- פותח/ת השרשור
- #6,901
תודה, זה כנראה נקע קל.ממה שאני מכיר את מתי הוא פצע את עצמו בכוונה רק כדי לא להיכנס לחיטוב.
אם ככה אז.. החלמה מהירה!
אבל אני קצת מרותק למיטה בינתיים והולך חצי מוגבל.
(לפחות אין בצפר)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, זה כנראה נקע קל.ממה שאני מכיר את מתי הוא פצע את עצמו בכוונה רק כדי לא להיכנס לחיטוב.
אם ככה אז.. החלמה מהירה!
יבוא יום שאתה תתגע לבצפר...תודה, זה כנראה נקע קל.
אבל אני קצת מרותק למיטה בינתיים והולך חצי מוגבל.
(לפחות אין בצפר)
ברור, אבל זה לא משנה את העובדה שהייתה לי עבודה להגיש להיום ובגלל שאני בבית אני אקבל עוד זמן לעשות אותה.יבוא יום שאתה תתגע לבצפר...
עוד שנה+-
עברו 5 שניםיבוא יום שאתה תתגע לבצפר...
עוד שנה+-
תנ"ך זה מקצוע ס1ס.עברו 5 שנים
עדיין לא מתגעגע
שונא בצפר
נו אתה לא דוגמא אתה היית עולה חדש שמן שבקושי יודע לדבר מילה או שתיים בעברית.עברו 5 שנים
עדיין לא מתגעגע
שונא בצפר
מה זה תנ״ך?תנ"ך זה מקצוע ס1ס.
גם אני סיימתי תנ"ך. 🤩מה זה תנ״ך?
אל תגזים עולה חדש אני בטוח שעליתי לארץ לפני שנולדת 🙄נו אתה לא דוגמא אתה היית עולה חדש שמן שבקושי יודע לדבר מילה או שתיים בעברית.
יפה לראות שחוץ מפציעות לא היה הרבה שינוי.
#צה"ל_כיף_מובטחאני פשוט לא מסתדר עם מסגרות ולהיות במסגרת עם אנשים שאתה שונא זה משהו שנחרט בזכרון כזכרון רע
אל תזכיר לי... סבל+עינויים. לא סבלתי כמעט אף אחד שם...#צה"ל_כיף_מובטח
צודק.יבוא יום שאתה תתגע לבצפר...
עוד שנה+-
בואנה מקס עשית מעצמך קשיש...אל תגזים עולה חדש אני בטוח שעליתי לארץ לפני שנולדת 🙄
אני פשוט לא מסתדר עם מסגרות ולהיות במסגרת עם אנשים שאתה שונא זה משהו שנחרט בזכרון כזכרון רע
כי אתה לא סובל בני אדם גם בלי קשר לפעמים...אל תזכיר לי... סבל+עינויים. לא סבלתי כמעט אף אחד שם...
תיזהר שלא אעקוף אותך 😁עדכון:
הרגל כבר בערך בסדר,לא נפוח כלום אבל אני מרגיש שיש עדיין קצת רגישות.
ולכן,אין מצב שאני עושה מחר סקוואט כבד.
מה אתה חושב שיש לך זכות בחירה בכלל לעשות סקוואט כבד? עד שאני וטל לא מאשרים לך את הטכניקה אתה לא הולך לגעת בכלל במוט אולימפיולכן,אין מצב שאני עושה מחר סקוואט כבד.
גם ככה היה מתוכנן טכניקה,אז חפיף.תיזהר שלא אעקוף אותך 😁
סתם הלך לי הגב מהטיול שנתי גם כנראה אני לא עושה סקבט כבד מחר 😭
אה.אה.מה אתה חושב שיש לך זכות בחירה בכלל לעשות סקוואט כבד? עד שאני וטל לא מאשרים לך את הטכניקה אתה לא הולך לגעת בכלל במוט אולימפי
אבל חכו, יש לכם 3 שנים צבא
#צה"ל_כיף_מובטח