הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן, זה מה שאני מציע לו.
הוא תייג ושאל את דעתי, אף אחד לא מכוון לו אקדח לרקה עם הדעות שלי.
ואין לי שום עניין להיכנס איתך לויכוח, אז תחסוך ממני.
דעתי היא שכדאי שתגיע אתה מתישהו ל190X5 אחרי שנכשלת עם המשקל הזה שבוע קודם כי זה באמת ובתמים המקסימום הנוכחי שלך, ואז תעשה שבוע מנוחה, ולאחר מכן תעשה שוב 190X5, ושתספר לנו איך היה. אה וכמובן שבין לבין תאכל במאזן ניטרלי כדי שחס ושלום לא תתן למסת השריר שלך את האופציה לבוא טיפ טיפה יותר מוכנים לקראת הפציעה שאתה מתכוון לחשוף אותם אליה.

חוסר אחריות זה המינימום שאפשר לומר על ההמלצה הזו, למרות שאם היה בית משפט כזה הייתי תובע על ניסיון לרצח.

דעתי היא שכדאי שתגיע אתה מתישהו ל190X5 אחרי שנכשלת עם המשקל הזה שבוע קודם כי זה באמת ובתמים המקסימום הנוכחי שלך, ואז תעשה שבוע מנוחה, ולאחר מכן תעשה שוב 190X5, ושתספר לנו איך היה. אה וכמובן שבין לבין תאכל במאזן ניטרלי כדי שחס ושלום לא תתן למסת השריר שלך את האופציה לבוא טיפ טיפה יותר מוכנים לקראת הפציעה שאתה מתכוון לחשוף אותם אליה.

חוסר אחריות זה המינימום שאפשר לומר על ההמלצה הזו, למרות שאם היה בית משפט כזה הייתי תובע על ניסיון לרצח.
אתה אוהב להתווכח עם עצמך?

תגיד, יש מצב שאתה מתחרמן מלהסתכל במראה?
בעצם עדיף שלא תענה, זה מידע שאולי עדיף לא לדעת.
וואי וואי איזו ירידה, אתה בטח חשבת על זה לבד, איזה גבר. מחזיק ממך.

אתם לא עוזרים.
וטל, יכול להיות שאתה צודק, אפילו מאוד, אבל לא צריך להגיב ככה גם אתה חושב שמורן אדיוט גמור.

שאני אבין, אתה ממליץ לו לעשות שבוע של עבודה עם 40%-60% ממשקלי העבודה ובשבוע לאחר מכן לחזור ל190X5?
אני מבין שגם אתה רוצה שהוא יפסיק להתקדם, זה מאיים על כולנו, אני לגמרי איתך בעניין. אבל לפצוע אותו זו טקטיקה מלוכלכת.

לא מחפש לריב, אבלאשמח לדעת למה אתה חושב שהוא יפצע מזה?
קרה לי לא פעם ולא פעמיים ששבוע התאוששות זה מה שהייתי צריך ואז כן הצלחתי אתה rm5 שנכשלתי בו לפני.

גם אתה חושב שמורן אדיוט גמור.
אף אחד לא קילל כאן, למה להכניס מילים כאלה?
ההתנסחות יכלה להיות בכל מיני צורות, זה שבחרת לכתוב כאן "אידיוט גמור" זה לא לעניין.

נרשם..

אף אחד לא קילל כאן, למה להכניס מילים כאלה?
ההתנסחות יכלה להיות בכל מיני צורות, זה שבחרת לכתוב כאן "אידיוט גמור" זה לא לעניין.

נרשם..
אוי נו.

מה יהיה איתכם? למה אי אפשר להעביר דיון בשלום וחייב לעקוץ זה את זה?
מה שהולך פה בכלל זה טלפון שבור כי טל נתן עצה בלי לדעת בכלל שלמתי יש כאבים בבנץ'. בקיצור, אני בטוח שכולנו כאן מבינים עניין ובגלל שמדובר במצב של כאבים יוצאי דופן בזמן לחיצות בשכיבה ומצב שבו נשברו המון שיאים המון שבועות רצוף ללא לקיחת הפסקה במשך תקופה ארוכה אפשר להניח שיש סיכוי טוב שחלק מהכאבים של מתי יעברו אם יקח מנוחה.
מדובר כאן גם במצב של עייפות מצטברת שזה משהו די שכיח למי שמתאמן בטקסס תקופה ארוכה בלי הפסקות. במיוחד כשהגיע למשקלים כל כך מכובדים כמו של מתי.

בלי קשר למצב של מתי, לדעתי כדאי למחוק בעמוד הזה את ההודעות. זה לא לעניין מה שהלך פה וחבל שמשתמשים יכנסו ללוג הזה ויראו מנהלים ומשתמשי כבוד מתייחסים זה לזה כמו לסמרטוטים.

לא מחפש לריב, אבלאשמח לדעת למה אתה חושב שהוא יפצע מזה?
קרה לי לא פעם ולא פעמיים ששבוע התאוששות זה מה שהייתי צריך ואז כן הצלחתי אתה rm5 שנכשלתי בו לפני.
לא אמרתי שהוא יכשל. אמרתי שזה סיכון משמעותית גבוה יותר לפציעה מלהתאמן כרגיל. להפסיק להתאמן ואז לנסות לחזור מיד לשיא שלך, זה מפגר, ואם השיא שלך הוא סקוואט 100 ק"ג לא סביר להניח שיקרה משהו. כשהשיא שלו 190X5, הסיכוי לפציעה עולה. משמעותית.

מה יהיה איתכם? למה אי אפשר להעביר דיון בשלום וחייב לעקוץ זה את זה?
אתה חייב גם להתייחס לתוכן. אתה מתעלם מהעובדה שניתנה כאן המלצה שהגיעה מהמדריך המלא איך להפצע. ומי כמוך, מקס, יודע מה קורה כשלא מתאמנים ואז חוזרים לשיא שלך ביום הראשון. אז בוא לא נתעלם מהתוכן כאילו הוא לא חשוב ונתעסק רק בהאם גרמתי למישהו אי נוחות, ונפטר מרמות האסטרוגן הגבוהות שמציפות את השיח הזה.
הגבתי באובייקטיביות מלאה ונתתי את הדעה המאוד נחרצת שלי לגביי ההמלצה הלא-אחראית הזו. אתה בוחר להתפס לקטנות והציניות במקום לתוכן? סבבה, בכיף, פשוט חבל. זו תופעה לא כל כך נדירה שמתייחסים כאן להכל חוץ מהתוכן, אבל אני רוצה להאמין שהאדם היחיד שבאמת הולך לעשות משהו עם התוכן הזה (מתי) דווקא כן הקשיב לו. אולי אני טועה בזה והוא לא הקשיב לתוכן, אגב. מקווה שלא.

לא אמרתי שהוא יכשל. אמרתי שזה סיכון משמעותית גבוה יותר לפציעה מלהתאמן כרגיל. להפסיק להתאמן ואז לנסות לחזור מיד לשיא שלך, זה מפגר, ואם השיא שלך הוא סקוואט 100 ק"ג לא סביר להניח שיקרה משהו. כשהשיא שלו 190X5, הסיכוי לפציעה עולה. משמעותית.

אתה חייב גם להתייחס לתוכן. אתה מתעלם מהעובדה שניתנה כאן המלצה שהגיעה מהמדריך המלא איך להפצע. ומי כמוך, מקס, יודע מה קורה כשלא מתאמנים ואז חוזרים לשיא שלך ביום הראשון. אז בוא לא נתעלם מהתוכן כאילו הוא לא חשוב ונתעסק רק בהאם גרמתי למישהו אי נוחות, ונפטר מרמות האסטרוגן הגבוהות שמציפות את השיח הזה.
הגבתי באובייקטיביות מלאה ונתתי את הדעה המאוד נחרצת שלי לגביי ההמלצה הלא-אחראית הזו. אתה בוחר להתפס לקטנות והציניות במקום לתוכן? סבבה, בכיף, פשוט חבל. זו תופעה לא כל כך נדירה שמתייחסים כאן להכל חוץ מהתוכן, אבל אני רוצה להאמין שהאדם היחיד שבאמת הולך לעשות משהו עם התוכן הזה (מתי) דווקא כן הקשיב לו. אולי אני טועה בזה והוא לא הקשיב לתוכן, אגב. מקווה שלא.

המשקלים שלי לא מתקרבים לשל מתי, אבל כל פעם שיצא לי להיות בחופש של שבוע בגלל סיבות כאלו ואחרות (חו"ל,מילואים וכו) תמיד הייתי חוזר ומנסה לחזור על המשקלים של פעם שעברה וזה תמיד תמיד הרגישה ממש קשה. ותמיד חשבתי שאני פשוט נחלש מהחופש ...

שונא להודות בזה אבל העצות שלך תמיד מועילות.

יש הסבר ללמה נגיד אחרי שבוע של הפסקה זה יותר קשה לחזור? קצת לא הגיוני שאתה נחלש בשבוע.

מתי - אני חייב להתחיל לעקוב, כי אתה פשוט לועג לגרוויטציה. כל הכבוד, פשוט מדהים איך שהתקדמת.

לגבי המנוחה, אם אתה מרגיש שאתה צריך (ואני בעד), תעשה שבוע קליל, ותחזור עם ריסט. זאת דעתי.
למרות - שמה שמורן אומר זאת ממש לא טעות. אתה בהחלט יכול לעשות דילואד לשבוע-שבועיים ולחזור למשקלי העבודה שלך, יש תוכניות שמכילות דילואדים כאלה ועד כמה שידוע לי הן לא משאירות אחריהן גופות פזורות בחדרי הכושר ברחבי העולם. אני תומך בריסט רק כי אמרת שלא נחת כבר המון זמן.

מתי - אני חייב להתחיל לעקוב, כי אתה פשוט לועג לגרוויטציה. כל הכבוד, פשוט מדהים איך שהתקדמת.
תודה. 😍😍

בינתיים התכנון שלי זה פשוט במשך השבועיים-שלוש הקרובים להחזיר את המשקלים. השבוע לעשות ממש את המינימום ויותר לחזור לעצמי עוד שבועיים.
לדוגמא בסקוואט משהו בסגנון של 60-80-100-140- 160 וכו'.

אבל הוא לא יפסיק להתאמן, הרעיון היה שהוא יעשה שבוע התאוששות לא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית