.
אתה בונה על זה שיש לך אפשרות לערוך כל הודעה גם אחרי ציטוט שלי? 🤯אני עושה בייספס בראק.
סעמק.אתה בונה על זה שיש לך אפשרות לערוך כל הודעה גם אחרי ציטוט שלי? 🤯
🤣 @coldfirefreedom of speech שיקבלו ברוסיה! ראינו מה קרה כשנתנו חופש ביטוי לרוסים דובוני אכפת לי ורודים, התחילו להטיף לאנרכיה.