לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
צבא זה לא כזה נורא.. סתם עושים מזה סיפור, אני לוקח את זה כחוויה לטוב ולרע..
זה לא כזה נורא, אבל אם בנאדם לא רוצה להיות שם כי הוא רוצה לעשות משהו אחר עם החיים שלו בזמן הזהאז מה שנורא זה ההרגשה שהוא ביזבז 3 שנים (בלי להתייחס לשאלה אם זה ביזבוז או חובה מוסרית או תרומה למדינה, כל אחד שיעשה את השיקול שלו)

כן. לפני רגע עברתי ליד כיתוב גדול
"למה התגייסתי? "
בסוף זה שרשם את זה מתגעגע מאוד לימים שהוא היה חייל והיה מוכן לחזור אליהם אם הוא היה יכול, גם תיכוניסטים שונאים את הבית ספר.. למרות שזו התקופה הכי יפה בחיים.

זה לא כזה נורא, אבל אם בנאדם לא רוצה להיות שם כי הוא רוצה לעשות משהו אחר עם החיים שלו בזמן הזהאז מה שנורא זה ההרגשה שהוא ביזבז 3 שנים (בלי להתייחס לשאלה אם זה ביזבוז או חובה מוסרית או תרומה למדינה, כל אחד שיעשה את השיקול שלו)
מי שלא רוצה לשרת תמיד יכול לשבת בכלא צבאי כמה חודשים ולהשתחרר, מכיר המון אנשים כאלו.. או לדבר עם הקירות ולשחק אותה משוגע 🤣

מי שלא רוצה לשרת תמיד יכול לשבת בכלא צבאי כמה חודשים ולהשתחרר, מכיר המון אנשים כאלו.. או לדבר עם הקירות ולשחק אותה משוגע 🤣
גם אני מכיר אבל עדיף לאחד כזה פשוט לא להתגייס ולהשתחרר

@לוטם
א. סיימתי תיכון ולהגיד שהתגעגעתי למקום הזה זה שקר. זה היה סביר- במקסימום וזה רק בגלל שהיו לי באמת חלק מהמורים אנשים טובים.
ב. לפי ההגיון שלך אתה מעדיף שאני אשב בכלא מאשר שאני אצא לפני?

מתי חכה כמה שנים, עוד תתגעגע מאוד לתיכון.

זה לא באמת משנה אם תקבל פטור או שתשב בכלא כמה חודשים.. בסוף מי שלא רוצה לשרת לא ישרת..

סך הכל יש חובה במדינה לשרת בצבא ולשלם מיסים, גם אם תעלים מס אתה תענש באיזהיא צורה..

זה לא באמת משנה אם תקבל פטור או שתשב בכלא כמה חודשים.. בסוף מי שלא רוצה לשרת לא ישרת..

סך הכל יש חובה במדינה לשרת בצבא ולשלם מיסים, גם אם תעלים מס אתה תענש באיזהיא צורה..
סיימתי תיכון לפני 6 שנים. עד היום לא מתגעגע שניה. שנאתי את המקום הזה למרות שהיו לי חברים משם שאני עדיין קצת שומר איתם על קשר. עד היום שונא אותו. מאז לא באתי לביקור (מלבד פעם אחת שהייתי חייב לקחת את תעודת הבגרות שלי). זה לא משתנה עם השנים, וכמו שהיום בגיל 24 אני עדיין שונא את הבצפר ולא מתגעגע שניה ככה ימשיך גם עוד 6 שנים ועוד 16 שנים. אם חשבת שבית ספר זה חרא כשסיימת אותו אין שום סיבה שתתגעגע אליו בהמשך הדרך.

אחי מה?

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

עדכון לוג: 26/03/17

הקדמה:
שעתיים וחצי~
קפאין

האימון:

אימון נפח

Squat- 162.5X5X5 BELTED

לא הייתי ממש מרוכז אז חלק היה קשה, אבל בסה"כ סביל.

Press- 65X5X5 BELTED

אני חושב שזה שיא לנפח. בכ"מ היה בסדר.

Chinups- 25X5X5

קליל.

ספאם:

מיט"ב מורחים אותי ולא נותנים לי תשובה, ככל הנראה ילקחו צעדים נוספים.
(כרגע אמור להתגייס ברביעי......) 🆘

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תשכח את התמונה

רגע מה החלטת בסוף להגיע לבקום? מה קרה למרדנות שלך?

רגע מה החלטת בסוף להגיע לבקום? מה קרה למרדנות שלך?
בקצרה:
בגלל שהם מסננים אותי רצח אם הם לא נותנים לי מחר תשובה בבוקר אני הולך פשוט ללשכת גיוס ומבקש פסיכיאטר ושימות העולם אם הם לא מביאים לי.(מנפנף בניירת שלי מהפסיכיאטרית)

בקצרה:
בגלל שהם מסננים אותי רצח אם הם לא נותנים לי מחר תשובה בבוקר אני הולך פשוט ללשכת גיוס ומבקש פסיכיאטר ושימות העולם אם הם לא מביאים לי.(מנפנף בניירת שלי מהפסיכיאטרית)
מנסיון שלי ושל חברים, מה שהולך לקרות כשתגיע לבקום זה שיתחילו לפקד עליך ולצעוק עליך וישימו עליך זין ואם לא תעשה מה שאומרים לך (ויגידו לך כל פעם לאיזו תחנה ללכת, וכל מיני שטויות בסגנון) יקראו לאיזה קצין ואולי יזרקו אותך שם במעצר של הבקום על סירוב פקודה (כנראה שלא, אבל לך תדע).

כשאני התגייסתי עליי פאקינג צעקו כי כששלחו אותי לארוחת צהוריים לא הלכתי כי לא הייתי רעב ואיימו לקרוא לקצין. המסמכים שלך שם לא מעניינים אף אחד. לדעתי שום דבר טוב לא יצא מזה שתלך לבקו"ם.

מנסיון שלי ושל חברים, מה שהולך לקרות כשתגיע לבקום זה שיתחילו לפקד עליך ולצעוק עליך וישימו עליך זין ואם לא תעשה מה שאומרים לך (ויגידו לך כל פעם לאיזו תחנה ללכת, וכל מיני שטויות בסגנון) יקראו לאיזה קצין ואולי יזרקו אותך שם במעצר של הבקום על סירוב פקודה (כנראה שלא, אבל לך תדע).

כשאני התגייסתי עליי פאקינג צעקו כי כששלחו אותי לארוחת צהוריים לא הלכתי כי לא הייתי רעב ואיימו לקרוא לקצין. המסמכים שלך שם לא מעניינים אף אחד. לדעתי שום דבר טוב לא יצא מזה שתלך לבקו"ם.
מקס, לשכת גיוס, לא בקו"ם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית