- פותח/ת השרשור
- #5,941
זה מה שאמרתי על התוכנית הקודמת עד שגילית שהיא לא הייתה מאוזנת,אבל טכנית אתה צודק. כל עוד התוכנית מאוזנת ואני מתקדם בה אין מה להחליף.אם זה עובד לו, למה שיחליף תוכנית?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שאמרתי על התוכנית הקודמת עד שגילית שהיא לא הייתה מאוזנת,אבל טכנית אתה צודק. כל עוד התוכנית מאוזנת ואני מתקדם בה אין מה להחליף.אם זה עובד לו, למה שיחליף תוכנית?
מסכים1ג.אני שמוק.
כי עדיף להתקדם יותר בפחות זמן נתון?סחטיין על ה PR!
אם זה עובד לו, למה שיחליף תוכנית?
כל עוד אתה מתקדם התוכנית טובה.זה מה שאמרתי על התוכנית הקודמת עד שגילית שהיא לא הייתה מאוזנת,אבל טכנית אתה צודק. כל עוד התוכנית מאוזנת ואני מתקדם בה אין מה להחליף.
הוא לא מעוניין ב SS הקלאסית מהסיבות שלו, אולי מחסור בזמן או שהתוכנית פשוט משעממת לו מידיי.כי עדיף להתקדם יותר בפחות זמן נתון?
בכל מקרה חשבתי שהוא בכוונה לא רצה לעשות סס בהתחלה או משהו
מסכים איתךכל עוד אתה מתקדם התוכנית טובה.
הכל עניין של מטרות, כמו שאמרתי לך פעם.
הוא לא מעוניין ב SS הקלאסית מהסיבות שלו, אולי מחסור בזמן או שהתוכנית פשוט משעממת לו מידיי.
כל עוד הוא רואה תוצאות ואוהב את התוכנית אני לא רואה סיבה להחליף אותה.
אם היה מתחיל עם 60 קג סקוואט אז הייתי מסכים איתך..
הוא כבר ב LEVEL אחר
🤭 לשמוע את זה מחמם את הלב.הוא כבר ב LEVEL אחר
צודקמי אני שיגיד לו מה לעשות
תיקון:צודק
*עוףקתיקון:
אני אופק.
😘סולח סולח
לזה אני לא סולח 😖
לא יודע למה אתה קורא LEVEL אחר
אם היה מתחיל עם 60 קג סקוואט אז הייתי מסכים איתך..
ויכוח? איזה ויכוח? על חמאת בוטנים B&D? לא רואה סיבה להתווכח על זה, באמת חמאת בוטנים לעניין!לאן נעלם כל הוויכוח???
😃ויכוח? איזה ויכוח? על חמאת בוטנים B&D? לא רואה סיבה להתווכח על זה, באמת חמאת בוטנים לעניין!