הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
למה לא התייעצת בפורום? תמיד אבל תמיד רשמנו פה לכל מי ששאל, אל תזמינו חגורות מEBAY!! במיוחד כשהם מביאים לך חגורת "אינזר" ב50 דולר ואתה ישר קופץ על הדיל כשמדובר בחגורה מזויפת שרק נראת כמו אינזר. חבל אחי זרקת כסף סתם...
אל תשכח שקניתי את החגורה לפני שנתיים,לפני שנתיים לא הייתי גולש בפורופ פה.
אני מאמין שבעתיד אני אקנה חגורת אינזר או חגורה אחרת יקרה וטובה ,הרי חגורה לא קונים כל שנה שנתיים.

אני מאמין שבעתיד אני אקנה חגורת אינזר או חגורה אחרת יקרה וטובה ,הרי חגורה לא קונים כל שנה שנתיים.
עם המשקלים שלך הייתי מזמין כבר עכשיו. 😃

רציתי להזמין אינזר חדש וכרגע זה מאוד לא משתלם כי הדולר גבוה. המחיר של אינזר לפני מע"מ יהיה 666 שקל והמע"מ הוא 18 אחוז מהמחיר, שבמקרה הזה זה 18 אחוז מ105 דולר אם אתה מזמין מHOP שזה כ20 דולר שזה באזור ה80 שקל, שזה אומר, כמעט 750 שקל לחגורה הזאת. אני ממליץ לך לחכות קצת, אני מקבל שבוע הבא את החגורה תוצרת הארץ של @שוהם. שקיבלה הרבה פידבקים חיוביים בפורום ועולה רק 450 ש"ח ל10 מ"מ ואני אעדכן אותך איך אני מרגיש איתה. עם משקלי העבודה המאוד מכובדים שלך אתה חייב חגורה טובה אבל לשים 750 שקל כבר מוציא לי דמעות מהעיניים.

עם המשקלים שלך הייתי מזמין כבר עכשיו. 😃
האמת אני די מרוצה מהחגורה וכרגע היא עושה את עבודתה נאמנה.
העדפה שלי לקנות חדשה אך מענייני תקציב וכו...
אם מישהו מוכר או שמישהו מכיר מישהו שמוכר חגורה של אינזר,אך ורק סינגל פרונג אשמח להצעות.
10mm צריך להספיק לא?

רציתי להזמין אינזר חדש וכרגע זה מאוד לא משתלם כי הדולר גבוה. המחיר של אינזר לפני מע"מ יהיה 666 שקל והמע"מ הוא 18 אחוז מהמחיר, שבמקרה הזה זה 18 אחוז מ105 דולר אם אתה מזמין מHOP שזה כ20 דולר שזה באזור ה80 שקל, שזה אומר, כמעט 750 שקל לחגורה הזאת. אני ממליץ לך לחכות קצת, אני מקבל שבוע הבא את החגורה תוצרת הארץ של @שוהם. שקיבלה הרבה פידבקים חיוביים בפורום ועולה רק 450 ש"ח ל10 מ"מ ואני אעדכן אותך איך אני מרגיש איתה. עם משקלי העבודה המאוד מכובדים שלך אתה חייב חגורה טובה אבל לשים 750 שקל כבר מוציא לי דמעות מהעיניים.
בלי להעליב או לזלזל בחגורה תוצרת הארץ,אני די סקפטי לגביה
אני אצטרך להתעזר בסבלנות ולחכות שיהיה דיל טוב או שהדולר ירד ואזמין אינזר.
שוב פעם אני לא מזלזל או משהו בחגורה.זה לא החגורה זה אני חח
אם למישהו בפורום יש אינזר משומשת אשמח לקנות.

גם אני,מציע לך לחכות שטנק יקבל אותה ויתן לך חוות דעת. בינתיים תישאר עם שלך.
אני מאמין שהוא יתן חוות דעת מספיק אובייקטיבית.

אין לי שום בעיה עם זה, גם אני איש של מותגים, בגלל זה עד שמכרתי את החגורה שלי הייתי עם אינזר ושתיתי רק גולד סטנדארט/דיימטייז. אבל החלטתי להיות עם ראש פתוח ולתת נסיון לחגורה חדשה ובכך גם לתרום לפיתוח ציוד הליפטינג בארץ. אולי בזכות הקניה שלי יותר אנשים ירצו אותה, והעסק של זילברשטיטאן יגדל ואולי בסופו של דבר יהיה לנו ציוד פווארליפטינג איכותי גם בארץ. מי יודע, אם כבר אני לא מספיק טוב כדי לעלות לבמה ולהתחרות אני אתרום לתחום בדרך שלי.

גם אני,מציע לך לחכות שטנק יקבל אותה ויתן לך חוות דעת. בינתיים תישאר עם שלך.
אני מאמין שהוא יתן חוות דעת מספיק אובייקטיבית.
אני די עקשן חחח
אני די סגור על האינזר

אין לי שום בעיה עם זה, גם אני איש של מותגים, בגלל זה עד שמכרתי את החגורה שלי הייתי עם אינזר ושתיתי רק גולד סטנדארט/דיימטייז. אבל החלטתי להיות עם ראש פתוח ולתת נסיון לחגורה חדשה ובכך גם לתרום לפיתוח ציוד הליפטינג בארץ. אולי בזכות הקניה שלי יותר אנשים ירצו אותה, והעסק של זילברשטיטאן יגדל ואולי בסופו של דבר יהיה לנו ציוד פווארליפטינג איכותי גם בארץ. מי יודע, אם כבר אני לא מספיק טוב כדי לעלות לבמה ולהתחרות אני אתרום לתחום בדרך שלי.
כל הכבוד לך באמת
יש ל @yanivgoft אבל זה LEVER ולא סינגל פרונג. הוא מוכר אם אני לא טועה 13 מ"מ לארג'. אם אתה מעוניין דבר איתו המחיר שלו ממש טוב.
תודה לך אבל אני מעדיף ורוצה סינגל פרונג
מקסימום אקנה חדשה עוד כמה חודשים שהמחירים ירגעו קצת וזהו
אני לא בלחץ לחגורה עכשיו
תודה לכולם על העזרה

אני די עקשן חחח
אני די סגור על האינזר
אני אחרי החג מוציא הזמנה של חגורה ורצועות. אם אתה רוצה אנחנו יכולים להזמין ביחד וזה יכסוך לנו מהמשלוח. שלחתי ל HOP הודעה אם הם יכולים לציין על החבילה 75$.
תדבר איתי אם אתה מעוניין

אני אחרי החג מוציא הזמנה של חגורה ורצועות. אם אתה רוצה אנחנו יכולים להזמין ביחד וזה יכסוך לנו מהמשלוח. שלחתי ל HOP הודעה אם הם יכולים לציין על החבילה 75$.
תדבר איתי אם אתה מעוניין
אהיה איתך בקשר

ז"א שהם הולכים להגיע מתישהו?
או שיגיעו מתישהו, או שנצפה באינטרנט, רק צריך למצוא זמן.

תתרענן בינתיים על סדרות אחרות בתקווה שבחצי שנה הקרובה יכריזו על עוד עונה.

או שיגיעו מתישהו, או שנצפה באינטרנט, רק צריך למצוא זמן.

תתרענן בינתיים על סדרות אחרות בתקווה שבחצי שנה הקרובה יכריזו על עוד עונה.
אבל אני רואה דרך sdraot זה לא אומר שהם אמורים להביא את הסדרה לעברית בכ"מ?
לא משנה.. בנתיים אני אתחיל סוכני ש.י.ל.ד כי הבנתי שבקרוב מאוד יוצאת עונה חדשה וגם שמעתי על זה דברים טובים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית