מי עוד יכול לחזור מפציעה ותוך 4 חודשים להגיע ממוט ריק ל210 סקוואט?
כולם בערך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי עוד יכול לחזור מפציעה ותוך 4 חודשים להגיע ממוט ריק ל210 סקוואט?
טוב אחיכולם בערך.
עשיתי פעם ריצת אלפיים.. כשהייתי Skinny fat מוות ועשיתי את זה באיזה 12-11 דקות. אני חושב שיהיה בסדר.. בכל מקרה המטרה היא לעבור, לא להוציא 100.את הריצת אלפיים אתה לא תשרוד מנסיון של מרים ברזלים, היה לי היום וגם אני חשבתי שאני "אעבור" אחרי 5 דקות הפסקתי לא יכלתי לעמוד יותר וויתרתי על הדדליפט היום כי הרגליים התפחלצו לי 😆
כשאתה מרים ואתה תלמיד בצפר זה אמור להיות ברור מאליו שמדובר ב"הליכת 2000". חבל להרוס יום דדליפט 😃את הריצת אלפיים אתה לא תשרוד מנסיון של מרים ברזלים, היה לי היום וגם אני חשבתי שאני "אעבור" אחרי 5 דקות הפסקתי לא יכלתי לעמוד יותר וויתרתי על הדדליפט היום כי הרגליים התפחלצו לי 😆
עד שאתה מגיב בלוג זאת ירידה על מקס?..כולם בערך.
עשיתי פעם ריצת אלפיים.. כשהייתי Skinny fat מוות ועשיתי את זה באיזה 12-11 דקות. אני חושב שיהיה בסדר.. בכל מקרה המטרה היא לעבור, לא להוציא 100.
כשאתה מרים ואתה תלמיד בצפר זה אמור להיות ברור מאליו שמדובר ב"הליכת 2000". חבל להרוס יום דדליפט 😃
😭 זה.אני.לפני שנתיים שהייתי שחיף הייתי עושה 11 דק, היום אני כמעט 30 קג יותר ולא רצתי מאז
לחצי מהטווח תנועה! תענוג. 🤭
חחחחחחחחחחחחמתי יאפס על הברזה אחת נתנו לך עונש?
יטמבל אומרים הייתי חולה וזהו
מה זה קשור אןמרים אני חולה והם לא יכולים לעשות עם זה כלום*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
כבר מכירים אותי בתור שמאלני אנטי צה"ל סוציומט ואגואיסט אז זה היה ברור שהברזתי.
"תביא אישור רופא"מה זה קשור אןמרים אני חולה והם לא יכולים לעשות עם זה כלום
קופת חולים לא מביאה לי אישור על פחות משבוע."תביא אישור רופא"
😳קופת חולים לא מביאה לי אישור על פחות משבוע.
לא הבנת...😳
טוב.. הרופא שלי מביא אחריי יום.
זה בולשיט, בחיים לא שמעתי על רופא שדורש יותר מיום על אישור מחלה.אתה צריך קורס באומנות החירטוט.
טוב, גם לא חשבתי שהיא טיפשה,זה בולשיט, בחיים לא שמעתי על רופא שדורש יותר מיום על אישור מחלה.
אין חיה כזו. והמחנכת שלי לא טיפשה, אפילו לא קצת.
רצתי 3000 ב-11 דקות בגיבוש ש13 והגעתי מקום 17...עשיתי פעם ריצת אלפיים.. כשהייתי Skinny fat מוות ועשיתי את זה באיזה 12-11 דקות. אני חושב שיהיה בסדר.. בכל מקרה המטרה היא לעבור, לא להוציא 100.