הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נעלבתי כי אתה חושב שאני לא עושה את זה גם ככה.
התכוונתי שכולם עושים רבע סקוואט ולראות סקוואט מלא יהיה שגעון בעיני הפסיכיאטרית המביטה מהצד

קצת חבל לי שלא מוצאים למישהו כמוך תפקיד סביר
אני עשיתי את שלי, ניסיתי ללכת למקומות נורמליים. קיבלתי מצ מעברים, אז זה מה שהם יקבלו בחזרה.

מתי יושב על הצד הפחות מתפקד של הספקטרום האוטיסטי, אני לא מופתע
בלי ציניות.
אני לא מכיר את מתי מעבר לפורום, אבל אני בטוח שאפשר היה למצוא תפקיד בצבא שיתאים ליכולות שלו גם אם לא בתור חייל קרבי.
ולכן לדעתי זה חבל

בלי ציניות.
אני לא מכיר את מתי מעבר לפורום, אבל אני בטוח שאפשר היה למצוא תפקיד בצבא שיתאים ליכולות שלו גם אם לא בתור חייל קרבי.
ולכן לדעתי זה חבל
בלי ציניות, הציפייה של כל אחד לפתח קריירה מהצבא היא לא ריאלית ואם זה לא מסתדר אז מנסים לצאת מהצבא?

בלי ציניות, הציפייה של כל אחד לפתח קריירה מהצבא היא לא ריאלית ואם זה לא מסתדר אז מנסים לצאת מהצבא?
אז למה לי לבזבז את הזמן שלי שם אם לא בישביל זה?

לתרום למדינה כמו כולם
אני משער שאתה לא טיפש. תחשוב בעצמך איך אני אתרום יותר למדינה, אם אני אלך לעשות תואר ואתחיל לעבוד לפני כולם ואז המיסים שאני אשלם ילכו למדינה או שאני אהיה איזה זבל לא יעיל ששלוש שנים אני אחיה על חשבון המיסים שאתה משלם. מה אתה מעדיף? שאני אכניס להון המדינה או שאני אוציא ממנו?
וזה עוד רק בפאן הרווחי, שלא נדבר על הפאן המוסרי שאני משער שמאוד ברור.

אני משער שאתה לא טיפש. תחשוב בעצמך איך אני אתרום יותר למדינה, אם אני אלך לעשות תואר ואתחיל לעבוד לפני כולם ואז המיסים שאני אשלם ילכו למדינה או שאני אהיה איזה זבל לא יעיל ששלוש שנים אני אחיה על חשבון המיסים שאתה משלם. מה אתה מעדיף? שאני אכניס להון המדינה או שאני אוציא ממנו?
וזה עוד רק בפאן הרווחי, שלא נדבר על הפאן המוסרי שאני משער שמאוד ברור.
אוי ואבוי אם כולם היו חושבים כמוך...
אתה בעצם מציג פה תכנית איך אתה תתרום לעצמך יותר מאשר למדינה.

שירות צבאי זה שירות חובה וזאת תרומה למדינה שכל אחד חייב לעשות, קו בלבנון או למכור במבה בשקם.
השירות יתרום לך עוד דברים במובן האישי שאתה אפילו לא מודע להם (התמודדות עם מסגרות , משמעת, מחויבות וכו').

מכאן זה שיקול שלך, שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחר, סה"כ אתה בחור חיובי(שמרים משקלים מכובדים 😃 )

נ.ב - את החלק של הפאן המוסרי לא הבנתי

כמו שנכתב כאן אתה בא לשרת בצבא ולא הפוך, תאמין לי שגם בתור לוחם בשיריון אתה יכול לתרום ולהתרם מהישרות.
זה הקו כאן של הרבה ילדים בפורום וזה חבל מאוד לדעתי.

תאמין לי שגם בתור לוחם בשיריון אתה יכול לתרום
מה ז"א "גם בתור לוחם" ? ,התרומה הגדולה היא בעיקר בתור לוחם ,כולנו יודעים כמה ילדים בני 18-19 "נתרמו" למדינה בכדיי ששאר האזרחים יוכלו לישון בשקט...

כן מתי, עזוב אותך תואר מה אתה מבין מהחיים שלך
תחתום וויתור על בן יחיד, תתגייס לקרבי ותמות בשביל המדינה ותבלה בארון קבורה
ככה תתן את התרומה הכי גדולה שלך למדינה

בראייה שלי השירות הצבאי הוא מס שכל ישראלי צריך לשלם. חלק משלמים מס גבוה במיוחד דוגמת לוחם קרבי וחלק מופחת דוגמת עובד רס'ר שיוצא כל יום הביתה.
הנושא החשוב בעיניי שיש סוג של הוגנות שכולם "נדפקים"

אמיר שאלה לי אליך, מה לדעתך עדיף למדינת ישראל, צבא שכיר או צבא עם?

תקרא שוב..
עדיין לא הבנתי מצטער, על איזה כפייה אנחנו מדברים ?
אנשים מתגייסים או מגוייסים?
כמו שנכתב כאן אתה בא לשרת בצבא ולא הפוך, תאמין לי שגם בתור לוחם בשיריון אתה יכול לתרום ולהתרם מהישרות.
זה הקו כאן של הרבה ילדים בפורום וזה חבל מאוד לדעתי.
אני לא בא ואומר צריך להפסיק לקיים צבא, אני מציע לעבור לצבא מקצועי, אני לא מתעלם מהמציאות.
יתרה מזאת, כל בן אדם בחישוב קל יכול לראות שהכשרה והחזקה של חיילים רבים זה נטל כלכלי מאשר תרומה למדינה.
חוץ מהנטל הכלכלי, בצבא מקצועי הכל גם הרבה יותר יעיל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית